- 9 Haziran 2015
- 299
- 372
- 53
cnm ben pkoluyum bu ay soğan kürünü denedim ve şuan çok şükür hamileyim denemekle bişey kaybetmessin hem zararı da yok sağan kürünün sadece miden ile ilgili bi sorunun yoksavalla olucagı zmn oluo hayıt suyunu öneriolar onuda denicem soğan kürünü de drniycem artık altarnatif tıbba başlıcam
Cnm bende de kist varken icmistim sogan suyunu ama faydasi olmadi kistlerim buyumeye ve cogalmaya devam etti cok sukur ameliyat oldum bu ameliyattan sonra 3. Denememiz olcakvalla olucagı zmn oluo hayıt suyunu öneriolar onuda denicem soğan kürünü de drniycem artık altarnatif tıbba başlıcam
hmm üzüldğm cnm hayırlısıCnm bende de kist varken icmistim sogan suyunu ama faydasi olmadi kistlerim buyumeye ve cogalmaya devam etti cok sukur ameliyat oldum bu ameliyattan sonra 3. Denememiz olcak
hayırlı olsun canım gözün aydın rabbim sağlıklı bi şekilde kucağına almayı nasip etsinArkadaşlaaar gittim kan testine bhcg 320 çıktııı :))
ooo maşallaaaahhhhhhh bak ne dedim git dedim dimi içim doğdu çünki hadi bakalım bir avazda kucağına sağlıkla alırsın inş. cnmmArkadaşlaaar gittim kan testine bhcg 320 çıktııı :))
ahaha süprisin süper canım maşallah kaç çıktı hcg ?
gözün aydın cnm hayırlı olsun
7680 çıktı cnm saolasınahaha süprisin süper canım maşallah kaç çıktı hcg ?
saol cnm bnm darısı isteyenleregözün aydın cnm hayırlı olsun
oo gayet iyi bnm bebiş yaşasydı oda 16sında doğacaktı bir gün var aralarında işte insan hem üzülüo hem sevinio allah kucağına almayı nasip etsin7680 çıktı cnm saolasın
saolasın üzüldüm biliorum durumunu bi kaç topikte denk gelmiştik hayrlısı cnmoo gayet iyi bnm bebiş yaşasydı oda 16sında doğacaktı bir gün var aralarında işte insan hem üzülüo hem sevinio allah kucağına almayı nasip etsin
evet oralardan hatırlıorum seni evet hayırlısı cnmsaolasın üzüldüm biliorum durumunu bi kaç topikte denk gelmiştik hayrlısı cnm
bende yaın gidiyorum cnm doktora inşaallah ikimizde görürüz keseyi cnm:)[/QUOTE]Anladm canım ama acilde değere bakarak.üç hahaftalik dediler o karistirdi kafamı
inşallah canım ya çok heyecanlıym:)[/QUOTE]bende yaın gidiyorum cnm doktora inşaallah ikimizde görürüz keseyi cnm:)
Yasasiiinnn tebrikler canim Allah tamamina erdirsinArkadaşlaaar gittim kan testine bhcg 320 çıktııı :))
Yupppiiiii yasasiiinnn Sag salim kucagina al insallah minik bebegini tatlim cok sevindim
Tebrikler canım Rabbim hayırlısıyla kavuştursunsaol cnm bnm darısı isteyenlere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?