Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Allah Allah sen herseyine baktirmistin degil mi bir problem yoktu? Esinin de bakilmis miydi canim?
Evet canim baktirdim. Esimin testinde de morfoloji biraz dusuk cikti. Urolojiye gittik. Sayi ve hiz cok yuksek cikti. Sayi total 270 milyon. Doktor bu degerler bebege kesinlikle engel degil dedi. Biz istedik diye takviye verdi proxeed plus. Bende bir tavsiyeyle tup bebek merkezine gittim. Hersey yolunda dedi doktor. İşte nasip. Nasibimizi bekliyoruz.

İyiyim cok sukur canim tahlilim de iyi cikti bitti sonunda. Artik uc ay bekleyecegiz bu boslukta da herseyime baktiririm artik sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik? Yaramazlik yapmiyor dimi bebis annesi :)
canım çok sevindim senin adına hayırlısıyla artık zamanı gelince başlarsınız denemelere sizlere herseyi anlatabilmek çok güzel kardeşlerime anneme halalarıma anlatıyorum bana heveslenme diye kızıyolar onlara bu ay hiç bişey sölemiyorum :)

valla brbiş mi bebeişler mi belli deil bi mide bulantısı bi kasık ağrısıdır gidio kısmet bakalım .. inş kuzum istediğin hayırlı evlda kavuşursun çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum
senin adınada çok sevindim canım inşlh ikizdir ve bi taşla iki kuş vurmuş olursun bizler içinde dua et olurmu

Çok şükür cnm iyiyim kanama Ağrı sızı yok Salı yada Çarşamba haftaya kalp atışları için kontrol radyasyon dan çekiniyorum girmeye çekiniyorum.sen ne yaptın değerlerin sıfırlandı mı
ohh iyi cnm hadi herşey yolunda gider umarım evet değerleri sıfırlanmış

ohh iyi cnm hadi herşey yolunda gider umarım evet değerleri sıfırlanmış
Seni de tebrik ederim cnm maşallah 8. Hafta ya girmişsin en son işler Karışık diye yazdığını Hatırlıyorum regl bekliyordun bak bebek geldi:) kontrole gittin mi?usg bakıldı mı

Seni de tebrik ederim cnm maşallah 8. Hafta ya girmişsin en son işler Karışık diye yazdığını Hatırlıyorum regl bekliyordun bak bebek geldi:) kontrole gittin mi?usg bakıldı mı
daha gidemedim yarına verdi randevuyu bugun gidicektim ama randevusuz gidicektim eşim randevu alalım daha ii olur dedi yarına verdi hastane randevuyu iiyiim şükür belirtilerim baya var sen nasıl oldun canım

daha gidemedim yarına verdi randevuyu bugun gidicektim ama randevusuz gidicektim eşim randevu alalım daha ii olur dedi yarına verdi hastane randevuyu iiyiim şükür belirtilerim baya var sen nasıl oldun canım
Çok şükür cnm iyiyim inşallah bebek de iyidir belki kalp atışlarını duyarsın hadi Hayırlısı

İyiyim cok sukur canim tahlilim de iyi cikti bitti sonunda. Artik uc ay bekleyecegiz bu boslukta da herseyime baktiririm artik sen nasilsin nasil gidiyor hamilelik? Yaramazlik yapmiyor dimi bebis annesi :)
canım çok sevindim senin adına inşAllah 3 ay sonra güzel haberler verirsin bize hayırlısıyla canım

Çok şükür cnm iyiyim kanama Ağrı sızı yok Salı yada Çarşamba haftaya kalp atışları için kontrol radyasyon dan çekiniyorum girmeye çekiniyorum.sen ne yaptın değerlerin sıfırlandı mı
İnsallah sag salim duyacaksin o pit pilari :) sifirlandi cok sukur canim. Uc ay sonra sahalara donebilirsin dedi dr. Beklicez biraz

kızlarrrr ovu testlerıme bakarmısınızz şansım var mıı ??? 15-16-18-19 gunler ilişki oldu. bugun 20. gunum.

Eklentiler

• 12204698_976916902369460_939843328_n.webp
    13,5 KB · Görüntüleme: 200
kızlar merhaba :) sabah ilk defa bebişimizi gördük :) 0.3 cm miş :) yarım santimden de küçük :) kese oluşmuş dedi 20 gün sonra içinde bebeği görücez ve kalp atışını duyucaz dedi :) rabbim bu duyguyu herkese nasip etsn inşallah :) ben görünce ağladım :) eşimde ağlamış odadan çkınca :) herkese çok teşekkür ederim destekleriniz için charmant özellikle sana alllah yüzünü güldürsün inşallah

İnsallah sag salim duyacaksin o pit pilari :) sifirlandi cok sukur canim. Uc ay sonra sahalara donebilirsin dedi dr. Beklicez biraz
Çok sevindim cnm bu üç ay iyi bir kafa dinle keyfini çıkar sonra sıkı bir dönüş ve iyi bir performans bekliyoruz senden :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…