- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Hayirlisi canim insallah gerek kalmadan seninde bebisin olur yeni yila bol bebisli girerizKizlar Pazar gunune kasik kaldirttiriyoruk ben kesin bu kez. Bu ay son kez deneyecegim Aralik ta asilama yaptirmaya karar verdik artik.
Kizlar Pazar gunune kasik kaldirttiriyorum ben kesin bu kez. Bu ay son kez deneyecegim Aralik ta asilama yaptirmaya karar verdik artik.
Merhaba arkadasim,selam,
daha önce ki yazıları okumadım ama ne kadardır evlisiniz ve deneme yapmıştınız? allah yardımcınız olsun. birde kan,hormon değerlerinizde sorun var mıydı? adetiniz düzenli mi?
Cnm benim iyiki varsın Herşeyin Hayırlısı Rabbim hepimize yaşatsın inşallah sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah tablona baktım geçen gün ateş düştü regl geldi inşallah bu ay sana bebeği getirirVeson canim, icini ferah tut. Bana da boyle arada malum olur. Seni cok net gordum ya bebisin de oglan olcak bence :)))
Bol bol uzan ve doktorunu dinle olur mu :)
Optum
İnşallah aşılamaya gerek kalmaz senin için dua edeceğimMerhaba arkadasim,
1 sene dolmak uzere, ben Hsg ye dek cektirdim hicbir sikintim yok. Esimde iki tarafli varikosel var ama sperm degerlerinde bi sikintimiz yok o yuzden ameliyat olmadik. Normal yoldan aylardir denedik hic olmadi iste. Hayirlisi deyip bu ay son kez alternatif tip tekniklerini deneyecegim ve bi dahaki ay artik asilama icin Universite hastanesine gidecegim.
Adetim de duzenli canim.
Inşallah vesile olur yakıyı da dene gerçi ebe kesin söyleyecektir eminimKizlar Pazar gunune kasik kaldirttiriyorum ben kesin bu kez. Bu ay son kez deneyecegim Aralik ta asilama yaptirmaya karar verdik artik.
:) Hayırlısı canım pazartesıne bırdaha yaparım elımde test varUmarım geç döllenmedir
tabıkıde canım benım bu ay zaten ateş takıbı yapacagım ınş :)Hayirlisi canim adet olursan haber ver beraber hesaplayalim olur mu dongun nasil gidiyor bakalim
Özelde alanında ıyı bı doktor varmış ona gıdecegım tum takıplerımı ona yaptıracagım ve butun testlerı yenıletecegım devlet bırşey anlamıyor çünkü . Hayırlısı canım belkıde doğru zaman değil bekleyıp görcez :)canım ya ben çok emindim ama ya neyse hayırlı zamanda gelir inşallah bebisin. Niye bu kadar gecikti ki acaba ya adetin. Bence p.tesine kadar olmazsan doktora git canım
yaaaaaaa ama ben çok ümitliydim sendenKizlarrrrrrr bakin demiştim sizeben hamile degilimmm hayirlisi olsun böylesi hayirliymiş. Eşim 1 tane daha almiş pazartesine olmazsam eğer onuda yaparim öptum hepiniziiii...
Merhaba arkadasim,
1 sene dolmak uzere, ben Hsg ye dek cektirdim hicbir sikintim yok. Esimde iki tarafli varikosel var ama sperm degerlerinde bi sikintimiz yok o yuzden ameliyat olmadik. Normal yoldan aylardir denedik hic olmadi iste. Hayirlisi deyip bu ay son kez alternatif tip tekniklerini deneyecegim ve bi dahaki ay artik asilama icin Universite hastanesine gidecegim.
Adetim de duzenli canim.
:) bılmem kı kuzucum üşüttüm mü diyorum çok temızlık yaptım ya yada enfeksıyon mu acaba ....Skry10 canım hava değişiminden mi oldu acaba bu kadar gecikme bide memlekete gittim geldim demiştin sanki bnmde bikere 6gün gecikti kan tahliline gittim sonucu almadan geldi benmki töğbe ya dalga geçiolar resmen
hayırlısı canım ya zaten pazartesı yenı bır iş yenı tempoda olacagım . o yuzden hayırlı oldugu zaman gelsınyaaaaaaa ama ben çok ümitliydim sendencanım benim ne diim hayırlısı artık en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız üzme kendini ok öpüyorum seni
:) bılmem kı kuzucum üşüttüm mü diyorum çok temızlık yaptım ya yada enfeksıyon mu acaba ....
tatlım olmazsan dr a git ihmal etme. yeni işin sana uğur getirsin inşallah bence iyi gelecektir kafan dağılır belki boşlarsın çocuk düşüncesini ve bir bakmışsın bingooooo :)hayırlısı canım ya zaten pazartesı yenı bır iş yenı tempoda olacagım . o yuzden hayırlı oldugu zaman gelsın
Zaten bu ay hıc düşünmedık canım bnm salladık . ama takı 5 gun gecene kadar canım . ınş hayırlı olur işim canım . zaten yaza kadar sallayacagım aklıma takmayacagım canım . canım hastalanayım 3.gün kesın özel bı doktor buldum klınıgınde kontrol yapıyormuş ona gıtcegım ınştatlım olmazsan dr a git ihmal etme. yeni işin sana uğur getirsin inşallah bence iyi gelecektir kafan dağılır belki boşlarsın çocuk düşüncesini ve bir bakmışsın bingooooo :)
Canım denedin mi bilmiyorum ama ben bu ayy soğan kürü ve süt buharını denedim ve çok şükür hamile kaldım inşallah isteyen herkese nasip eder rabbimMerhaba arkadasim,
Adetim de duzenli canim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?