Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
kızlar sağ kasığımda yumurtlama ağrısı gibi ağrım var bir de çok üşüyorum yani hamilelik belirtisi olamaz çünkü daha 8 gün var tekrar mı yumurtluyorum anlamadım... Eşim bir hafta her gece çalışacak seçimden dolayı

Olabilir canim . dusun benim sol kasigimdaki agri hic gecmedi usume felan

ben belirtilere inanmıyorum artık ya :) geçen ay bişey yoktu ama bu ay sağ kasığım ağrıyor üşütmüşte olabilirim havalar soğudu iyice
Bende inanmiyorum cnm . zaten bn ihtimalde vermiyordum soylemistim. Bnm tek belirtim kasik sol agrim atesin cikmasi ve akinti . Ama her yerim yaniyir bn cok kotu hasta olcagim belli

liste uğurlu gibi benide eklermisiniz...
bat 1 kasım

göğüs uçlarım dört beş gündür çok acıyor
iki gündürde bel ağrım başladı ara arada kasıklarımda batmalar oluyor..
şimdilik başka belirtim yok adet olacak gibi de hissetmiyorum bakalım hayırlısı

liste uğurlu gibi benide eklermisiniz...
bat 1 kasım

Ekliyorum hemen cnm. İnsallah sana da ugur getirsin. Belirtiler insani yaniltiyor dikkat et insallah hamilesindir

Belli olmaz canim Allahin isi bu bi bakmissin bebissss ultrasondan el salliyo

Bende inanmiyorum cnm . zaten bn ihtimalde vermiyordum soylemistim. Bnm tek belirtim kasik sol agrim atesin cikmasi ve akinti . Ama her yerim yaniyir bn cok kotu hasta olcagim belli
Aaah ah skry10 insallah adet olmazsinda burda boooyle kaliriz hamileyim diye gelirsinsurpriz bebek olur belli mi olur

Belli olmaz canim Allahin isi bu bi bakmissin bebissss ultrasondan el salliyo

Ayy kuzum inşallah ya 8 Kasım evlilik yıldönümümuz eşime cok güzel bir hediye vermiş olurum :) ama ne bileyim cok düşünmemeye çalışıyorum kac gündür tatil evdeyim ya yine aklım hep bebiste çok istiyorum :) ogretmenler genelde bu aylarda istemez dogum izni kullanamiyorlar tatile geliyor doğum diyr hic öyle hesaplarim yok, cok istiyorum ya rabbim biliyor

cnm sat:25ekim bat:22kasım haberin olsun duramk yok yola devam :)

Allah gonlune gore versin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…