Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
hayırlı akşamlar kızlarr bugun adet günümdü olacak gibiyim ama henüz bişey yok normaldede gecikmelerim olur o yuzden henüz heveslenmiyorum..göğüs uçlarım halen ağrıyo oğlumu emzirirken göğüs uçlarım çatlamıştı aynı öyle sızlıyor

Merhaba kızlar, Bat 6 gün sonra, benim adetten önce göğüslerim hassaslaşırdı ama hala öyle bi durum yok, bu da beni biraz umutlandırıyor doğrusu, ayrıca kabızlık, akıntı ve uyku isteği çok var, uykuya doymuyorum diyebilirim hatta..
Hadi inşallah..

TE="chArmant post:266, member: 529066"]Bes bucuk haftalikken gorunur canim. Son adet tarihine gore hesapla muhtemelen onumuzdeki hafta ici kesen gorunur [/QUOTE]
Sali Gunu gormeye gidiyoruz

Cnm yarin test yapsana belki gec dollenmedir atesindede dusme yok insallah guzel haberler alirsin bizede umut olursun:)
Bugunde yaptim yok cnm ya. Bnm regl çildirdi. Iyi bi özel doktora muayene olacagim regl oldugumda kesin ...

Kızlar Merhaba bişey sormak istiyorum kan testi yaptırdım iki ya da üç haftalik dedi acil 299.45 çıktı değerm salı günü kadın doğuma gidicem acaba ultrasonda gözükür mu ya bide son adet tarihinden hesaplaniyomus doğum tarihi şimdi benim son adeti m en son 25 eyluldeydi bebek iki üç haftalik mi yoksa beş haftalik mi hangi hesap doğru kafam karıştı

Insallah yavrucuk umutluyum bu arada benim goguslerim çok açıyor uçları ağrıyor falan adet olacam herhalde 4 5 gun falan var
kuzu bn frnalardayım adetim bitti bugun göğüs ağrılarım devam edio sol kasğım ağrıo mide bulantım halsizliğimde var hayırdır inşllah eşimde telaş yaptı hastaneye götüremde götürem diee tutturdu bn dedm yarın dinleneyim salı gideriz dedim psikolojikte olabilir die

1000hcg yi geçmesi lzm cnm daha küçük büyük ihtimal doğru sonucu ultrason verir sen kendini sıkma stresede girme cnm hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin...

Tatlım son adete göre hesaplaman gerekiyor. Çünkü döllenmenin tam ne zaman gerçekleştiği bilinemiyor. Dolayısıyla 5 haftalıksın

kızlar bende 5 gündür afedersiniz ama kabızım baş dönmelerim hala devam ediyo 1 saat önce kasığımdan dis kapağıma kadar kramp girdi bakalım yarın bat hayırlısı olur inşAllah

kızlar bende 5 gündür afedersiniz ama kabızım baş dönmelerim hala devam ediyo 1 saat önce kasığımdan dis kapağıma kadar kramp girdi bakalım yarın bat hayırlısı olur inşAllah
hadi inş cnm allah hayırlısını versin..

Sh-, post: 4 member: 92"]1000cg yi geçmesi lzm cnm daha küçük büyük ihtimal doğru sonucu ultrason verir sen kendini sıkma stresede girme cnm hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin...[/QUOTE]
SagoL canim insallah sali gunu gidicez doktora

="triton-x, post: 43326585, member: 691362"]Tatlım son adete göre hesaplaman gerekiyor. Çünkü döllenmenin tam ne zaman gerçekleştiği bilinemiyor. Dolayısıyla 5 haftalıksın[/QUOTE]
Anladm canım ama acilde değere bakarak.üç hahaftalik dediler o karistirdi kafamı

Sh-, post: 4 member: 92"]1000cg yi geçmesi lzm cnm daha küçük büyük ihtimal doğru sonucu ultrason verir sen kendini sıkma stresede girme cnm hayırlısı olsun allah kucağına almayı nasip etsin...
SagoL canim insallah sali gunu gidicez doktora[/QUOTE]
bende gidiom salı günü birsi daha gidicekmiş maşallah salı günü doktora gitme günü olmuş :) hayırlısı bakalım

="-TubiShpost: 43327221, member: 690892"]SagoL canim insallah sali gunu gidicez doktora[/QUOTE]
bende gidiom salı günü birsi daha gidicekmiş maşallah salı günü doktora gitme günü olmuş :) hayırlısı bakalım[/QUOTE]
InsallAh herkes guzel haber getirir

="-TubiShpost: 43327221, member: 690892"]SagoL canim insallah sali gunu gidicez doktora
bende gidiom salı günü birsi daha gidicekmiş maşallah salı günü doktora gitme günü olmuş :) hayırlısı bakalım[/QUOTE]
InsallAh herkes guzel haber getirir[/QUOTE]
bnde umut yok 19 ekimde kimyasal gebelik gecirdim bu kdr erken bebek uğramaz bana

bende gidiom salı günü birsi daha gidicekmiş maşallah salı günü doktora gitme günü olmuş :) hayırlısı bakalım
InsallAh herkes guzel haber getirir[/QUOTE]
bnde umut yok 19 ekimde kimyasal gebelik gecirdim bu kdr erken bebek uğramaz bana[/QUOTE]
Kuzus kimyasal gebelikte sonra hamilelik çok çabuk olur diyor doktorlar yani aslında bir kadın için iyi birseymis kimyasal gebelik bana kalırsa hemen 1 ay sonra bile kalabilirsin yani çok yüksek ihtimal

Bugun kasik kaldirttim kizlar, ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama bu ay yumurtlama haftamda yatakta full elektrikli battaniye yakacagim ve banyo bile etmeyecegim 2-3 gun kizlar sicak kalmak icin.

[QUOpinar39, post: 43328421, member: 701256"]InsallAh herkes guzel haber getirir[/QUOTE]
bnde umut yok 19 ekimde kimyasal gebelik gecirdim bu kdr erken bebek uğramaz bana[/QUOTE]
Kuzus kimyasal gebelikte sonra hamilelik çok çabuk olur diyor doktorlar yani aslında bir kadın için iyi birseymis kimyasal gebelik bana kalırsa hemen 1 ay sonra bile kalabilirsin yani çok yüksek ihtimal[/QUOTE]
Evet canim bende kimyasaldan sonra daha cabuk hamilelik oldugunu burda ogrendim test yapmis miydin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…