- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
Canim senin kac haftalikmisKızlar doktordan geliyorum değerim 163 ten 579 a yükselmiş ultrasyona bakmadı 10 gün sonra gel bakarız net belli olur dedi rabnim isteyen herkese sağlıklı hayırlı bi şekilde nasip eder inşallah
Ananas markette yoktu kuru Kayısı ceviz süt aldık şimdilik Hayırlısı inşallah herşey yoluna girer[/QUOTE
Canım çok sevindim kesenin görünmesine inşallah hayırlısıyla kalp atışını da duyarsın ananans çok faydalı bulabilirsen al mutlaka
Canım sat a göre 5+3 oluyor doktor bişey demedi 10 gün sonra gel ultrasyon bakalım dediCanim senin kac haftalikmis
İnşallah cnmOh oh masallahhaydi bakalim sabirsiz gunler seni bekler saglikla insallah
Insallah canım benim çok sağol sen ne durumdasinSkry10, post: 43291009, member: 679616"]Kuzummmm cok sevindimmmm oleyyyy taze anniş rabbim anali babali buyutsun inş :) oyyuy ne guzel cok sevindimmm
İcme artik istersen nolur nolmaz hamikeyken dr onermiyor kalmaya calisirken de tutunmayi engellemesin cnmKızlar ben hergün genelde yeşil çay içiyorum gebe kalmaya etki eder mi yeşil çay ?
Ahh canim benim inşallah inşallah
yok o bizi illaki çatlatçak :) inat etti
Ayy canim hadi gozun aydin. dikkat et kendine. Dinlen bol bol. Ananas faydaliymis.Kızlar kese göründü çok şükür ama kocaman bir kanama Noktası ve düşük riski var dularınızı eksik etmeyin 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı Rabbim hepinize yaşatsın inşallah
Kiyamam ona da yazik yavrum insallah sag salim atlatacaksin bu durumu da ama dikkat et hareketlerine mumkunse yatAllah Razı olsun cnm darısı siz isteyenlere birazdan eşimi yollayacağım başka bir markete baksın gelsin umarım bulur burda o tarz meyveleri bulmak biraz zor
Ayy canim hadi gozun aydin. dikkat et kendine. Dinlen bol bol. Ananas faydaliymis.
Ayy canim hadi gozun aydin. dikkat et kendine. Dinlen bol bol. Ananas faydaliymis.
Allah Razı olsun kızlar burda kimsemiz yokKiyamam ona da yazik yavrum insallah sag salim atlatacaksin bu durumu da ama dikkat et hareketlerine mumkunse yat
Skry daha test yapmadı mı çatlatır insanı hergün girip bir de biton belirti yazıyor:)yok o bizi illaki çatlatçak :) inat ettiSkry10 bence sen eminsin gebe olduğuna ondan yapmıyorsun deme
Hicbisey yapma birak sakin evde is yapma .ok gotursun gerekirse! Esinde azcik idare etsin kuzum. Gececek bu gunler sonra minik pitpitlarini duycaz yaramazinAllah Razı olsun kızlar burda kimsemiz yokkendimi yormamaya çalışıyorum
Yorma canim. Birak işi gucu. Maydanoz gibi bazi sakincali yiyecekler var. Internetten araştır, biliyosundur gerci de dalginlik olur falan. Dikkat et.Allah Razı olsun kızlar burda kimsemiz yokkendimi yormamaya çalışıyorum
daha yapmadı yapçam diyo bugünde aynen hergün belirti yazıyo bizi doğurttu burda :))))Skry daha test yapmadı mı çatlatır insanı hergün girip bir de biton belirti yazıyor:)
daha yapmadı yapçam diyo bugünde aynen hergün belirti yazıyo bizi doğurttu burda :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?