Hay gelmezolasicalar illa gelecekler yanikızlar benim kırmızılar hala gelmedi ama belim ağırmaya başladı yoldadır herhalde akşama gelir :)
Ay canim yaaa hamilelik belirtisi ama bu belirtiler bizi sasirtiyormerhaba kızlarr benimde adetime 5 gün var. sarımsı akıntım var. kasıklarım çok ağrıyor ve sanki bacaklarım çok kasılıyor.bu bir hamilelik belirtişimi yoksa adet mi olacağım
Biz seninle genelde aynı zamanlarda gidiyoruz canım, haydi bugün çalışmalara ozaman:) benîm tek şansım vardı. Sen şansını değerlendir tatlım:)Canim ne mucizeler var su hayatta ve dunya tek kelime uzerine kurulu oda NASİP. Hayırlısı ile inşallah. Bu arada brnde az önce ovulasyon testi yaptım benimkide pozitif.
ay bu belirtiler beni benden alıyor çıldırıyorum artık vücudumda değişik bişey olunca acaba budamı belirtimi değilmi diyeAy canim yaaa hamilelik belirtisi ama bu belirtiler bizi sasirtiyorama insallah sen de hamilesindir tatlim
Dun birliktelik oldu. Eşimde mesaiye kalacakmış. Bugün ara verip yarın mı olsa yada çılgınlık yapıp sabah mı olsa. Yada her gün mü olsa...Ayy hep bu ovulasyon dönemi kafam karışıyor yaa. Hep sanki dogru zamanda olmuyor gibi. Bu ay eşim çok istekli ya dün akşam bana diyorki kalkma kalkma yat ayaklarını havaya kaldır yastık vereyim mi??Biz seninle genelde aynı zamanlarda gidiyoruz canım, haydi bugün çalışmalara ozaman:) benîm tek şansım vardı. Sen şansını değerlendir tatlım:)
Aynen valla çok teşekkür ederiim :))ooo maşallaaaahhhhhhh bak ne dedim git dedim dimi içim doğdu çünki hadi bakalım bir avazda kucağına sağlıkla alırsın inş. cnmm
Canım siz bilirsinizde bence dün gece olduysa yarın akşam yapabilşrsiniz. Sperm sayısıda fazla artmış olur hem:) yada canınız ne zaman îstiyorsa koy verin gitsin :)))ay bu belirtiler beni benden alıyor çıldırıyorum artık vücudumda değişik bişey olunca acaba budamı belirtimi değilmi diye
senin içinde hayırlı olsun canım sen kaç haftalıksın[/QUOTE]aynen canım bende çok heyecanlıyım hayırlısı olsun :)
Herseyin normal olmasina cok sevindim canim :) ben de bir adet olursam hemen gidicem doktora baksin bakalimkızlar herkese iyi akşamlar..
bugün hormon testi yaptırdım. Allah'a sonsuz şükürler olsun kı değerlerim normalmiş.gecikme ve erken gelmeleri de dr strese bağladı
ultrasonla da baktı her şey gayet normal denemeye devam dedi.
bu ay diğer aylardan farklı ovulasyon sipariş ettim
bu ay takip edeyim yumurtlamayı.inşallah benim ve isteyen herkesin hakkında hayırlısı olur.
İnsallah hamileliktendir deryacimben çalışıyorum bi taraftanda sizleri takip ediyorum ama gerçekten bugün sağ kasığımda hatta şuandada beni benden alan ağrı ve batmalar oluyor sanki bende kırmızıları görcem gibi
canımcım en azından insanın içi rahat ediyor hele ki bizim gibi pimpiriklilerin:)Herseyin normal olmasina cok sevindim canim :) ben de bir adet olursam hemen gidicem doktora baksin bakalim
bu arada sırada beklerken bir kadın vardı yavrum sonucuma baksana gebelik var mı nolur olmasın yaş 56 diyo:)
Evet yaa valla hormonlardan sonra hsg cektiricem birde :)canımcım en azından insanın içi rahat ediyor hele ki bizim gibi pimpiriklilerin:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?