ayyy cansın sen cansın tatlım ya dua et bol bol kuzum :)
Kızlar bunu deneyim mi sizce
Alıntı
Özelliklerde kısırlık tedavisinde kullanılabilir. Erkeklerde sperm sayısı ve kalitesini göze çarpar derecede etkilemektedir. Tarçın aynı zamanda bayanlar üzerinde de etkilidir. Gebe kalma güçlükleri ve rahmi güçlendirmek isteyen bayanlara şiddetle tavsiye ediyoruz. Kullanımı ise bir miktar toz tarçın ve yarım tatlı kaşığı balı gün boyunca bir sakız üzerine koyup çiğnemeniz yeterli.
Ben Ananas bulmaya çalışayım en iyisi:)Yuksek dozda rahim kasilmasina etkisi vardir. Az kullanilabilir ama yemeklerde diyor tatlim sen yapmasan iyi edersin
Veson
KUZUM MİGROS VE kipada varBen Ananas bulmaya çalışayım en iyisi:)
En kotu kendini bulamazsan suyundan ic bari canimBen Ananas bulmaya çalışayım en iyisi:)
Kuzum burda Kipa ne gezer Migrosta bir tana oda Çarşıda yakında yeni bir carfure açıldı git oraya bak dedi buldu buldu yoksa yarın çarşıdaki Migros'a giderizKUZUM MİGROS VE kipada var
Ha evet bulabilirse meyve suyunu alsın dur tel açayımEn kotu kendini bulamazsan suyundan ic bari canim
Eşimi beklıyorum canım . Ama emınımkı yok bnde bırsey üşüttüm mü ne . suan topıkte 12 anniş var ınş bakalım eşim gelsın hmn yaparımHayirli cumalar canlarim :) bugun ne guzel hayirli haberler var hep taze annecikler insallah sag salim kucaginiza alirsiniz bizede bol bol dua edersinizSkry10 kiz ben bile mesajlari okurken dokuz dogurdum burda hadi yap artik bi bebis daha eklensin
Ananaslı meyve suyu iç cnm o zaman . canım eşimi beklıyorum :)Kuzum burda Kipa ne gezer Migrosta bir tana oda Çarşıda yakında yeni bir carfure açıldı git oraya bak dedi buldu buldu yoksa yarın çarşıdaki Migros'a gideriz
Boşver sen Ananası kipayı test ne zaman yapacaksın
Hayirli ve saglikli ise insaALLAH vardir cnmEşimi beklıyorum canım . Ama emınımkı yok bnde bırsey üşüttüm mü ne . suan topıkte 12 anniş var ınş bakalım eşim gelsın hmn yaparım
amınn tatlım sen neler yaptın ne yapıyorsunHayirli ve saglikli ise insaALLAH vardir cnm
Cnm adetimin 11.gunu ovu testi kullaniyorum su an yumurtlama gununu bekliyorum oyle :)amınn tatlım sen neler yaptın ne yapıyorsun
hadı hayırlısı cnmCnm adetimin 11.gunu ovu testi kullaniyorum su an yumurtlama gununu bekliyorum oyle :)
Kizlarrrrrrr bakin demiştim sizeben hamile degilimmm hayirlisi olsun böylesi hayirliymiş. Eşim 1 tane daha almiş pazartesine olmazsam eğer onuda yaparim öptum hepiniziiii...
Hayirlisi canim adet olursan haber ver beraber hesaplayalim olur mu dongun nasil gidiyor bakalimKizlarrrrrrr bakin demiştim sizeben hamile degilimmm hayirlisi olsun böylesi hayirliymiş. Eşim 1 tane daha almiş pazartesine olmazsam eğer onuda yaparim öptum hepiniziiii...
Umarım geç döllenmedirKizlarrrrrrr bakin demiştim sizeben hamile degilimmm hayirlisi olsun böylesi hayirliymiş. Eşim 1 tane daha almiş pazartesine olmazsam eğer onuda yaparim öptum hepiniziiii...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?