Insallah yavrucuk umutluyum bu arada benim goguslerim çok açıyor uçları ağrıyor falan adet olacam herhalde 4 5 gun falan varBenimde icimden gecti dun ole allh soyletti herhal. Banada ole gelio hadi insallah kuzum
Cnm yarin test yapsana belki gec dollenmedir atesindede dusme yok insallah guzel haberler alirsin bizede umut olursun:)Sol kasigim hala agriyor batiyor akintida var ates 36.8 de kaldi hafif migde bulantim var . test 2 gun once negatif
Bugunde yaptim yok cnm ya. Bnm regl çildirdi. Iyi bi özel doktora muayene olacagim regl oldugumda kesin ...Cnm yarin test yapsana belki gec dollenmedir atesindede dusme yok insallah guzel haberler alirsin bizede umut olursun:)
kuzu bn frnalardayım adetim bitti bugun göğüs ağrılarım devam edio sol kasğım ağrıo mide bulantım halsizliğimde var hayırdır inşllah eşimde telaş yaptı hastaneye götüremde götürem diee tutturdu bn dedm yarın dinleneyim salı gideriz dedim psikolojikte olabilir dieInsallah yavrucuk umutluyum bu arada benim goguslerim çok açıyor uçları ağrıyor falan adet olacam herhalde 4 5 gun falan var
1000hcg yi geçmesi lzm cnm daha küçük büyük ihtimal doğru sonucu ultrason verir sen kendini sıkma stresede girme cnm hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin...Kızlar Merhaba bişey sormak istiyorum kan testi yaptırdım iki ya da üç haftalik dedi acil 299.45 çıktı değerm salı günü kadın doğuma gidicem acaba ultrasonda gözükür mu ya bide son adet tarihinden hesaplaniyomus doğum tarihi şimdi benim son adeti m en son 25 eyluldeydi bebek iki üç haftalik mi yoksa beş haftalik mi hangi hesap doğru kafam karıştı
Tatlım son adete göre hesaplaman gerekiyor. Çünkü döllenmenin tam ne zaman gerçekleştiği bilinemiyor. Dolayısıyla 5 haftalıksınKızlar Merhaba bişey sormak istiyorum kan testi yaptırdım iki ya da üç haftalik dedi acil 299.45 çıktı değerm salı günü kadın doğuma gidicem acaba ultrasonda gözükür mu ya bide son adet tarihinden hesaplaniyomus doğum tarihi şimdi benim son adeti m en son 25 eyluldeydi bebek iki üç haftalik mi yoksa beş haftalik mi hangi hesap doğru kafam karıştı
hadi inş cnm allah hayırlısını versin..kızlar bende 5 gündür afedersiniz ama kabızım baş dönmelerim hala devam ediyo 1 saat önce kasığımdan dis kapağıma kadar kramp girdi bakalım yarın bat hayırlısı olur inşAllah
SagoL canim insallah sali gunu gidicez doktoraSh-, post: 4 member: 92"]1000cg yi geçmesi lzm cnm daha küçük büyük ihtimal doğru sonucu ultrason verir sen kendini sıkma stresede girme cnm hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin...
bende gidiom salı günü birsi daha gidicekmiş maşallah salı günü doktora gitme günü olmuş :) hayırlısı bakalım[/QUOTE]="-TubiShpost: 43327221, member: 690892"]SagoL canim insallah sali gunu gidicez doktora
InsallAh herkes guzel haber getirirbende gidiom salı günü birsi daha gidicekmiş maşallah salı günü doktora gitme günü olmuş :) hayırlısı bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?