Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar Merhaba. Acaba bidaha kan tahlili yaptırsam mi ne kadar zamanda yükselir degerim iki günde ne kadar yükseldi çok merak ediyorum yarın ailelerimize soylycez minnakimizi

Kızlar Merhaba. Acaba bidaha kan tahlili yaptırsam mi ne kadar zamanda yükselir degerim iki günde ne kadar yükseldi çok merak ediyorum yarın ailelerimize soylycez minnakimizi
Ayyy cok seker yaaa ne kadar heyecanlisiniz suan bence hic kafani bulandirma tatlim muayene gunu git direkt bebisinin kesesini gor hafta ici

selam kızlar nasılsınız bugün ben hiç iyi değilim baş dönmem ve miğde bulantım var çok bide sürekli uyuyasım var gözlerim zor açılıyo belki dedim hemen bi test alıp yaptım ama negatif

Durumumuz tamamiyle ayni.

selam kızlar nasılsınız bugün ben hiç iyi değilim baş dönmem ve miğde bulantım var çok bide sürekli uyuyasım var gözlerim zor açılıyo belki dedim hemen bi test alıp yaptım ama negatif
Yaa ben kendimi anlamiyorum bana noluyorsa benim de basim donuyor iki gundur anlam veremedim yani

Yaa ben kendimi anlamiyorum bana noluyorsa benim de basim donuyor iki gundur anlam veremedim yani
Allah Allah benimde çok dönüyo bugün oğlumu dışarı çıkardım biraz yolda zor yürüdüm yavrum elimi sıkı sıkı tutuyo anne beb seni tutuyorum korkma dio :))

Tamamiyle katiliyorum. Her zaman herkese hadi bi Klomen yapalim, hadi bu ay dene sen olur olur.. Ya bi tedavinin en basinda Hsg cektir be belki de tupleri tikali, bi yumurtlama rezervi testi yaptir, belki erken menopoz bekliyor kadini.. Bosuna vakit kaybetmez direkt tup bebek yapar yani..

Ayy evet iste ama yok illa bir bikkinlik umutsuzluk soksunlar icimize! Presedur boyle! Cildirtcaklar yeminle! Bak yine gelenler geldi bana iki tane arkadasim bekliyor boyle biri 6 yildir ugrasiyor! Sonunda tup bebek yapildi o da tutmadi.. Neyi var derseniz pcos hastasi o kadar.. Yapin sunu onceden simdiye uc dort kacsa kac deneyip cocuk sahibi olmuslardi belkide... Bak mesela benim doktorum ozel ve 300 tl aliyor muayenesinde! Daha bana kan tahlili yapalim neyin var neyin yok demedi bile dusun!!! Ama gitmem artik ona yeter yaa normal devlete gitsem herseyime bakmislardi yaa neyse cenem dustu bak gece gece

pazartesi günü canım ama gebelik olmaz bu ay benim çünkü yumurtlama zamanı birliktelik olmadı hiç canım
Olmazsa da üzülme canim bidahaki aya olur inşallah daha doğrusu rabbim ne zaman uygun görürse o zaman hayirlisini versin sana kucağını boş birakmasin

Olmazsa da üzülme canim bidahaki aya olur inşallah daha doğrusu rabbim ne zaman uygun görürse o zaman hayirlisini versin sana kucağını boş birakmasin
hakkımızda hayırlısı neyse o olsun canım burdaki bütün arkadaşlarımında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…