- 25 Ağustos 2015
- 1.467
- 992
- 323
- 31
İnşallah cnm benim sata göre 6+2 cnm[/QUOTE]senin içinde hayırlı olsun canım sen kaç haftalıksın
kelebek922 canim telefondan alinti yaparken alintidan sonra bir bosluk verip oyle yaz mesajini tatlim
Ben de telden giriyorum zor oluyor ama bak olmus yapmissin bu seferhiç belli olmuyor ne yazdığım farkındaym :)
yok canım korkma bißeycik olmaz bebişeKızlar adetime 5 gün kaldı bir saat önce biraz ağır kaldırdım zorladım kendimi şimdi çok fena sağ kasık ağrım var bacağıma vuruyor taakızlar bebis varsa bişey olmuş mudur ya korkuyorum bu ağrıdan
amiiiin inşalla canımBak bu son gelisleri olsun uzun bi sure gormeyelim sunlari
yok canım korkma bißeycik olmaz bebişe
Sağol canım alacağım aktardan ve kullanaağım. Çok teşekkürlergeçmiş olsun canım güzel haberlerini verceksin allah ın izniyle...canım birde zerdeçalı eksik etme sofrandan hem progesteron hem bağışıklık sistemi için.. günde bir çay kaşığı çorbana,yoğurduna vb kat.. safra taşın yoksa tabi. çok şifalı kendisi.
bende aynıyım okadar varki bazen benim erken olabiliyo bide her ıslaklıkta oldummu acaba diye koştur koştur gidiyorum :)günayydıınnnnbenimde acaip kasık ağrım var. her an oldum mu die lavabodayım
bence biraz beklesen iyi olur sanki tabi gene sen bilirsinGünaydın herkese, bu ay çok düşük bir ihtimal var oda çok zor hamilelik durumu, lazer epilasyona ara vermiştim bacak için, bu ay gitsem sakıncası olurmu sizce??
ben dayanamadım 7 gün var adetime dedim ki bi bakıyım test yaptım negatifbende aynıyım okadar varki bazen benim erken olabiliyo bide her ıslaklıkta oldummu acaba diye koştur koştur gidiyorum :)
ayın kaçında oluyosun merveben dayanamadım 7 gün var adetime dedim ki bi bakıyım test yaptım negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?