Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
InsallAh herkes guzel haber getirir
bnde umut yok 19 ekimde kimyasal gebelik gecirdim bu kdr erken bebek uğramaz bana[/QUOTE]
Kuzus kimyasal gebelikte sonra hamilelik çok çabuk olur diyor doktorlar yani aslında bir kadın için iyi birseymis kimyasal gebelik bana kalırsa hemen 1 ay sonra bile kalabilirsin yani çok yüksek ihtimal[/QUOTE]
Ole bitanemde allah bilio iste

="triton-x, post: 43326585, member: 691362"]Tatlım son adete göre hesaplaman gerekiyor. Çünkü döllenmenin tam ne zaman gerçekleştiği bilinemiyor. Dolayısıyla 5 haftalıksın
Anladm canım ama acilde değere bakarak.üç hahaftalik dediler o karistirdi kafamı[/QUOTE]
Bu kdr erken hamile kalicagimi dusunmedigim icin ypmadim

ben bi kahvaltımı edeyimde geleyim mide bulantım tavan yaptı ama yinede bişiler atıştırayım

Arkadaşlar bugün adet günüm, elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi denym dedim kopkoyu çıktı bu ne anlama geliyor ? 17 si gibi yumurtlamıştım yine böyleydi testlerim sonra silikleşmişti gün geçtikçe ve o günleri değerlendirdik. 1 hafta önce de yaptım yine silikti bugün böyle çıktı

Ovuler bazen adet gunlerinde boyle cikabiliyor tatlim ama bazen hamileyken de cikabiliyor o yuzden iyisimi git bi gebelik testi al canim.

Kızlar ben de cumartesi çatlatma iğnemi olmuştum, dün akşam yani 36 saat sonrasında ödevimizi yaptık, beklicez artık 15 Kasım BAT..

Arkadaşlar bide buna bakar mısınız şimdi koşa koşa gidip aldım ama idrarımı ovu testi için harcadığımdan çok az idrarla yapabildim ben çok çok silik bi çizgi görüyorum ama sizce ?

Kızlar bişi dicemmm öle gezinirken bi topikte gördümmm bi kadın 9 sene hamile kalamamış sonra bi aktara gitmiş aktar hayıt suyu ve arı sütü poleni kapsülü önermiş ve bunları kullanıp hamile kalmış sonra bende araştırdım evet bu su mucize gibi bir bitkiymiş adeti düzenliormuş pko lular bile içip hamile kalmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…