Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Veson canim, icini ferah tut. Bana da boyle arada malum olur. Seni cok net gordum ya bebisin de oglan olcak bence :)))
Bol bol uzan ve doktorunu dinle olur mu :)
Optum

Kizlar Pazar gunune kasik kaldirttiriyorum ben kesin bu kez. Bu ay son kez deneyecegim Aralik ta asilama yaptirmaya karar verdik artik.

Son düzenleme:
Kizlar Pazar gunune kasik kaldirttiriyorum ben kesin bu kez. Bu ay son kez deneyecegim Aralik ta asilama yaptirmaya karar verdik artik.

selam,

daha önce ki yazıları okumadım ama ne kadardır evlisiniz ve deneme yapmıştınız? allah yardımcınız olsun. birde kan,hormon değerlerinizde sorun var mıydı? adetiniz düzenli mi?

selam,

daha önce ki yazıları okumadım ama ne kadardır evlisiniz ve deneme yapmıştınız? allah yardımcınız olsun. birde kan,hormon değerlerinizde sorun var mıydı? adetiniz düzenli mi?
Merhaba arkadasim,
1 sene dolmak uzere, ben Hsg ye dek cektirdim hicbir sikintim yok. Esimde iki tarafli varikosel var ama sperm degerlerinde bi sikintimiz yok o yuzden ameliyat olmadik. Normal yoldan aylardir denedik hic olmadi iste. Hayirlisi deyip bu ay son kez alternatif tip tekniklerini deneyecegim ve bi dahaki ay artik asilama icin Universite hastanesine gidecegim.
Adetim de duzenli canim.

Veson canim, icini ferah tut. Bana da boyle arada malum olur. Seni cok net gordum ya bebisin de oglan olcak bence :)))
Bol bol uzan ve doktorunu dinle olur mu :)
Optum
Cnm benim iyiki varsın Herşeyin Hayırlısı Rabbim hepimize yaşatsın inşallah sağsalim bebeklerimizi kucaklarımıza alalım inşallah tablona baktım geçen gün ateş düştü regl geldi inşallah bu ay sana bebeği getirir

İnşallah aşılamaya gerek kalmaz senin için dua edeceğim

canım ya ben çok emindim ama ya neyse hayırlı zamanda gelir inşallah bebisin. Niye bu kadar gecikti ki acaba ya adetin. Bence p.tesine kadar olmazsan doktora git canım
Özelde alanında ıyı bı doktor varmış ona gıdecegım tum takıplerımı ona yaptıracagım ve butun testlerı yenıletecegım devlet bırşey anlamıyor çünkü . Hayırlısı canım belkıde doğru zaman değil bekleyıp görcez :)

Kizlarrrrrrr bakin demiştim sizeben hamile degilimmm hayirlisi olsun böylesi hayirliymiş. Eşim 1 tane daha almiş pazartesine olmazsam eğer onuda yaparim öptum hepiniziiii...
yaaaaaaa ama ben çok ümitliydim senden canım benim ne diim hayırlısı artık en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız üzme kendini ok öpüyorum seni

Skry10 canım hava değişiminden mi oldu acaba bu kadar gecikme bide memlekete gittim geldim demiştin sanki bnmde bikere 6gün gecikti kan tahliline gittim sonucu almadan geldi benmki töğbe ya dalga geçiolar resmen

anladım canım hayırlısı olur inşallah. bende propolis,bal,polen,arı sütü yiyorum eşimle. incir kürü varmış deneme fırsatın oldu mu? ayrıca benim eşimde de varikosel var. bu ay ilk denememizdi inşallah tutar bizimde.

Skry10 canım hava değişiminden mi oldu acaba bu kadar gecikme bide memlekete gittim geldim demiştin sanki bnmde bikere 6gün gecikti kan tahliline gittim sonucu almadan geldi benmki töğbe ya dalga geçiolar resmen
:) bılmem kı kuzucum üşüttüm mü diyorum çok temızlık yaptım ya yada enfeksıyon mu acaba ....

yaaaaaaa ama ben çok ümitliydim senden canım benim ne diim hayırlısı artık en kısa zamanda müjdeli haberlerini alırız üzme kendini ok öpüyorum seni
hayırlısı canım ya zaten pazartesı yenı bır iş yenı tempoda olacagım . o yuzden hayırlı oldugu zaman gelsın

:) bılmem kı kuzucum üşüttüm mü diyorum çok temızlık yaptım ya yada enfeksıyon mu acaba ....

hayırlısı canım ya zaten pazartesı yenı bır iş yenı tempoda olacagım . o yuzden hayırlı oldugu zaman gelsın
tatlım olmazsan dr a git ihmal etme. yeni işin sana uğur getirsin inşallah bence iyi gelecektir kafan dağılır belki boşlarsın çocuk düşüncesini ve bir bakmışsın bingooooo :)

tatlım olmazsan dr a git ihmal etme. yeni işin sana uğur getirsin inşallah bence iyi gelecektir kafan dağılır belki boşlarsın çocuk düşüncesini ve bir bakmışsın bingooooo :)
Zaten bu ay hıc düşünmedık canım bnm salladık . ama takı 5 gun gecene kadar canım . ınş hayırlı olur işim canım . zaten yaza kadar sallayacagım aklıma takmayacagım canım . canım hastalanayım 3.gün kesın özel bı doktor buldum klınıgınde kontrol yapıyormuş ona gıtcegım ınş

Canım denedin mi bilmiyorum ama ben bu ayy soğan kürü ve süt buharını denedim ve çok şükür hamile kaldım inşallah isteyen herkese nasip eder rabbim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…