Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
canım ayın 10unda adet olmam lazım.
evet erken yapmışşın canım benimde 30 günde bi oluyo bi aksilik olmadıkça ayın 8 i biliyodum ama 7 sine geliyo bu ay 4gün kaldı dün akşam bende alıyım deniyim dedim ama zor durdurdum kendimi alsanda negatif çıkıcak bekle eğer geçerse al diye :) sabredelim varsa zaten regl geçerse yapalım

Al benden de o kadar. Bide bu ay farkediyorumda yumurtlama doneminde ben sık idrara çıkıyorum. Bu da yine hamilelik belirtisi gunde 6-7 belki daha fazla. Daha yumurtam catlamadi bile. Gogus hassasiyetim aşırı oluyo oda yumurta catladiktan sonra oluyor. Bunuda hamilelikle bir ilgisi yok. Kafam kadar oluyo göğüslerim adete 1 kala balon gibi sönüyor. 1 hafta kala bende 1 kilo aliyorum neredeyse saldiriyorum özellikle tatliya. Gecen ay acayip akintim oldu. Ama hamile degildim. En iyisi adet gecikmesine kadar sakince beklemek.

valla bekleyebilsem. her ay bir umut oluyor böyle sonra kırmızıları görünce oturup ağla

evet tabi bu dediğin doğru ama insan bebek isterken ve heray normalde olmayan şeyler o ayda olunca acaba demedende edemiyo canım umut fakirin ekmeği diye boşuna dememişler evet sonunda belki üzülüyoruz ama düşünmedende edemiyoruz

Canım aslında heray olmayan şeyler değil, aslında hemen hemen her ay oluyordu o belirtiler ama çocuk düşünmeden önce faarkında değildik sadece bu belirtilerin. Önemsemiyorduk yani.

valla bekleyebilsem. her ay bir umut oluyor böyle sonra kırmızıları görünce oturup ağla
aynen bende çok üzülüyorum bakalım o yüzden regl tarihini bekleyip sabredip dua edelim Allah nasip kısmet ederse bizde evlat sahibi oluruz ve yaşarız o güzel duyguları inşallah

aynen öyle canım sakin sakin beklemek.
Geçen ay nedense çok stres yaptım tam 2 gün geçiktirdim adetimi stresten hastalanamadım.

Canım aslında heray olmayan şeyler değil, aslında hemen hemen her ay oluyordu o belirtiler ama çocuk düşünmeden önce faarkında değildik sadece bu belirtilerin. Önemsemiyorduk yani.
aslında bi bakıma doğru bebek düşünmeden önce vucudumu hiç dinlemezdim artık dinliyorum ama şunuda biliyorumki ben bukadar ağrı ve akıntı yaşamadım belki bebişten belki değil ama bebiş deilse neden böle diye bi dr gitmem lazım

Gunaydin kizlar. Su belirtiler inanin bazi kisilerde farkli oluyor sadece herkesde olacak diye birsey yok. En dogrusu adet gecikmesi elbette. Ama mesela kasiktaki o pirpir yada memelerin kolaltindan acimasi kesin hamilelik belirtisidir. Koltukaltlarinizdan baslayan bir agriysa bu - olunca anlarsiniz- kesinlikle hamilesiniz. Adettekinden farkli yani. Ama bazilari da sanki hicbir sey olmamis gibi hamile olabiliyorlar. Yine dedigimiz gibi tabii ki en guzeli adeti gecirmek

Ahhh canim benim ben o gogus agrisindan ne cektim. Prolaktinden suphelendim cunku acayip bir agri, koltuk altindan baslayan, sancilar, rahat uyku bile uyuyamiyorum. Sonra doktora gittigimde anlattim. Yumurta catladiktan sonra adete kadar devam ediyor. Doktor bazi kadinlarin yumurtalama belirtilerini cok hissettigini vs soyleyerek normal oldugunu soyledi. Hayat kalitemi cok etkiliyor inanki. Tam olarak neden olduğunu bulamadim. Prolaktinde de sorun yok. Bu ay adetin 3.Gunu itibariyle doktora yumurta takibi yaptiricam. Yumurtam buyuyor akinti ve ovi testine gorede catliyor ama sorun ne bilmiyorum.

Allah Allah sen herseyine baktirmistin degil mi bir problem yoktu? Esinin de bakilmis miydi canim?

İyiyim cok sukur canim tahlilim de iyi cikti bitti sonunda. Artik uc ay bekleyecegiz bu boslukta da herseyime baktiririm artik sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik? Yaramazlik yapmiyor dimi bebis annesi :)
valla brbiş mi bebeişler mi belli deil bi mide bulantısı bi kasık ağrısıdır gidio kısmet bakalım .. inş kuzum istediğin hayırlı evlda kavuşursun çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…