Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar adetime 5 gün kaldı bir saat önce biraz ağır kaldırdım zorladım kendimi şimdi çok fena sağ kasık ağrım var bacağıma vuruyor taa kızlar bebis varsa bişey olmuş mudur ya korkuyorum bu ağrıdan

yok canım korkma bißeycik olmaz bebişe

valla dün cok sancım batmalarım vardı eve gider gitmez uzandım ama hala hafif hafif sancılarım var bu acabalar beni benden alıyolar bugün dr gidicek olan arkadaşlar vardı yazın bizede sonucları

Sağol canım alacağım aktardan ve kullanaağım. Çok teşekkürler

Günaydın herkese, bu ay çok düşük bir ihtimal var oda çok zor hamilelik durumu, lazer epilasyona ara vermiştim bacak için, bu ay gitsem sakıncası olurmu sizce??

Günaydın arkadaşlar. Benim BAT son 1 gün :)
Bence hiç bir belirtiyi hamilelik üzerine algılamayın arkadaşlar.
Hamileliğin en erken belirtisi 'adet gecikmesi' diye bas bas bağırıyor doktorlar.
Herhangi bir belirtiyi hamileliğe yorup, umutlanmamak gerek diye düşünüyorum.

Kendi adıma yazıyorum;
Kasık batması (adet ve yumurtlama döneminde sıkça olan bir durum)

Belin ağrıması(sadece adetin ilk günü olan deli eden bi ağrı)

Akıntı (özellikle regle 1 hafta kala deli gbi geliyor)

Uyku hali (Bende sürekli olan bir durum, havada karada her türlü fırsat buldukça uyurum, Heleki dün akşam yemek yedik saat 8di tvnin karşına geçtik ve yatış o yatış gece 1 gibi kaldırdı eşim kalk yatağa yat diye gittim yatak odasından devam ettim uyumaya)

Meme hassasiyeti ( yine regle 3 5 gün kala çok sıkıldığında ağrı yapıyor üzerine yatamıyorum )

Mide bulantısı (Hayatım boyunca belki yaşamdığım bir durum diyebilirim, hatta merakta ederim yani mide bulantısı nasıl olur diye)

İştah (yine regle 3 5 gün kala b*k gibi yeme isteği oluyor, elime ne gelirse tatlı tuzlu abur cubur)

Yanii kendimce düşünüyorum da adet gecikmesi dışında anlayabilceğim bir durum hiç görünmuyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…