- 11 Ekim 2015
- 2.424
- 2.896
- 83
Bu kurleri cok gordum ben canim da Klomen bende kiste sebep olmustu bu kurlerle de kiste sebebiyet veririm diye korktum.ben bitkilerin gücüne çok inanıyorum. hiç bir şey boşa yaratılmadı. bunu izledin mi bilmiyorum canım.. bütün herşeyin normal çıkmış ne güzel kesin vakti gelince olacak.
Canım aynen korkma sen, bakdana kaç sene okumuş dr ne saçma yorumlar yaptı, daha kesenin bozulduğunu zannedip seni telaşa düşürdü. Ben bu olaya üzülüyorum işte, çoğu dr insanı boşuna strese sokuyır. Ama bak inş hersey yolunda gidecek, sen içini ferah tut tatlımYok cnm dışarı kanama olmadı inşallah geçecek iyi düşünmeye çalışıyorum.içerde var sadece kanama Dr dışarı kahverengi leke gelirse Endişe etme dedi sanırım pembe kanamadan korkmam gerek şimdilik herşey yolunda
Canım ben seni haberdar edecektim gelişmelerden, sabah gittim doktora, 18 mm bir yumurtam olmuş, çatlatma iğnesi yaptı, yarın akşam ilişki olcak, bat'ım da 15 kasım akşamı oldu şu andaEvet insallaaaaahhhh
Sen yapma canim bunlari cunku senlik bir durum yok ortada kendin daha iyi biliyorsun zaten. Bosu bosuna metabolizmani bozma. Esinden dolayi az bir sknti o da duzelir insallah yada baska yollari da var eninde sonunda olacak senin de bebisin ama normal yoldan ama destekle sen de minik yavruna kavusacaksinBu kurleri cok gordum ben canim da Klomen bende kiste sebep olmustu bu kurlerle de kiste sebebiyet veririm diye korktum.
Tamamdir bu isCanım ben seni haberdar edecektim gelişmelerden, sabah gittim doktora, 18 mm bir yumurtam olmuş, çatlatma iğnesi yaptı, yarın akşam ilişki olcak, bat'ım da 15 kasım akşamı oldu şu anda
Ağzından bal damlıyo canım benim :)) hayırlısı diyelim inşallah hepimiz içinTamamdir bu ishadi Allah rastgetirsin bir bebisimiz daha olsun insalllaaaahhhhh
Klomen neden kullanacaksin canim? Yumurtlamayla ilgili sorun mu var?Merhaba kızlar bu ay belirtilerim olumlu yöndeydi ama olmadı bugün klomene başlıcam 2.defa inşallah Rabbim hepimizin yardımcısı olur
Aslında benim herhangi bi problemim yok canım sadece eşim de Varikosel var ama sperm sayısında bi sorun olmadığı için ameliyata falan gerek gormediler. Dollenmeyi kolaylastirmasi için verdi doktor. 2 ay öncede kullandım olmadı 1 ay ara verdi bu ay tekrar başlıcak işte olmazsa da aşılama dediKlomen neden kullanacaksin canim? Yumurtlamayla ilgili sorun mu var?
