bnde umut yok 19 ekimde kimyasal gebelik gecirdim bu kdr erken bebek uğramaz bana[/QUOTE]InsallAh herkes guzel haber getirir
Anladm canım ama acilde değere bakarak.üç hahaftalik dediler o karistirdi kafamı[/QUOTE]="triton-x, post: 43326585, member: 691362"]Tatlım son adete göre hesaplaman gerekiyor. Çünkü döllenmenin tam ne zaman gerçekleştiği bilinemiyor. Dolayısıyla 5 haftalıksın
Genel olarak yazdim kuzum. Benimki de tuzu biberi iste
Hadi inşallah baklımm kasım uğurlu gelir inşallahh
Wuuhhuuubıgün ovulasyon günüm takvime göre
inş...hepimize inşallah
hoş geldin balımmmWuuhhuuucalismalar hizlansin
Afiyet olsun guzellik ac birakma kendiniben bi kahvaltımı edeyimde geleyim mide bulantım tavan yaptı ama yinede bişiler atıştırayım
Ovuler bazen adet gunlerinde boyle cikabiliyor tatlim ama bazen hamileyken de cikabiliyorEki Görüntüle 1674599 Arkadaşlar bugün adet günüm, elimde gebelik testi olmadığı için ovulasyon testi denym dedim kopkoyu çıktı bu ne anlama geliyor ? 17 si gibi yumurtlamıştım yine böyleydi testlerim sonra silikleşmişti gün geçtikçe ve o günleri değerlendirdik. 1 hafta önce de yaptım yine silikti bugün böyle çıktı
aç bıraksam ne olur balım adetimde bitti çalılmalara başlarım ufaktanAfiyet olsun guzellik ac birakma kendini
hdi bakalım hayırlısıyla gelsin ödevinizin ödülüKızlar ben de cumartesi çatlatma iğnemi olmuştum, dün akşam yani 36 saat sonrasında ödevimizi yaptık, beklicez artık 15 Kasım BAT..
ben pek göremedim cnm ama tekrar bi rsim çekip atsanaArkadaşlar bide buna bakar mısınız şimdi koşa koşa gidip aldım ama idrarımı ovu testi için harcadığımdan çok az idrarla yapabildim ben çok çok silik bi çizgi görüyorum ama sizce ? Eki Görüntüle 1674619
hehh şimdi oldu evet var cnmEki Görüntüle 1674620 Hatta bakın böyle daha belli :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?