Yasasiiinnn tebrikler canim Allah tamamina erdirsin
Belirtilerin nelerdi neler hissettin herseyi paylasir misin canim burdaki arkadaslarimizlaÇok teşekkür ederim :))
Daha Kasim bitmedi dur bakalimBAT'a son 2 gün
Yine birşey hissetmiyorum sadece göğüs uçlarımda sıkınca bi ağrı oluyor ama çok aşırı bir ağrı değil.
Bu ayda heralde pass geçiyor beni.
Oysaki kasımda AŞK başka olsaydı
hayırlı akşamlar kızlarr bugun adet günümdü olacak gibiyim ama henüz bişey yok normaldede gecikmelerim olur o yuzden henüz heveslenmiyorum..göğüs uçlarım halen ağrıyo oğlumu emzirirken göğüs uçlarım çatlamıştı aynı öyle sızlıyor
Merhaba kızlar, Bat 6 gün sonra, benim adetten önce göğüslerim hassaslaşırdı ama hala öyle bi durum yok, bu da beni biraz umutlandırıyor doğrusu, ayrıca kabızlık, akıntı ve uyku isteği çok var, uykuya doymuyorum diyebilirim hatta..
Hadi inşallah..
N nazhani Kizlar durumunuz nasil regl oldunuz mu yada BAT tarihleriniz nedir?Bitanemiz hamile kalsa aslinda hepimize umut olacak ya
canım tebrikler çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin bende bu ay çok umutluyum arkadaşlar tatil nedeniyle yazamadım bi kaçgündür. 1haftadır adet olucakmışım gibi sancılarım var ve akıntım var sürekli kendimide kaptırmak istemiyorum ama umut etmedende geçemiyorum adetime daha 6 gün var günler geçmek bilmiyoArkadaşlaaar gittim kan testine bhcg 320 çıktııı :))
amin cnm isteyen herkes alır inşallh brbeğini kucağınaYupppiiiii yasasiiinnn Sag salim kucagina al insallah minik bebegini tatlim cok sevindim
amin darısı isteyen herkese allah umarım en kısa zmnda verir bebişleriniziTebrikler canım Rabbim hayırlısıyla kavuştursun
lahcanım tebrikler çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin bende bu ay çok umutluyum arkadaşlar tatil nedeniyle yazamadım bi kaçgündür. 1haftadır adet olucakmışım gibi sancılarım var ve akıntım var sürekli kendimide kaptırmak istemiyorum ama umut etmedende geçemiyorum adetime daha 6 gün var günler geçmek bilmiyo
Canım regl oldum ben bugün 5. Gün. Bat 27 Kasım. Hayirlisi bakalım
Tarih ne ekleyeyim seni de oyle takip edelim cnmcanım tebrikler çok sevindim allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin bende bu ay çok umutluyum arkadaşlar tatil nedeniyle yazamadım bi kaçgündür. 1haftadır adet olucakmışım gibi sancılarım var ve akıntım var sürekli kendimide kaptırmak istemiyorum ama umut etmedende geçemiyorum adetime daha 6 gün var günler geçmek bilmiyo
Belirtilerin nelerdi neler hissettin herseyi paylasir misin canim burdaki arkadaslarimizla
8 kasımda olmam gerekiyo bakalım hayırlısı artıkTarih ne ekleyeyim seni de oyle takip edelim cnm
Coook guzel anlatmissin canim :) İnsallah sag salim kucagina alirsin bebegini esinle ve cocugunla musmutlu bir omur diliyorum sizeTabi ki paylaşmam mı :)
Bu ay evliliğimizin 6. Ayıydı bizim 4 aydır filan da uğraşıyoduk, 2 ay önce bir doktora gittim, bende pko olduğunu söyledi üzüldüm tabi soğan kürü fln yaptım kendimce, o ay olmayınca tekrarbu sefer bulunduğum şehrin en iyi doktoruna gittm ve bende pko olmadığını tam tersine yumurta rezervinin çok ve kaliteli olduğunu söyledi 2 tane yumurtam oluşmuştu çatlamak üzere dedi kafam çok rahatlamıştı bu ay, sonra ovulasyon testi aldım ilk yaptığım gün kıpkırmızı iki çizgi belirdi o gün ve sonrasındaki 2 gün birliktelik oldu. Daha sonra yumurtlamadan 4 -5 gün sonra göğüslerm şişmeye ve normalden fazla acımaya başladı, ama ben hep adete hazırlık diye düşündüm, sonra beyaz akıntı