Evet cnm ama ben akintidan ve sol kasik agrisindan anliyorum zaten sadece garanti olsun diye aldim :)test kullanıyor musun?
ne güzel ya benim döngüm çok bozulduEvet cnm ama ben akintidan ve sol kasik agrisindan anliyorum zaten sadece garanti olsun diye aldim :)
Cnm benimde duzensiz sayilir zaten kist vardi ameliyat oldum ameliyattan sonrada 45 28 37 boyleydi dongum ama yumurt. Gec oldugu icin boyle oluyor ben yumurtlamadan en gec 15. Gunu adet oluyorum cok sukur yumurt. Gunumu anliyorum seffaf akintim cok fazla oluyorne güzel ya benim döngüm çok bozuldu
eskiden de düzenli değildi ama 2 3 gün farkla gelirdi.
son 4 ayım şöyle 34 29 22 38
bu ay test alıcam bakalım ne zaman yumurtluyorum.
ya da yumurtluyor muyum?
aslında test kullanmak lazım.hiç faydası olmasa adet tarihini biliyorsun.Cnm benimde duzensiz sayilir zaten kist vardi ameliyat oldum ameliyattan sonrada 45 28 37 boyleydi dongum ama yumurt. Gec oldugu icin boyle oluyor ben yumurtlamadan en gec 15. Gunu adet oluyorum cok sukur yumurt. Gunumu anliyorum seffaf akintim cok fazla oluyor
Amin.Cok saol cnm benim guzellik bakan gozdedir :) bende bu ay gecsin oyle gidicem hastaneye esimide goturcem icim rahat etsinaslında test kullanmak lazım.hiç faydası olmasa adet tarihini biliyorsun.
özellikle de bizim gibi düzensizler için
kan tahlili yaptırdın mı hormonlarına yani ben yarın kan vereceğim ve 4. günüm.
normalde 7 gün sürdüğü için gec olmaz inşallah.
bu arada profildeki sen isen çok güzelsin.
allah sahibine bağışlasın:)
daha 21 yaşındaymışsın.çok gençsin.kaç aydır bekliyorsun bilmiyorum ama biraz daha sabret bence.ben de acaba 5 aydır boşuna mı her ay heyecan yapıyorum diye düşünmeye başladımAmin.Cok saol cnm benim guzellik bakan gozdedir :) bende bu ay gecsin oyle gidicem hastaneye esimide goturcem icim rahat etsin
Cnm ben gecen sene subat ayinda 2 aylik dusuk yaptim oda kistlerimin yuzunden kaybettim sonra ilac tedavisi gordum ama kistlerim tam tersi cogalmaya basladi sonra ameliyat oldum riskli bir ameliyatti rahmimi kaybetme riskim vardi cok sukur ameliyatim iyi gecti ama bu aralar yine kasiklarimda sanci var o yuzden kistin kendisini tekrarlamasindan korkuyorum bide esim kendi bir problemden suphe ediyor askerlikte ortaya cikmis o yuzden icimiz rahat etsin diye ikimizde gozukucezdaha 21 yaşındaymışsın.çok gençsin.kaç aydır bekliyorsun bilmiyorum ama biraz daha sabret bence.ben de acaba 5 aydır boşuna mı her ay heyecan yapıyorum diye düşünmeye başladım
''dr 1 yıl dolsun o zaman gel dedi meğer eşimde şu hastalık varmış.dr bizi bekletti''diyenleri de duyunca da stres yapıyorum.
benim plan şu şekilde:
yarın kan vereceğim temiz çıkarsa ovu testi alıp ocak ayına kadar da öyle deneyeceğim.
ocakta da adet olursam eşimle gideceğim.
