Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım ya ne güzel duygusal bir eşe dahipsin şanslısın, allah onları başımızdan eksik etmesin inş. Hissediyorum 2016 bizim yılımız olucak inş. Bebeciklerimizle olucaz inş.

Evet canım sen bildiğin gibi devam et, gerisi gelecek inş. O bebeişin sana tutunacağı varsa zaten hertürlü sımsıkı tutunur annesi, yeterki moralmen yüksek olucaksın:)

Canım sen bildiğin gibi davran, gerisi allahtan gelir. Önlem alalım da biz yani çok hakkısın

Kizlarrrrrr merhaba tubis canim benim adete 5 6 gun kaldı bakalım kırmızı ksttma gelecek yoksa bebis mi allah biliyor artık bu ay sarı ve kahve akintim bide tek bir damla kanla gelmiş camasirima ne olduğunu anlamadım bide bel agrisi onun dışında hiçbirşey yok su anda da devam eden beyaz süt gibi akinti var ama bu la yeterli mi hi bilmiyorum kasik agrisi solda tabiki var ama artık onu belirtilen bile saymıyorum :)

Merhaba tatliiimm onlar insallah hamileliktendir az kalmis hadi hayirlisi

Valla ya allah inşallah bana da verir bi melek bende ona herşeyimi veririm dün eşimle yildonumumuzdu ikimizde aynı dileği aynı anda diledik allahım kabul eder insallah
Cok samimi konusmalarin :) insallah hemencecik kavusursunuz minik yavrunuza

pinar39

Olacak elbette canim bozma morelini doktor herhangi birsey dedi mi? Yada sen tahlillerini yaptirdin mi? Herhangi bir problem var mi yani?

Hormon tahlilleri mükemmel çıktı yumurta rezervlerideçok yüksek bitmek prolaktin 18 çıktı sorun olur mu bilmiyorum doktorum erken daha 6 ay içinde mutlaka olur zaten rahim anca toparlanır falan dedi iste

Aaah ah skry10 insallah adet olmazsinda burda boooyle kaliriz hamileyim diye gelirsinsurpriz bebek olur belli mi olur
tüm belırtıler kayboldu canım . yenıde kaplıcadan geldım sıcak su ıyı olur dıe

Hormon tahlilleri mükemmel çıktı yumurta rezervlerideçok yüksek bitmek prolaktin 18 çıktı sorun olur mu bilmiyorum doktorum erken daha 6 ay içinde mutlaka olur zaten rahim anca toparlanır falan dedi iste
Tahlillerin iyiyse sevindim canim. Erken tabiu ki bir yila kadar yolun var :) adetin duzenli mi peki?

oy inşallah gelir bebişin sağ sağlim sağlıklı bir şeklde az kalmış hadi inş. kuzum

Tahlillerin iyiyse sevindim canim. Erken tabiu ki bir yila kadar yolun var :) adetin duzenli mi peki?
Ergenlik döneminden beri26 günde bir olurdum hiç sasmazdi şimdi 2 aydır 27 günde bir oluyorum 1 gun gecikme o kadar düzenli yani hicbi sorun yok hamile kalanildigime göre sperm sayısında ve türlerde de sorun yok demek ki ama olmadı iste allahım ne zaman nasip ederse artik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…