İnanmıyorum ya var mıdır gerçekten beklesem mi biraz idrar tutup tekrar mı yapsam yoksa eşime habr versem mihehh şimdi oldu evet var cnm
bence git bi hcg ne baktır en kesin sonuç oİnanmıyorum ya var mıdır gerçekten beklesem mi biraz idrar tutup tekrar mı yapsam yoksa eşime habr versem mi
Aynen bugün yaptırırım kesin :)bence git bi hcg ne baktır en kesin sonuç o
hadi baklım inş...Aynen bugün yaptırırım kesin :)
Hayirli olsun canim, hamilesin.Eki Görüntüle 1674620 Hatta bakın böyle daha belli :)
Aferin caliskan ogrenciler siziiiKızlar ben de cumartesi çatlatma iğnemi olmuştum, dün akşam yani 36 saat sonrasında ödevimizi yaptık, beklicez artık 15 Kasım BAT..
Tatlim var gibi sankiEki Görüntüle 1674620 Hatta bakın böyle daha belli :)
hayırlı akşamlar kızlarr bugun adet günümdü olacak gibiyim ama henüz bişey yok normaldede gecikmelerim olur o yuzden henüz heveslenmiyorum..göğüs uçlarım halen ağrıyo oğlumu emzirirken göğüs uçlarım çatlamıştı aynı öyle sızlıyor
Insallah yavrucuk umutluyum bu arada benim goguslerim çok açıyor uçları ağrıyor falan adet olacam herhalde 4 5 gun falan var
Merhaba kızlar, Bat 6 gün sonra, benim adetten önce göğüslerim hassaslaşırdı ama hala öyle bi durum yok, bu da beni biraz umutlandırıyor doğrusu, ayrıca kabızlık, akıntı ve uyku isteği çok var, uykuya doymuyorum diyebilirim hatta..
Hadi inşallah..
Ayyy caniim yaaa sen de anne olcaksin tabii ki 2016 da koca gobekli bir hamis olacaksin bak gorof içim darldı ya vallaaha bndrn bir hfta sonra evlenen arkadaşım hamileydi facede resimlerini gördüm içeme fenalık bastı ben nezmn anne olucam yaa
İnsallah olur bu sefer canim ama azcik sen dinlensen diyorum surekli kendinde biseyler deniyorsun senin bir problemin yok ki canim... Olacak Allahin izniyle..Bugun kasik kaldirttim kizlar, ne kadar etkisi olur bilmiyorum ama bu ay yumurtlama haftamda yatakta full elektrikli battaniye yakacagim ve banyo bile etmeyecegim 2-3 gun kizlarsicak kalmak icin.
Eee fistik haberlerini bekliyoruz gelmediler insallahkızlar bende 5 gündür afedersiniz ama kabızım baş dönmelerim hala devam ediyo 1 saat önce kasığımdan dis kapağıma kadar kramp girdi bakalım yarın bat hayırlısı olur inşAllah
hadi inşllh cnm yaaaAyyy caniim yaaa sen de anne olcaksin tabii ki 2016 da koca gobekli bir hamis olacaksin bak gor
ovv 36 saate kdr çatlar yumurtalarınEki Görüntüle 1674798charmant canım nasılsın? Bugün ovu testi yaptım anında çift çizgi çıktı. 31inde ilişki olmuştu. Birdaha da 7sinden önce olmaz, olma ihtimali zor dimi anca spermler 72 saat yaşarsa uygun ortam bulursa filan olur heralde. Ekliyorum resmi de aşağıda...
Olma ihtimali var canım. Iyi dusunelim iyi olsun. İnşallah zeki, cevik, savaşçı bir sperm vardir yumurtayi bekleyen.Eki Görüntüle 1674798charmant canım nasılsın? Bugün ovu testi yaptım anında çift çizgi çıktı. 31inde ilişki olmuştu. Birdaha da 7sinden önce olmaz, olma ihtimali zor dimi anca spermler 72 saat yaşarsa uygun ortam bulursa filan olur heralde. Ekliyorum resmi de aşağıda...
Bitanemiz hamile kalsa aslinda hepimize umut olacak yaHaydi kizlar sizden de guzel haberler bekliyorum topigimiz canlandi beee hey masallaaahhh berekete bak
İnanmıyorum ya var mıdır gerçekten beklesem mi biraz idrar tutup tekrar mı yapsam yoksa eşime habr versem mi[/QUOcanim adete kac gun varken yaptin
Ayyy canim yaaa senin bugun veya yarini degerlendirmen lazim kuzum yaaa hic mi ihtimal yokEki Görüntüle 1674798charmant canım nasılsın? Bugün ovu testi yaptım anında çift çizgi çıktı. 31inde ilişki olmuştu. Birdaha da 7sinden önce olmaz, olma ihtimali zor dimi anca spermler 72 saat yaşarsa uygun ortam bulursa filan olur heralde. Ekliyorum resmi de aşağıda...
kan mı verdin ne tahlili bu cnmAyyy canim yaaa senin bugun veya yarini degerlendirmen lazim kuzum yaaa hic mi ihtimal yok( ben iyiyim bu arada tsk ederim tahlil sonucu bekliyorum)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?