Amin canim ins :)Hayirlisi olsun canim. Guzel bir degisim olsun senin icin
Ayyy cok seker yaaa ne kadar heyecanlisiniz suanKızlar Merhaba. Acaba bidaha kan tahlili yaptırsam mi ne kadar zamanda yükselir degerim iki günde ne kadar yükseldi çok merak ediyorumyarın ailelerimize soylycez minnakimizi
Bilmiyorum bu ayda olmayacak gibi içime doğuyor umutsuzum benoy inşallah gelir bebişin sağ sağlim sağlıklı bir şeklde az kalmış hadi inş. kuzum
Durumumuz tamamiyle ayni.Aslında benim herhangi bi problemim yok canım sadece eşim de Varikosel var ama sperm sayısında bi sorun olmadığı için ameliyata falan gerek gormediler. Dollenmeyi kolaylastirmasi için verdi doktor. 2 ay öncede kullandım olmadı 1 ay ara verdi bu ay tekrar başlıcak işte olmazsa da aşılama dedi
Yaa ben kendimi anlamiyorum bana noluyorsa benim de basim donuyor iki gundur anlam veremedim yaniselam kızlar nasılsınız bugün ben hiç iyi değilim baş dönmem ve miğde bulantım var çok bide sürekli uyuyasım var gözlerim zor açılıyo belki dedim hemen bi test alıp yaptım ama negatif
Allah Allah benimde çok dönüyo bugün oğlumu dışarı çıkardım biraz yolda zor yürüdüm yavrum elimi sıkı sıkı tutuyo anne beb seni tutuyorum korkma dio :))Yaa ben kendimi anlamiyorum bana noluyorsa benim de basim donuyor iki gundur anlam veremedim yani
olucak kuzum bnm içime doğuyo olucakBilmiyorum bu ayda olmayacak gibi içime doğuyor umutsuzum ben
Tamamiyle katiliyorum. Her zaman herkese hadi bi Klomen yapalim, hadi bu ay dene sen olur olur.. Ya bi tedavinin en basinda Hsg cektir be belki de tupleri tikali, bi yumurtlama rezervi testi yaptir, belki erken menopoz bekliyor kadini.. Bosuna vakit kaybetmez direkt tup bebek yapar yani..Bu doktorlar beni oldurecek sinirden herkese siradan bir prosedur uygulama! Ya bi baksana olcak sey var olmayacak sey var! Tovbeler olsun... Bugun git haftaya bakariz aaa olmamis hadi sirada bunu deneyelim aaa vaha vah tuh tuh dur bi dakka su cebimden baska bir yontem cikacakkendi karisi kizi olsa hop hemen bulunuyor caresi! İnsanlar da koyun gibi git gel git gel umut et bekle bekle bekle bana da hsg cektirme gerek yok diyor. Bak seeeennn bir daha dis gebelik gecireyim sonra yapilsin demi! Yemezler cankusum! Allahtan arastiriyorum biliyorum. Ve cogu dr un korkularindan ayni siralamayi yaptigini biliyorum. Ayyyy icimi doktum oh beee
Anladım canım çok saol
Ayy evet iste ama yok illa bir bikkinlik umutsuzluk soksunlar icimize! Presedur boyle! Cildirtcaklar yeminle! Bak yine gelenler geldi bana iki tane arkadasim bekliyor boyle biri 6 yildir ugrasiyor! Sonunda tup bebek yapildi o da tutmadi.. Neyi var derseniz pcos hastasi o kadar.. Yapin sunu onceden simdiye uc dort kacsa kac deneyip cocuk sahibi olmuslardi belkide... Bak mesela benim doktorum ozel ve 300 tl aliyor muayenesinde! Daha bana kan tahlili yapalim neyin var neyin yok demedi bile dusun!!! Ama gitmem artik ona yeter yaa normal devlete gitsem herseyime bakmislardi yaa neyse cenem dustu bak gece geceTamamiyle katiliyorum. Her zaman herkese hadi bi Klomen yapalim, hadi bu ay dene sen olur olur.. Ya bi tedavinin en basinda Hsg cektir be belki de tupleri tikali, bi yumurtlama rezervi testi yaptir, belki erken menopoz bekliyor kadini.. Bosuna vakit kaybetmez direkt tup bebek yapar yani..
Aayyy canim beniiimmm :))(Allah Allah benimde çok dönüyo bugün oğlumu dışarı çıkardım biraz yolda zor yürüdüm yavrum elimi sıkı sıkı tutuyo anne beb seni tutuyorum korkma dio :))
Adetine ne kadar var canimselam kızlar nasılsınız bugün ben hiç iyi değilim baş dönmem ve miğde bulantım var çok bide sürekli uyuyasım var gözlerim zor açılıyo belki dedim hemen bi test alıp yaptım ama negatif
Valla ben allah ima bıraktım artık benim için hayırlısı neyse ona versin bana sana da aynı şekilde ben inanıyorum biz seninle aynı zamanda hamile kalicaz hem dusugunikici içerde kalır derler :)olucak kuzum bnm içime doğuyo olucak
Sen tedavi olarak ne yapıyorsun deniyosun canmDurumumuz tamamiyle ayni.
Eşimin 2 ile 3 arasında canım bikaç kere test yaptırdık. Eczaneden direk alabiliriz dimi doktora danismamiza gerek var mıBizde de morfoloji sikintisi vardi. Emodex kullanarak %4 ten 85 e cikardik.
pazartesi günü canım ama gebelik olmaz bu ay benim çünkü yumurtlama zamanı birliktelik olmadı hiç canımAdetine ne kadar var canim
Olmazsa da üzülme canim bidahaki aya olur inşallah daha doğrusu rabbim ne zaman uygun görürse o zaman hayirlisini versin sana kucağını boş birakmasinpazartesi günü canım ama gebelik olmaz bu ay benim çünkü yumurtlama zamanı birliktelik olmadı hiç canım
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım burdaki bütün arkadaşlarımındaOlmazsa da üzülme canim bidahaki aya olur inşallah daha doğrusu rabbim ne zaman uygun görürse o zaman hayirlisini versin sana kucağını boş birakmasin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?