- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Canım ya ne güzel duygusal bir eşe dahipsin şanslısın, allah onları başımızdan eksik etmesin inş. Hissediyorum 2016 bizim yılımız olucak inş. Bebeciklerimizle olucaz inş.İnşallah canım. Dün evdeydi eşim. Cok duygusaldi. Opup koklayip duruyordu beni. Hic yanimdan ayrilmadi butun gun. Gece yatarken saçlarımı sevdi uzun uzun. İçine atmış demekki mektubu okuyup. En çok onun babalığı yaşaması için istiyorum. Opsun, koklasin,sevsin,oyun oynasin. Ne bileyim ya. Eşimi çok seviyorum ben.
Evet canım sen bildiğin gibi devam et, gerisi gelecek inş. O bebeişin sana tutunacağı varsa zaten hertürlü sımsıkı tutunur annesi, yeterki moralmen yüksek olucaksın:)Evet ananası bulduk sonunda ilk defa yedim TADI da fena değilmiş benek iyice tutunur inşallah
inşallah cnm evet Dr beniok gerdi.ama düzelecek.ben ovulasyon takibi yapıyorum ateş ölçerek.dr geçen aydan hamile kalmış olabilirsin bu boş keseye benziyor dedi.ben de kendisine bu ay yumurtladım regl gördüm bu nasıl olur hamile iken tekrar ovulasyon gerçekleşebilir mi?dedim.hiçbir ovulasyon takip yöntemi 100% Güvenilir değil dedi Kafamı karıştırdı. ta ki ne zaman değerlerim Yükseldi bu kese olmayabilir dedi.ama işte burda daha iyi ilgilenecek Dr pek yok bununla devam Hayırlısı
Canım sen bildiğin gibi davran, gerisi allahtan gelir. Önlem alalım da biz yani çok hakkısınBu doktorlar beni oldurecek sinirden herkese siradan bir prosedur uygulama! Ya bi baksana olcak sey var olmayacak sey var! Tovbeler olsun... Bugun git haftaya bakariz aaa olmamis hadi sirada bunu deneyelim aaa vaha vah tuh tuh dur bi dakka su cebimden baska bir yontem cikacakkendi karisi kizi olsa hop hemen bulunuyor caresi! İnsanlar da koyun gibi git gel git gel umut et bekle bekle bekle bana da hsg cektirme gerek yok diyor. Bak seeeennn bir daha dis gebelik gecireyim sonra yapilsin demi! Yemezler cankusum! Allahtan arastiriyorum biliyorum. Ve cogu dr un korkularindan ayni siralamayi yaptigini biliyorum. Ayyyy icimi doktum oh beee
Merhaba tatliiimm onlar insallah hamileliktendir az kalmis hadi hayirlisiKizlarrrrrr merhaba tubis canim benim adete 5 6 gun kaldı bakalım kırmızı ksttma gelecek yoksa bebis mi allah biliyor artık bu ay sarı ve kahve akintim bide tek bir damla kanla gelmiş camasirima ne olduğunu anlamadım bide bel agrisi onun dışında hiçbirşey yok su anda da devam eden beyaz süt gibi akinti var ama bu la yeterli mi hi bilmiyorum kasik agrisi solda tabiki var ama artık onu belirtilen bile saymıyorum :)
Valla ya allah inşallah bana da verir bi melek bende ona herşeyimi veririm dün eşimle yildonumumuzdu ikimizde aynı dileği aynı anda diledik allahım kabul eder insallahMerhaba tatliiimm onlar insallah hamileliktendir az kalmis hadi hayirlisi
Cok samimi konusmalarin :) insallah hemencecik kavusursunuz minik yavrunuzaValla ya allah inşallah bana da verir bi melek bende ona herşeyimi veririm dün eşimle yildonumumuzdu ikimizde aynı dileği aynı anda diledik allahım kabul eder insallah
Inşallah canim bi bebeğim gitti melek oldu bu inşallah benimle kalırCok samimi konusmalarin :) insallah hemencecik kavusursunuz minik yavrunuza
Uzuldum... Anlatmak istersen dinleriz canim..Inşallah canim bi bebeğim gitti melek oldu bu inşallah benimle kalır
Uzuldum... Anlatmak istersen dinleriz canim..[/Q4 Ay önce 9 buçuk haftalik hamileydim fakat kalp atisi alınamadı gelişmedi 6 haftada durmuş gelişimi sonra kurtaj oldum tabi şimdi 3 buçuk aydır deniyoruz ama olmuyor %25 şansımızı daha yakalayamadık sanırım bilmiyorum ki niye olmuyor
tüm belırtıler kayboldu canım . yenıde kaplıcadan geldım sıcak su ıyı olur dıeAaah ah skry10 insallah adet olmazsinda burda boooylekaliriz hamileyim diye gelirsin surpriz bebek olur belli mi olur
Tahlillerin iyiyse sevindim canim. Erken tabiu ki bir yila kadar yolun var :) adetin duzenli mi peki?Hormon tahlilleri mükemmel çıktı yumurta rezervlerideçok yüksek bitmek prolaktin 18 çıktı sorun olur mu bilmiyorum doktorum erken daha 6 ay içinde mutlaka olur zaten rahim anca toparlanır falan dedi iste
Ooohhh sefan olsun kiztüm belırtıler kayboldu canım . yenıde kaplıcadan geldım sıcak su ıyı olur dıe
Aynen canım benm zaten hep gezıyoruz her ay artık bol bol gezecegız ve her ay kaplıcaya gıtcegız . salıda işe başlıyorum zaten kısmetse :)Ooohhh sefan olsun kizkendine bak azcik olacak bebis nasilsa
oy inşallah gelir bebişin sağ sağlim sağlıklı bir şeklde az kalmış hadi inş. kuzumKizlarrrrrr merhaba tubis canim benim adete 5 6 gun kaldı bakalım kırmızı ksttma gelecek yoksa bebis mi allah biliyor artık bu ay sarı ve kahve akintim bide tek bir damla kanla gelmiş camasirima ne olduğunu anlamadım bide bel agrisi onun dışında hiçbirşey yok su anda da devam eden beyaz süt gibi akinti var ama bu la yeterli mi hi bilmiyorum kasik agrisi solda tabiki var ama artık onu belirtilen bile saymıyorum :)
Hayirlisi olsun canim. Guzel bir degisim olsun senin icinAynen canım benm zaten hep gezıyoruz her ay artık bol bol gezecegız ve her ay kaplıcaya gıtcegız . salıda işe başlıyorum zaten kısmetse :)
Ergenlik döneminden beri26 günde bir olurdum hiç sasmazdi şimdi 2 aydır 27 günde bir oluyorum 1 gun gecikme o kadar düzenli yani hicbi sorun yok hamile kalanildigime göre sperm sayısında ve türlerde de sorun yok demek ki ama olmadı iste allahım ne zaman nasip ederse artikTahlillerin iyiyse sevindim canim. Erken tabiu ki bir yila kadar yolun var :) adetin duzenli mi peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?