başladı geçen haftadan beri adet oldum sanıp tuvalete koşuyodum o derece akıntı boşalıyodu bi anda, şu son 2 gündür filan da adet olcakmışım gibi hafif hafif bel ve kasık sızlaması var. Ha bir de uyku hali vardı sürekli ama ben normalde de çok uyuyan biriyim belirti diyebilir miyim bilemedim :) işte Bugün de bu güzel haber aldım :) umarım isteyen herkes bu duyguyu yaşar kafanıza takmayın lütfen inanın bi gün sizde anne olcaksınız dua edin ve inanın sadece büyk bi sorun yoksa mutlaka olacaktık :) düne kadar bunları yazacağım aklıma gelmezdi valla :)
çok teşekkür ediyorum :)Coook guzel anlatmissin canim :) İnsallah sag salim kucagina alirsin bebegini esinle ve cocugunla musmutlu bir omur diliyorum size
Çok sevindim maşallah ne güzel. Hayırlı uğurlu olsun canım.Tabi ki paylaşmam mı :)
Bu ay evliliğimizin 6. Ayıydı bizim 4 aydır filan da uğraşıyoduk, 2 ay önce bir doktora gittim, bende pko olduğunu söyledi üzüldüm tabi soğan kürü fln yaptım kendimce, o ay olmayınca tekrarbu sefer bulunduğum şehrin en iyi doktoruna gittm ve bende pko olmadığını tam tersine yumurta rezervinin çok ve kaliteli olduğunu söyledi 2 tane yumurtam oluşmuştu çatlamak üzere dedi kafam çok rahatlamıştı bu ay, sonra ovulasyon testi aldım ilk yaptığım gün kıpkırmızı iki çizgi belirdi o gün ve sonrasındaki 2 gün birliktelik oldu. Daha sonra yumurtlamadan 4 -5 gün sonra göğüslerm şişmeye ve normalden fazla acımaya başladı, ama ben hep adete hazırlık diye düşündüm, sonra beyaz akıntı başladı geçen haftadan beri adet oldum sanıp tuvalete koşuyodum o derece akıntı boşalıyodu bi anda, şu son 2 gündür filan da adet olcakmışım gibi hafif hafif bel ve kasık sızlaması var. Ha bir de uyku hali vardı sürekli ama ben normalde de çok uyuyan biriyim belirti diyebilir miyim bilemedim :) işte Bugün de bu güzel haber aldım :) umarım isteyen herkes bu duyguyu yaşar kafanıza takmayın lütfen inanın bi gün sizde anne olcaksınız dua edin ve inanın sadece büyk bi sorun yoksa mutlaka olacaktık :) düne kadar bunları yazacağım aklıma gelmezdi valla :)
teşekkür ederiim :))Çok sevindim maşallah ne güzel. Hayırlı uğurlu olsun canım.
böle sizlerin yazdıklarınızı okudukca umutlarım daha çok yeşeriyo ovulasyon testi daha hiç denemedim doktora kontrole gitmiştim bi tane yumurtan büzülmüş çatlamak üzere dedi o haftayı değerlendirdik oyuzdende umutluyum ve ben adet olmadan en fazla üç dörtgün önce sancılanırdım ama daha adetime 10 günden fazla varken başladı sancım ve hep bi akıntı durumu var bende hiç olmayan bi durum oyüzdenden de ümitliyim:)Tabi ki paylaşmam mı :)
inşallah istediğin güzel haberi sen de alırsın :) stresi en aza indirin, olacağına inanın , bir gün mutlaka olacak :)böle sizlerin yazdıklarınızı okudukca umutlarım daha çok yeşeriyo ovulasyon testi daha hiç denemedim doktora kontrole gitmiştim bi tane yumurtan büzülmüş çatlamak üzere dedi o haftayı değerlendirdik oyuzdende umutluyum ve ben adet olmadan en fazla üç dörtgün önce sancılanırdım ama daha adetime 10 günden fazla varken başladı sancım ve hep bi akıntı durumu var bende hiç olmayan bi durum oyüzdenden de ümitliyim:)
evet inanıyorum bende bigün elbet olacak ama artık eşime ve aileme müjdeli güzel haberi vermek istiyoruminşallah istediğin güzel haberi sen de alırsın :) stresi en aza indirin, olacağına inanın , bir gün mutlaka olacak :)
aynen canım bende çok heyecanlıyım hayırlısı olsun :)[/QUOTE]inşallah canım ya çok heyecanlıym:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?