Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662

[QUOTE="Simm_lina, po member: 6Canım sat a göre 5+3 oluyor doktor bişey demedi 10 gün sonra gel ultrasyon bakalım dedi[/QUOTE]

Bana da iki ya da uc haftalik dediler

Skry10, post: 43291009, member: 679616"]Kuzummmm cok sevindimmmm oleyyyy taze anniş rabbim anali babali buyutsun inş :) oyyuy ne guzel cok sevindimmm
Insallah canım benim çok sağol sen ne durumdasin[/QUOTE]
Hala gelen giden yok bugun 41 gundeyim atesim 36.8 gidip simdi test alacagim ama hic umidim yok . bakalim

Allah Razı olsun cnm darısı siz isteyenlere birazdan eşimi yollayacağım başka bir markete baksın gelsin umarım bulur burda o tarz meyveleri bulmak biraz zor

Ayy canim hadi gozun aydin. dikkat et kendine. Dinlen bol bol. Ananas faydaliymis.

Allah Razı olsun cnm darısı siz isteyenlere birazdan eşimi yollayacağım başka bir markete baksın gelsin umarım bulur burda o tarz meyveleri bulmak biraz zor
Kiyamam ona da yazik yavrum insallah sag salim atlatacaksin bu durumu da ama dikkat et hareketlerine mumkunse yat

Allah Razı olsun kızlar burda kimsemiz yok kendimi yormamaya çalışıyorum
Hicbisey yapma birak sakin evde is yapma .ok gotursun gerekirse! Esinde azcik idare etsin kuzum. Gececek bu gunler sonra minik pitpitlarini duycaz yaramazin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…