Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
huhuuuuuu ilginç bişi bu sakızı severim ben mesela ama eşim nefret eder

Yuksek dozda rahim kasilmasina etkisi vardir. Az kullanilabilir ama yemeklerde diyor tatlim sen yapmasan iyi edersin

Veson

KUZUM MİGROS VE kipada var
Kuzum burda Kipa ne gezer Migrosta bir tana oda Çarşıda yakında yeni bir carfure açıldı git oraya bak dedi buldu buldu yoksa yarın çarşıdaki Migros'a gideriz

Boşver sen Ananası kipayı test ne zaman yapacaksın

Hayirli cumalar canlarim :) bugun ne guzel hayirli haberler var hep taze annecikler insallah sag salim kucaginiza alirsiniz bizede bol bol dua edersiniz Skry10 kiz ben bile mesajlari okurken dokuz dogurdum burda hadi yap artik bi bebis daha eklensin

Eşimi beklıyorum canım . Ama emınımkı yok bnde bırsey üşüttüm mü ne . suan topıkte 12 anniş var ınş bakalım eşim gelsın hmn yaparım

Ananaslı meyve suyu iç cnm o zaman . canım eşimi beklıyorum :)

Kizlarrrrrrr bakin demiştim sizeben hamile degilimmm hayirlisi olsun böylesi hayirliymiş. Eşim 1 tane daha almiş pazartesine olmazsam eğer onuda yaparim öptum hepiniziiii...

Eklentiler

• 20151030_174252.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 77
Kizlarrrrrrr bakin demiştim sizeben hamile degilimmm hayirlisi olsun böylesi hayirliymiş. Eşim 1 tane daha almiş pazartesine olmazsam eğer onuda yaparim öptum hepiniziiii...

canım ya ben çok emindim ama ya neyse hayırlı zamanda gelir inşallah bebisin. Niye bu kadar gecikti ki acaba ya adetin. Bence p.tesine kadar olmazsan doktora git canım

Hayirlisi canim adet olursan haber ver beraber hesaplayalim olur mu dongun nasil gidiyor bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…