Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Olma ihtimali var canım. Iyi dusunelim iyi olsun. İnşallah zeki, cevik, savaşçı bir sperm vardir yumurtayi bekleyen.
Ayy canın ya sen çok ttlısın inanki :) ben beklemeyimde olursa kısmet süpriz olsun, sağ kasığım sancıyor resmen oyüzden test yapayım dedim iki arada:)

Ayy canın ya sen çok ttlısın inanki :) ben beklemeyimde olursa kısmet süpriz olsun, sağ kasığım sancıyor resmen oyüzden test yapayım dedim iki arada:)
cnm hakikaten en olmaz dediğin an oluo benm bebişte öle olmuştu kanda bile çıkmadı ertesi gün kanda çıktı ama sağlıklı gebrlik değildi prgesteronum düşüktü o ayrı mesele yani umudunu kaybetme hadi inş olur

Ayyy canim yaaa senin bugun veya yarini degerlendirmen lazim kuzum yaaa hic mi ihtimal yok ( ben iyiyim bu arada tsk ederim tahlil sonucu bekliyorum)

@triton-x Eylemeylemce Nin dedigi de olabilir Allah bilir aslinda ne olacagini ama imkanin varsa zorla derim ben.. Yoksa gercekten hic belli olmuyor canim bi bakmissin tutmus
Canım senin de sonuçların iyi çıkar inş. Güzel haberler alırız. Benimde olursa süpriz keratta. Olur beklemicem. Eşim antalyada kampta:) hayatta otelden çıkarmazlar orda olsam bile... Oyüzden bu ay şans artıkın

Canim ne mucizeler var su hayatta ve dunya tek kelime uzerine kurulu oda NASİP. Hayırlısı ile inşallah. Bu arada brnde az önce ovulasyon testi yaptım benimkide pozitif.

İnsallah olur bu sefer canim ama azcik sen dinlensen diyorum surekli kendinde biseyler deniyorsun senin bir problemin yok ki canim... Olacak Allahin izniyle..
Valla kendime kizdim ne yalan soyleyeyim. Hicbi sey yapmasaydim diyorum sonra da aman denk gelmisken yap gec, zarari olmaz dedim.
Bu aydan sonra pes ediyorum artik ya, elimdeki her seyi kullanacagim artik..

Ya kizlar 13. Gun dun oluyor.dunden once ve dun iliski oldu yumurtladm sandim simdi test dahada koyu cikti bugun iliski olmasa yarin olsa birsey kacirmayiz dimi. Dun bosu bosuna adami sıkıştırdim ya :)

Eklentiler

• IMAG0342.webp
    61 KB · Görüntüleme: 98
Ya kizlar 13. Gun dun oluyor.dunden once ve dun iliski oldu yumurtladm sandim simdi test dahada koyu cikti bugun iliski olmasa yarin olsa birsey kacirmayiz dimi. Dun bosu bosuna adami sıkıştırdim ya :)
kaçırmazsın cnm

sperm 72 saat yumurta 12-24 saat yaşar oyuzden bişi kaybetmezsin

Saol cnm o zaman yarin degerlendiririz :)
tmm cnm bn ztn ovulasyon takip etmem iki gecede bir yaparız ozmn garntisi olyo bide ovulasyon takip etsem ne okur bilemicem ama alıcm bu ay doktordan sonra bi ovulasyon testleri

tmm cnm bn ztn ovulasyon takip etmem iki gecede bir yaparız ozmn garntisi olyo bide ovulasyon takip etsem ne okur bilemicem ama alıcm bu ay doktordan sonra bi ovulasyon testleri
Cnm ben gun asiriyida denedim ovuyuda denedim :) ama bisi degismedi

="triton-x, post: 43326585, member: 691362"]Tatlım son adete göre hesaplaman gerekiyor. Çünkü döllenmenin tam ne zaman gerçekleştiği bilinemiyor. Dolayısıyla 5 haftalıksın
Anladm canım ama acilde değere bakarak.üç hahaftalik dediler o karistirdi kafamı[/QUOTE]
bende yaın gidiyorum cnm doktora inşaallah ikimizde görürüz keseyi cnm:)

kızlar burnuma bebek kokusu gelio ya bu nasıl iş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…