inşallah bu planların hiç birini uygulamaya gerek kalmadan bebiş gelir ama nedense içimden bir ses benim en az mart nisana kadar bekleyeceğimi söylüyor
Cnm sen doktorlara bakma elinden geldigince muayene olmaya bak ben eger bir hastanenin sozune baksaydim su an ameliyat olmamis ve kistlerim rahmimi saracak kadar cogalmis olucaklardi sonra ozele gittim o yuzden elinden geldigince testlerini yaptir cnmdaha 21 yaşındaymışsın.çok gençsin.kaç aydır bekliyorsun bilmiyorum ama biraz daha sabret bence.ben de acaba 5 aydır boşuna mı her ay heyecan yapıyorum diye düşünmeye başladım
''dr 1 yıl dolsun o zaman gel dedi meğer eşimde şu hastalık varmış.dr bizi bekletti''diyenleri de duyunca da stres yapıyorum.
benim plan şu şekilde:
yarın kan vereceğim temiz çıkarsa ovu testi alıp ocak ayına kadar da öyle deneyeceğim.
ocakta da adet olursam eşimle gideceğim.
inşallah bu planların hiç birini uygulamaya gerek kalmadan bebiş gelir ama nedense içimden bir ses benim en az mart nisana kadar bekleyeceğimi söylüyor
ben bunları bilmiyordumCnm ben gecen sene subat ayinda 2 aylik dusuk yaptim oda kistlerimin yuzunden kaybettim sonra ilac tedavisi gordum ama kistlerim tam tersi cogalmaya basladi sonra ameliyat oldum riskli bir ameliyatti rahmimi kaybetme riskim vardi cok sukur ameliyatim iyi gecti ama bu aralar yine kasiklarimda sanci var o yuzden kistin kendisini tekrarlamasindan korkuyorum bide esim kendi bir problemden suphe ediyor askerlikte ortaya cikmis o yuzden icimiz rahat etsin diye ikimizde gozukucez
haklısın aslında ama kistlerin bi belirtisi olmuş muydu?Cnm sen doktorlara bakma elinden geldigince muayene olmaya bak ben eger bir hastanenin sozune baksaydim su an ameliyat olmamis ve kistlerim rahmimi saracak kadar cogalmis olucaklardi sonra ozele gittim o yuzden elinden geldigince testlerini yaptir cnm
Cnm normalde en iyi belirti adet gecikmesidir ama bende cok asiri degildi kahve lekelenmem killanma ve kasik agrisindan anladimhaklısın aslında ama kistlerin bi belirtisi olmuş muydu?
hımm anladım çok çok geçmiş olsun bakalımCnm normalde en iyi belirti adet gecikmesidir ama bende cok asiri degildi kahve lekelenmem killanma ve kasik agrisindan anladim
Insallah cnmm :)Kızlar sağ kasığımda ağrım var bir de bugün çok fena mide bulantım var ya anlamadım üşütmüşte olamam bu ay dikkat ettim hepmide bulantısı hamilelik belirtisi de olamaz çünkü daha 6 gün var adetime hatta bu ay yumurtlamam geç oldu adetim geç gelebilir inşallah hiç gelmez de :) :)
Saol cnmm benim:) insallah bu ay hepimizin ayi olurhımm anladım çok çok geçmiş olsun bakalım
test falan yazarsan yap buraya ben bakarım arada
bol şanş:)
Insallah cnmm :)
Bu ayi gectik bu yil yuzumuz gulsun o bile yeter :) 2016 ya bebisli girelimSağ ol canım ya insallah bu ay da bizim yüzümüz güler :)
Bu ayi gectik bu yil yuzumuz gulsun o bile yeter :) 2016 ya bebisli girelim
Sol kasigim hala agriyor batiyor akintida var ates 36.8 de kaldi hafif migde bulantim var . test 2 gun once negatifEvet cnm ama ben akintidan ve sol kasik agrisindan anliyorum zaten sadece garanti olsun diye aldim :)
Benimde icimden gecti dun ole allh soyletti herhal. Banada ole gelio hadi insallah kuzumValla ben allah ima bıraktım artık benim için hayırlısı neyse ona versin bana sana da aynı şekilde ben inanıyorum biz seninle aynı zamanda hamile kalicaz hem dusugunikici içerde kalır derler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?