Oncelikle gecmis olsun cnm. Varikoselde yuksek ihtimalle spermin sayisi degil kalitesinde bozukluk olusuyor. Bunun icin yiyeceklerle esini destekle biraz. Aslinda ameliyat daha iyi bir cozum tam olmasada kismen bir iyilesme saglaniyor. Fakat dogrusunu soylemek gerekirse varikoseli bulunan ciftlerde bu tarz denemeler klomen vs.. zaman kaybi oluyor genellikle. Ama kendiliginden oldugu da oluyor tabii ki. Yasin gencse dene canim ama degilse benim fikrim asilama yada direkt tup bebek deneyin derim. Sonuc olarak sizinde er yada gec bir minnak bebisiniz olacakAslında benim herhangi bi problemim yok canım sadece eşim de Varikosel var ama sperm sayısında bi sorun olmadığı için ameliyata falan gerek gormediler. Dollenmeyi kolaylastirmasi için verdi doktor. 2 ay öncede kullandım olmadı 1 ay ara verdi bu ay tekrar başlıcak işte olmazsa da aşılama dedi
Teşekkür ederim canım. Evet morfolojisinde bozukluk var ama kaç tane doktora gittik ameliyata gerek görmedi. Yiyecekler dediğin neler mesela canım ? Ben 26 yaşındayım canım zaten bu ay Son olmazsa aşılama olucak. Doktor çok umutlu konusuyo motive ediyo ama bilmiyorum artık. Inşallah canım iyi dileğin için saolOncelikle gecmis olsun cnm. Varikoselde yuksek ihtimalle spermin sayisi degil kalitesinde bozukluk olusuyor. Bunun icin yiyeceklerle esini destekle biraz. Aslinda ameliyat daha iyi bir cozum tam olmasada kismen bir iyilesme saglaniyor. Fakat dogrusunu soylemek gerekirse varikoseli bulunan ciftlerde bu tarz denemeler klomen vs.. zaman kaybi oluyor genellikle. Ama kendiliginden oldugu da oluyor tabii ki. Yasin gencse dene canim ama degilse benim fikrim asilama yada direkt tup bebek deneyin derim. Sonuc olarak sizinde er yada gec bir minnak bebisiniz olacak
Canım ne oldu sen neyle ilgili yazdın bunu, senin doktorunun yaklaşımıyla ilgili mi?Bu doktorlar beni oldurecek sinirden herkese siradan bir prosedur uygulama! Ya bi baksana olcak sey var olmayacak sey var! Tovbeler olsun... Bugun git haftaya bakariz aaa olmamis hadi sirada bunu deneyelim aaa vaha vah tuh tuh dur bi dakka su cebimden baska bir yontem cikacakkendi karisi kizi olsa hop hemen bulunuyor caresi! İnsanlar da koyun gibi git gel git gel umut et bekle bekle bekle bana da hsg cektirme gerek yok diyor. Bak seeeennn bir daha dis gebelik gecireyim sonra yapilsin demi! Yemezler cankusum! Allahtan arastiriyorum biliyorum. Ve cogu dr un korkularindan ayni siralamayi yaptigini biliyorum. Ayyyy icimi doktum oh beee
Evet ananası bulduk sonunda ilk defa yedim TADI da fena değilmiş benek iyice tutunur inşallah
inşallah cnm evet Dr beniok gerdi.ama düzelecek.ben ovulasyon takibi yapıyorum ateş ölçerek.dr geçen aydan hamile kalmış olabilirsin bu boş keseye benziyor dedi.ben de kendisine bu ay yumurtladım regl gördüm bu nasıl olur hamile iken tekrar ovulasyon gerçekleşebilir mi?dedim.hiçbir ovulasyon takip yöntemi 100% Güvenilir değil dedi Kafamı karıştırdı. ta ki ne zaman değerlerim Yükseldi bu kese olmayabilir dedi.ama işte burda daha iyi ilgilenecek Dr pek yok bununla devam HayırlısıCanım aynen korkma sen, bakdana kaç sene okumuş dr ne saçma yorumlar yaptı, daha kesenin bozulduğunu zannedip seni telaşa düşürdü. Ben bu olaya üzülüyorum işte, çoğu dr insanı boşuna strese sokuyır. Ama bak inş hersey yolunda gidecek, sen içini ferah tut tatlım
Genel olarak yazdim kuzum. Benimki de tuzu biberi isteCanım ne oldu sen neyle ilgili yazdın bunu, senin doktorunun yaklaşımıyla ilgili mi?
E vitamini takviyesi yapabilirsin keci boynuzu kuru yapabilirsin daha da var sanirim. Arastirabilirsin kuzum. Hatta doktorlar e vitaminini morfoloji bozukluguna onerirler..Teşekkür ederim canım. Evet morfolojisinde bozukluk var ama kaç tane doktora gittik ameliyata gerek görmedi. Yiyecekler dediğin neler mesela canım ? Ben 26 yaşındayım canım zaten bu ay Son olmazsa aşılama olucak. Doktor çok umutlu konusuyo motive ediyo ama bilmiyorum artık. Inşallah canım iyi dileğin için saol
Anladım canım çok saolE vitamini takviyesi yapabilirsin keci boynuzu kuru yapabilirsin daha da var sanirim. Arastirabilirsin kuzum. Hatta doktorlar e vitaminini morfoloji bozukluguna onerirler..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?