- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Hicbisey yapma birak sakin evde is yapma .ok gotursun gerekirse! Esinde azcik idare etsin kuzum. Gececek bu gunler sonra minik pitpitlarini duycaz yaramazin
Salı iş başıYorma canim. Birak işi gucu. Maydanoz gibi bazi sakincali yiyecekler var. Internetten araştır, biliyosundur gerci de dalginlik olur falan. Dikkat et.
Canım hayırlı uğurlu olsun, o kanama alanı da geçicek inş. Buarada lekelenmen yada kanaman oluyormu?Kızlar kese göründü çok şükür ama kocaman bir kanama Noktası ve düşük riski var dularınızı eksik etmeyin 10 gün sonra da kalp atışı için çağırdı Rabbim hepinize yaşatsın inşallah
kuzum olucak burda neşeyle paylaşacağımız günlerde gelicek inş. Herseyini beraber bekleyeceğiz, içime inan öyle doğuyor biliyormusun... Ben daha 8. Günümdeyin, eşim de bugün gelip yarın gidecekGecen ay hamilelige oyle kaptirmistim ki kendimi. Eşime bebegimizin agzindan komik bir mektup yazmistim azicikta duygusal. Esim defterin arasinda bulmuş okumuş. Dun cok duygusaldi. Az once cuma namazindan cikmis. Bi mesaj atmis. Mektubu okudum. Beni aglattiniz ama Bebegimiz geldiginde hep gulucez hep yazmis... Dağıldım.
Gerekirse rapor al canim. Doktoruna sor.Salı iş başı
Yok cnm dışarı kanama olmadı inşallah geçecek iyi düşünmeye çalışıyorum.içerde var sadece kanama Dr dışarı kahverengi leke gelirse Endişe etme dedi sanırım pembe kanamadan korkmam gerek şimdilik herşey yolundaCanım hayırlı uğurlu olsun, o kanama alanı da geçicek inş. Buarada lekelenmen yada kanaman oluyormu?
kuzum olucak burda neşeyle paylaşacağımız günlerde gelicek inş. Herseyini beraber bekleyeceğiz, içime inan öyle doğuyor biliyormusun... Ben daha 8. Günümdeyin, eşim de bugün gelip yarın gidecekhakkımızda hayırlısı olsun olaak ama elbet en doğru xamanda olacak...
gitmedim canım eşim cıktı bn gelırken 2 taane alırım dedı . dışarısı çok lodoslu bırde duş aldım çıkarsam mıgrenım azr eşimi bekleyecegımyok o bizi illaki çatlatçak :) inat ettiSkry10 bence sen eminsin gebe olduğuna ondan yapmıyorsun deme
eşim kıyamadı bana o gıttı almaya canım :)Skry10 Test almaya gitti noldu ki acaba 4 dklik mesafede eczane demisti?
Korkuyorum negatıf olmasından çünkü temızlık cok yaptım üşüttüm mü dıyorum . ama eşim gıttı alcak testdaha yapmadı yapçam diyo bugünde aynen hergün belirti yazıyo bizi doğurttu burda :))))
eşim kaçta gelırse almaya gıttı canım cumadan cıkıp ınş yapcagım :)Skry10 tatlım yap artık şu testi de kurtul merakından... Ne davurlı çıktın maşallah... Benim döngü 26-27gğn ona bile zor dayanıyorum ki saolsun adet giç bekletmiyor ki, çıkıyım bi test alayım haha :))) ona fırsat vermiyor benimki:)))
gitmedim canım eşim cıktı bn gelırken 2 taane alırım dedı . dışarısı çok lodoslu bırde duş aldım çıkarsam mıgrenım azr eşimi bekleyecegım
ay sende demi migren var bilirim ben onuKorkuyorum negatıf olmasından çünkü temızlık cok yaptım üşüttüm mü dıyorum . ama eşim gıttı alcak test
Evet mıgren kadar kötü bır sey yok bırde burda bandırmada ruzgar fazla . Canım 2 haftadır temızlık yapıyorum bn zaten bıttı bıle şükür . inş kuzum hayırlısı ıle bızı bekletmez artık bebışımız . çunku salı gunu işe başlayacagım bebek yoksa varsa kabul etmedıgımı söyleyecegımay sende demi migren var bilirim ben onukız sen temizliğe başlamadanda belirtilerin vardı hayırlısı bakalım inşallah pozitifi görürüz :)
hakkında hayırlı olan neyse öyle gelişsin ozaman canım 2side yeni bir başlangıç :)Evet mıgren kadar kötü bır sey yok bırde burda bandırmada ruzgar fazla . Canım 2 haftadır temızlık yapıyorum bn zaten bıttı bıle şükür . inş kuzum hayırlısı ıle bızı bekletmez artık bebışımız . çunku salı gunu işe başlayacagım bebek yoksa varsa kabul etmedıgımı söyleyecegım
İnşallah canım. Dün evdeydi eşim. Cok duygusaldi. Opup koklayip duruyordu beni. Hic yanimdan ayrilmadi butun gun. Gece yatarken saçlarımı sevdi uzun uzun. İçine atmış demekki mektubu okuyup. En çok onun babalığı yaşaması için istiyorum. Opsun, koklasin,sevsin,oyun oynasin. Ne bileyim ya. Eşimi çok seviyorum ben.Canım hayırlı uğurlu olsun, o kanama alanı da geçicek inş. Buarada lekelenmen yada kanaman oluyormu?
kuzum olucak burda neşeyle paylaşacağımız günlerde gelicek inş. Herseyini beraber bekleyeceğiz, içime inan öyle doğuyor biliyormusun... Ben daha 8. Günümdeyin, eşim de bugün gelip yarın gidecekhakkımızda hayırlısı olsun olaak ama elbet en doğru xamanda olacak...
Aynen canım ama bebiş daha önemlı artık hayırlısı akşam bellı olur eşim gelınce hayırlısı :)hakkında hayırlı olan neyse öyle gelişsin ozaman canım 2side yeni bir başlangıç :)
ozaman Allah gönlündekini hakkına hayır eylesin canım inşallah ben senden ümitliyim en başından beriAynen canım ama bebiş daha önemlı artık hayırlısı akşam bellı olur eşim gelınce hayırlısı :)
ayyy cansın sen cansın tatlım ya dua et bol bol kuzum :)ozaman Allah gönlündekini hakkına hayır eylesin canım inşallah ben senden ümitliyim en başından beri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?