yok canım henüz gelen giden bendeEee fistik haberlerini bekliyoruz gelmediler insallah
Ayy canın ya sen çok ttlısın inanki :) ben beklemeyimde olursa kısmet süpriz olsun, sağ kasığım sancıyor resmen oyüzden test yapayım dedim iki arada:)Olma ihtimali var canım. Iyi dusunelim iyi olsun. İnşallah zeki, cevik, savaşçı bir sperm vardir yumurtayi bekleyen.
Dis gebelik geciriyorum onun takibi var canim. Sifirlanmasini bekliyoruz degerlerin.kan mı verdin ne tahlili bu cnm
cnm hakikaten en olmaz dediğin an oluo benm bebişte öle olmuştu kanda bile çıkmadı ertesi gün kanda çıktı ama sağlıklı gebrlik değildi prgesteronum düşüktü o ayrı mesele yani umudunu kaybetme hadi inş olurAyy canın ya sen çok ttlısın inanki :) ben beklemeyimde olursa kısmet süpriz olsun, sağ kasığım sancıyor resmen oyüzden test yapayım dedim iki arada:)
Ayyy canim yaaa senin bugun veya yarini degerlendirmen lazim kuzum yaaa hic mi ihtimal yok( ben iyiyim bu arada tsk ederim tahlil sonucu bekliyorum)
Canım senin de sonuçların iyi çıkar inş. Güzel haberler alırız. Benimde olursa süpriz keratta. Olur beklemicem. Eşim antalyada kampta:) hayatta otelden çıkarmazlar orda olsam bile... Oyüzden bu ay şans artıkın@triton-xEylemeylemce Nin dedigi de olabilir Allah bilir aslinda ne olacagini ama imkanin varsa zorla derim ben.. Yoksa gercekten hic belli olmuyor canim bi bakmissin tutmus
oy kıyamam allah yar ve yardımcın olsun cnmDis gebelik geciriyorum onun takibi var canim. Sifirlanmasini bekliyoruz degerlerin.
Canim ne mucizeler var su hayatta ve dunya tek kelime uzerine kurulu oda NASİP. Hayırlısı ile inşallah. Bu arada brnde az önce ovulasyon testi yaptım benimkide pozitif.Ayy canın ya sen çok ttlısın inanki :) ben beklemeyimde olursa kısmet süpriz olsun, sağ kasığım sancıyor resmen oyüzden test yapayım dedim iki arada:)
Benimde ilk gebeliğimde progesteron düşük çıkmıştı, bende kaybettim malesef...Ayy canın ya sen çok ttlısın inanki :) ben beklemeyimde olursa kısmet süpriz olsun, sağ kasığım sancıyor resmen oyüzden test yapayım dedim iki arada:)
Valla kendime kizdim ne yalan soyleyeyim. Hicbi sey yapmasaydim diyorum sonra da aman denk gelmisken yap gec, zarari olmaz dedim.İnsallah olur bu sefer canim ama azcik sen dinlensen diyorum surekli kendinde biseyler deniyorsun senin bir problemin yok ki canim... Olacak Allahin izniyle..
kaçırmazsın cnmYa kizlar 13. Gun dun oluyor.dunden once ve dun iliski oldu yumurtladm sandim simdi test dahada koyu cikti bugun iliski olmasa yarin olsa birsey kacirmayiz dimi. Dun bosu bosuna adami sıkıştırdim ya :)
sperm 72 saat yumurta 12-24 saat yaşar oyuzden bişi kaybetmezsinYa kizlar 13. Gun dun oluyor.dunden once ve dun iliski oldu yumurtladm sandim simdi test dahada koyu cikti bugun iliski olmasa yarin olsa birsey kacirmayiz dimi. Dun bosu bosuna adami sıkıştırdim ya :)
Saol cnm o zaman yarin degerlendiririz :)sperm 72 saat yumurta 12-24 saat yaşar oyuzden bişi kaybetmezsin
tmm cnm bn ztn ovulasyon takip etmem iki gecede bir yaparız ozmn garntisi olyo bide ovulasyon takip etsem ne okur bilemicem ama alıcm bu ay doktordan sonra bi ovulasyon testleriSaol cnm o zaman yarin degerlendiririz :)
Cnm ben gun asiriyida denedim ovuyuda denedim :) ama bisi degismeditmm cnm bn ztn ovulasyon takip etmem iki gecede bir yaparız ozmn garntisi olyo bide ovulasyon takip etsem ne okur bilemicem ama alıcm bu ay doktordan sonra bi ovulasyon testleri
Anladm canım ama acilde değere bakarak.üç hahaftalik dediler o karistirdi kafamı[/QUOTE]="triton-x, post: 43326585, member: 691362"]Tatlım son adete göre hesaplaman gerekiyor. Çünkü döllenmenin tam ne zaman gerçekleştiği bilinemiyor. Dolayısıyla 5 haftalıksın
valla olucagı zmn oluo hayıt suyunu öneriolar onuda denicem soğan kürünü de drniycem artık altarnatif tıbba başlıcamCnm ben gun asiriyida denedim ovuyuda denedim :) ama bisi degismedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?