Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
slm kızlar ateşim 36.8 de sabıt kaldı 3 gundur gelen gıden yok ama boğazım çok agrıyor

chamant .!.:
Ayyy cok seker yaaa ne kadar heyecanlisiniz suan bence hic kafani bulandirma tatlim muayene gunu git direkt bebisinin kesesini gor hafta ici
Ayyy cok seker yaaa ne kadar heyecanlisiniz suan bence hic kafani bulandirma tatlim muayene gunu git direkt bebisinin kesesini gor hafta ici
Daha erken degil mi gormeye canim

Surecin kacinci ayindasin bilmiyorum ama biz bosuna kurek cekmisiz, keske esim ameliyat olsaydi diyorum simdi.
Eylülde kullandım canım olmadı ekim de ara verdik bu ay için de yarın başlıcam bugün gitmiştim doktora. Siz kaç kere denediniz? 2 3 doktora gittik ameliyatı kimse onermedi anlamadım ki nasıl olucak

Eylülde kullandım canım olmadı ekim de ara verdik bu ay için de yarın başlıcam bugün gitmiştim doktora. Siz kaç kere denediniz? 2 3 doktora gittik ameliyatı kimse onermedi anlamadım ki nasıl olucak
3 doktora gittik gerek yok dediler, bu ay 10 bitti, 11. Aya girdik. Hicbi sebep yok ama bir kere bile olmadi yani.. Ameliyat olanlar hizli sonuc aliyor.

3 doktora gittik gerek yok dediler, bu ay 10 bitti, 11. Aya girdik. Hicbi sebep yok ama bir kere bile olmadi yani.. Ameliyat olanlar hizli sonuc aliyor.
He ben yanlış anlamışım canım pardon ben 16 aylık evliyim hiç korunmadik ama hiç olmadı da bizim de. Sayısından dolayı da ameliyata gerek yok dediler. Kim neye göre yapio anlamadım ki

off kızlar heyecandan ve hayal kurmaktan sanırım yalancı gebelik psikolojisine girdim. karnımı severken buluyorum kendimi çok istiyorum nolur olsun.. tabi hayırlısıyla.. geçen ay adeti 4 ün de olmuştum stres olunca bazen ötelenebiliyor ama belirtiler resmen adet belirtisi 1,5 haftadır ama ortada ne adet var ne bebiş. dün idrar testi yaptım negatif. arada vajinama elektrik veriyorlar gibi ağrı gelip gidiyor. bakalım bekleyelim bi kaç gün daha sonra kan testi yapcam

Günaydın kızlar oyunu verdim, kendimi kuaföre attım. Çok fena değişiyorum, inş güzel olur bakalım:) nasıl olsa bu ay bebiş olmaz diye saçımın uçlarına ombre yaptırıyorum. Ordan da alışverişe atıcam kendimi kardeşimle beraber, hepinize iyi pazarlar canlar

değişim şart canım en güzelini yapıyosun bende bugün bi kuaföre atıcam kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…