Direkt alabilirsin, zaten ilac degil bitkisel destek bu. Cok etkisi oluyor. Mutlaka kullanin derim.Eşimin 2 ile 3 arasında canım bikaç kere test yaptırdık. Eczaneden direk alabiliriz dimi doktora danismamiza gerek var mı
chamant .!.:Ayyy cok seker yaaa ne kadar heyecanlisiniz suanbence hic kafani bulandirma tatlim muayene gunu git direkt bebisinin kesesini gor hafta ici
Daha erken degil mi gormeye canimAyyy cok seker yaaa ne kadar heyecanlisiniz suanbence hic kafani bulandirma tatlim muayene gunu git direkt bebisinin kesesini gor hafta ici
Teşekkür ederimDirekt alabilirsin, zaten ilac degil bitkisel destek bu. Cok etkisi oluyor. Mutlaka kullanin derim.
Surecin kacinci ayindasin bilmiyorum ama biz bosuna kurek cekmisiz, keske esim ameliyat olsaydi diyorum simdi.Teşekkür ederim
Eylülde kullandım canım olmadı ekim de ara verdik bu ay için de yarın başlıcam bugün gitmiştim doktora. Siz kaç kere denediniz? 2 3 doktora gittik ameliyatı kimse onermedi anlamadım ki nasıl olucakSurecin kacinci ayindasin bilmiyorum ama biz bosuna kurek cekmisiz, keske esim ameliyat olsaydi diyorum simdi.
3 doktora gittik gerek yok dediler, bu ay 10 bitti, 11. Aya girdik. Hicbi sebep yok ama bir kere bile olmadi yani.. Ameliyat olanlar hizli sonuc aliyor.Eylülde kullandım canım olmadı ekim de ara verdik bu ay için de yarın başlıcam bugün gitmiştim doktora. Siz kaç kere denediniz? 2 3 doktora gittik ameliyatı kimse onermedi anlamadım ki nasıl olucak
He ben yanlış anlamışım canım pardon ben 16 aylık evliyim hiç korunmadik ama hiç olmadı da bizim de. Sayısından dolayı da ameliyata gerek yok dediler. Kim neye göre yapio anlamadım ki3 doktora gittik gerek yok dediler, bu ay 10 bitti, 11. Aya girdik. Hicbi sebep yok ama bir kere bile olmadi yani.. Ameliyat olanlar hizli sonuc aliyor.
Bes bucuk haftalikken gorunur canim. Son adet tarihine gore hesapla muhtemelen onumuzdeki hafta ici kesen gorunurDaha erken degil mi gormeye canim
Ins hamilesindir canim boğazina bir seyler yap bebeye zarar vererslm kızlar ateşim 36.8 de sabıt kaldı 3 gundur gelen gıden yok ama boğazım çok agrıyor
Cok sagok canim 2 gun once test negatiftiIns hamilesindir canim boğazina bir seyler yap bebeye zarar verer
Cok komik gelcek ama ruyamda bende bebis gordum benimdi cok seviyordum . mama yediriyordum offff minnacikti cok tatliydiiiiiKızlar rüyamda bebeğim olmuştu erkekti :) bana sarılıyordu sımsıkı... Rabbim nasip eder insallah o günleri görmeyi
değişim şart canım en güzelini yapıyosun bende bugün bi kuaföre atıcam kendimiGünaydın kızlar oyunu verdim, kendimi kuaföre attım. Çok fena değişiyorum, inş güzel olur bakalım:) nasıl olsa bu ay bebiş olmaz diye saçımın uçlarına ombre yaptırıyorum. Ordan da alışverişe atıcam kendimi kardeşimle beraber, hepinize iyi pazarlar canlar
ben buralardayım da bata daha çok var diye testler bölümünde takılıyorum:)Kizlar hepiniz sandik basi gorevlisimisiniz ya :) kimse birsey yazmiyor nerelerdesinizzz
Benimde cok var bugun yumurtlama gunum off off su 14gun hemen gecse:)ben buralardayım da bata daha çok var diye testler bölümünde takılıyorum:)
test kullanıyor musun?Benimde cok var bugun yumurtlama gunum off off su 14gun hemen gecse:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?