Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Gecen ay hamilelige oyle kaptirmistim ki kendimi. Eşime bebegimizin agzindan komik bir mektup yazmistim azicikta duygusal. Esim defterin arasinda bulmuş okumuş. Dun cok duygusaldi. Az once cuma namazindan cikmis. Bi mesaj atmis. Mektubu okudum. Beni aglattiniz ama Bebegimiz geldiginde hep gulucez hep yazmis... Dağıldım.

Yok ya yok bu adet sancısı gibi lanet bişey daha yok...

Canım hayırlı uğurlu olsun, o kanama alanı da geçicek inş. Buarada lekelenmen yada kanaman oluyormu?
kuzum olucak burda neşeyle paylaşacağımız günlerde gelicek inş. Herseyini beraber bekleyeceğiz, içime inan öyle doğuyor biliyormusun... Ben daha 8. Günümdeyin, eşim de bugün gelip yarın gidecek hakkımızda hayırlısı olsun olaak ama elbet en doğru xamanda olacak...

Skry10 tatlım yap artık şu testi de kurtul merakından... Ne davurlı çıktın maşallah... Benim döngü 26-27gğn ona bile zor dayanıyorum ki saolsun adet giç bekletmiyor ki, çıkıyım bi test alayım haha :))) ona fırsat vermiyor benimki:)))

Yok cnm dışarı kanama olmadı inşallah geçecek iyi düşünmeye çalışıyorum.içerde var sadece kanama Dr dışarı kahverengi leke gelirse Endişe etme dedi sanırım pembe kanamadan korkmam gerek şimdilik herşey yolunda

yok o bizi illaki çatlatçak :) inat etti Skry10 bence sen eminsin gebe olduğuna ondan yapmıyorsun deme
gitmedim canım eşim cıktı bn gelırken 2 taane alırım dedı . dışarısı çok lodoslu bırde duş aldım çıkarsam mıgrenım azr eşimi bekleyecegım

daha yapmadı yapçam diyo bugünde aynen hergün belirti yazıyo bizi doğurttu burda :))))
Korkuyorum negatıf olmasından çünkü temızlık cok yaptım üşüttüm mü dıyorum . ama eşim gıttı alcak test

eşim kaçta gelırse almaya gıttı canım cumadan cıkıp ınş yapcagım :)

gitmedim canım eşim cıktı bn gelırken 2 taane alırım dedı . dışarısı çok lodoslu bırde duş aldım çıkarsam mıgrenım azr eşimi bekleyecegım

Korkuyorum negatıf olmasından çünkü temızlık cok yaptım üşüttüm mü dıyorum . ama eşim gıttı alcak test
ay sende demi migren var bilirim ben onu kız sen temizliğe başlamadanda belirtilerin vardı hayırlısı bakalım inşallah pozitifi görürüz :)

ay sende demi migren var bilirim ben onu kız sen temizliğe başlamadanda belirtilerin vardı hayırlısı bakalım inşallah pozitifi görürüz :)
Evet mıgren kadar kötü bır sey yok bırde burda bandırmada ruzgar fazla . Canım 2 haftadır temızlık yapıyorum bn zaten bıttı bıle şükür . inş kuzum hayırlısı ıle bızı bekletmez artık bebışımız . çunku salı gunu işe başlayacagım bebek yoksa varsa kabul etmedıgımı söyleyecegım

hakkında hayırlı olan neyse öyle gelişsin ozaman canım 2side yeni bir başlangıç :)

İnşallah canım. Dün evdeydi eşim. Cok duygusaldi. Opup koklayip duruyordu beni. Hic yanimdan ayrilmadi butun gun. Gece yatarken saçlarımı sevdi uzun uzun. İçine atmış demekki mektubu okuyup. En çok onun babalığı yaşaması için istiyorum. Opsun, koklasin,sevsin,oyun oynasin. Ne bileyim ya. Eşimi çok seviyorum ben.

hakkında hayırlı olan neyse öyle gelişsin ozaman canım 2side yeni bir başlangıç :)
Aynen canım ama bebiş daha önemlı artık hayırlısı akşam bellı olur eşim gelınce hayırlısı :)

Kızlar bunu deneyim mi sizce
Alıntı

Özelliklerde kısırlık tedavisinde kullanılabilir. Erkeklerde sperm sayısı ve kalitesini göze çarpar derecede etkilemektedir. Tarçın aynı zamanda bayanlar üzerinde de etkilidir. Gebe kalma güçlükleri ve rahmi güçlendirmek isteyen bayanlara şiddetle tavsiye ediyoruz. Kullanımı ise bir miktar toz tarçın ve yarım tatlı kaşığı balı gün boyunca bir sakız üzerine koyup çiğnemeniz yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…