canım ne umudu??kadın hamiş olmak istemiyo ama galiba artık çok geç.yanlış görmediysen bhgc 17 yazıyordu.Hala umudu var yani
Ben hic kullanmadim canim ama dediklerin dogru diye biliyorum. Diger kullanan arkadaslar yardimci olurlar sana simdicharmant sen daha önce ovü testi kullanmıştın değil mi?
4 saat idrar tutularak günün aynı saati yapılacak değil mi
bir de sabah ilk idrar olmayacak
başka püf noktası var mı?
Umut derken o anlamda degil yahu olabilecegini mi dusunuyor yani o yasta hala yumurtluyor muymus :) neee 17 mi yok o baska biseyden oyle cikmistir. Bhcg bazi rahatsizliklarda da yuksek cikabiliyor. Neyse canim gecmis olsun teyzeye kulaklarini cinlattikcanım ne umudu??kadın hamiş olmak istemiyo ama galiba artık çok geç.yanlış görmediysen bhgc 17 yazıyordu.
tam ayrıntılı bakacaktım ki kadın muayeneye girdi.
inşallah bebeğin seninledir canım.ben de 5 aydır istiyorum ama şurada öğrendiğim tek şey var:Hamile olan veya tecrübeli hanımlar. Adetime3 gün kaldı.ama kafami kaldiramiyorum. Full uyuyasım var. Daha günüm falan geçmedi yani , klomende de 2. Ayim. Başka da bi belirti yok galiba. Her ay güya bir ton belirti yaşıyorum sanıyordum ama adet oluyordum. Ama Bu uyku hali hic olmamıştı bende. Sabredebilmem ve güzel sonuçlar almam için dua eder misiniz. Gormiim kirmizilari
Gorme kuzum goirmeeeee bakma sakin :))) insallah da gelmezler yarabbiiimmmHamile olan veya tecrübeli hanımlar. Adetime3 gün kaldı.ama kafami kaldiramiyorum. Full uyuyasım var. Daha günüm falan geçmedi yani , klomende de 2. Ayim. Başka da bi belirti yok galiba. Her ay güya bir ton belirti yaşıyorum sanıyordum ama adet oluyordum. Ama Bu uyku hali hic olmamıştı bende. Sabredebilmem ve güzel sonuçlar almam için dua eder misiniz. Gormiim kirmizilari
valla bilmiyorum da menapoza girmemişse hala ihtimal varUmut derken o anlamda degil yahu olabilecegini mi dusunuyor yani o yasta hala yumurtluyor muymus :) neee 17 mi yok o baska biseyden oyle cikmistir. Bhcg bazi rahatsizliklarda da yuksek cikabiliyor. Neyse canim gecmis olsun teyzeye kulaklarini cinlattik
inşallah bebeğin seninledir canım.ben de 5 aydır istiyorum ama şurada öğrendiğim tek şey var:
HAMİLELİK BELİRTİSİ DİYE BİR ŞEY YOK(en azından 6. haftadan önce:))
Gorme kuzum goirmeeeee bakma sakin :))) insallah da gelmezler yarabbiiimmm
test filan yaptın mı?Bende 1 senedir istiyorum onu bende öğrendim evet:)
Bir iki aydır rahat bıraktım kendimi. Takılmıyordum belirti falan. Ama yoğun şekilde uyku olunca saskinim
Aynen bende yasakladım kendime belirti aramayı. Uyku olayı çok farklı ama çok bastırınca artik kendime unutturamıyorum. Test yapmadım hic ya. 3 gün var ya daha. Ama 2 tane güzel yumurtam vardı.14. Gün gittiğimde de çatlamış dedi dr. Bakalım . Senin kaç günün kalditest filan yaptın mı?
ben de bu ay ilk kez ovü testi aldım
gümbür gümbür geliyorum anlayacağın:)
belirtiye gelince ağustos ayında bende bütün belirtiler mevcuttu.kırmızıları görünce kendi kendime bir daha belirtim var dersen seni döverim dedim.
o günden beri belirti aramıyorum taaa ki bat a kadar:)
geçmiş olsun canım güzel haberlerini verceksin allah ın izniyle...canım birde zerdeçalı eksik etme sofrandan hem progesteron hem bağışıklık sistemi için.. günde bir çay kaşığı çorbana,yoğurduna vb kat.. safra taşın yoksa tabi. çok şifalı kendisi.Benimde ilk gebeliğimde progesteron düşük çıkmıştı, bende kaybettim malesef...
bugün reglin 4. günüAynen bende yasakladım kendime belirti aramayı. Uyku olayı çok farklı ama çok bastırınca artik kendime unutturamıyorum. Test yapmadım hic ya. 3 gün var ya daha. Ama 2 tane güzel yumurtam vardı.14. Gün gittiğimde de çatlamış dedi dr. Bakalım . Senin kaç günün kaldi
bugün reglin 4. günü
ortalama 27 günüm var yani:)
ya bu idrar testleri insanı kanser edersinirden bütün testin üstüne yaptım afedersiniz çubuk yapmışlar damlayı almıyo 5 tl ye alırsam sanırım böyle tırt çıkar. cumartesi yaptığım negatif çıkmıştı. sanırım dayanamıcam yarın kan vercem..
amin canım hepimizin.Hi ben yumurtlaman oldu sandım nasıl okuduysam. Oy Allah yardımcın olsin
bat geçti mi canım?ya bu idrar testleri insanı kanser edersinirden bütün testin üstüne yaptım afedersiniz çubuk yapmışlar damlayı almıyo 5 tl ye alırsam sanırım böyle tırt çıkar. cumartesi yaptığım negatif çıkmıştı. sanırım dayanamıcam yarın kan vercem..
Hayirli olsun canim.. Ayin 10 u adet günüm. Sabirsizliktan ölmezsem belli olacak bakalimArkadaşlaaar gittim kan testine bhcg 320 çıktııı :))
Hadi hayirlisi bekliyoruz mutlu haberleriniHayirli olsun canim.. Ayin 10 u adet günüm. Sabirsizliktan ölmezsem belli olacak bakalim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?