- 16 Ekim 2015
- 619
- 302
- 18
kısmet dielimAyyy evet senin cogul gebelik olabilir degerin yuksek
Evet canim baktirdim. Esimin testinde de morfoloji biraz dusuk cikti. Urolojiye gittik. Sayi ve hiz cok yuksek cikti. Sayi total 270 milyon. Doktor bu degerler bebege kesinlikle engel degil dedi. Biz istedik diye takviye verdi proxeed plus. Bende bir tavsiyeyle tup bebek merkezine gittim. Hersey yolunda dedi doktor. İşte nasip. Nasibimizi bekliyoruz.Allah Allah sen herseyine baktirmistin degil mi bir problem yoktu? Esinin de bakilmis miydi canim?
canım çok sevindim senin adına hayırlısıyla artık zamanı gelince başlarsınız denemelere sizlere herseyi anlatabilmek çok güzel kardeşlerime anneme halalarıma anlatıyorum bana heveslenme diye kızıyolar onlara bu ay hiç bişey sölemiyorum :)İyiyim cok sukur canim tahlilim de iyi cikti bitti sonunda. Artik uc ay bekleyecegiz bu boslukta da herseyime baktiririm artiksen nasilsin nasil gidiyor hamilelik? Yaramazlik yapmiyor dimi bebis annesi :)
senin adınada çok sevindim canım inşlh ikizdir ve bi taşla iki kuş vurmuş olursunvalla brbiş mi bebeişler mi belli deil bi mide bulantısı bi kasık ağrısıdır gidio kısmet bakalım .. inş kuzum istediğin hayırlı evlda kavuşursun çok zor bi durum seni çok iyi anlıyorum
Çok şükür cnm iyiyim kanama Ağrı sızı yok
inşllh cnm öle olursa bidaha .çocuk için uğraşmam herhal akışına bırakırım.. dua ederim bol bol cnmsenin adınada çok sevindim canım inşlh ikizdir ve bi taşla iki kuş vurmuş olursunbizler içinde dua et olurmu
ohh iyi cnm hadi herşey yolunda gider umarım evet değerleri sıfırlanmışÇok şükür cnm iyiyim kanama Ağrı sızı yokSalı yada Çarşamba haftaya kalp atışları için kontrol radyasyon dan çekiniyorum girmeye çekiniyorum.sen ne yaptın değerlerin sıfırlandı mı
Seni de tebrik ederim cnm maşallah 8. Hafta ya girmişsin en son işler Karışık diye yazdığını Hatırlıyorum regl bekliyordun bak bebek geldi:) kontrole gittin mi?usg bakıldı mıohh iyi cnm hadi herşey yolunda gider umarım evet değerleri sıfırlanmış
daha gidemedim yarına verdi randevuyu bugun gidicektim ama randevusuz gidicektim eşim randevu alalım daha ii olur dedi yarına verdi hastane randevuyu iiyiim şükür belirtilerim baya var sen nasıl oldun canımSeni de tebrik ederim cnm maşallah 8. Hafta ya girmişsin en son işler Karışık diye yazdığını Hatırlıyorum regl bekliyordun bak bebek geldi:) kontrole gittin mi?usg bakıldı mı
Çok şükür cnm iyiyim inşallah bebek de iyidir belki kalp atışlarını duyarsın hadi Hayırlısıdaha gidemedim yarına verdi randevuyu bugun gidicektim ama randevusuz gidicektim eşim randevu alalım daha ii olur dedi yarına verdi hastane randevuyu iiyiim şükür belirtilerim baya var sen nasıl oldun canım
canım çok sevindim senin adına inşAllah 3 ay sonra güzel haberler verirsin bize hayırlısıyla canımİyiyim cok sukur canim tahlilim de iyi cikti bitti sonunda. Artik uc ay bekleyecegiz bu boslukta da herseyime baktiririm artiksen nasilsin nasil gidiyor hamilelik? Yaramazlik yapmiyor dimi bebis annesi :)
İnsallah canim siz de o zamana kadar hamis olursunuz beni beklersinizcanım çok sevindim senin adına inşAllah 3 ay sonra güzel haberler verirsin bize hayırlısıyla canım
İnsallah sag salim duyacaksin o pit pilari :) sifirlandi cok sukur canim. Uc ay sonra sahalara donebilirsin dedi dr. Beklicez birazÇok şükür cnm iyiyim kanama Ağrı sızı yokSalı yada Çarşamba haftaya kalp atışları için kontrol radyasyon dan çekiniyorum girmeye çekiniyorum.sen ne yaptın değerlerin sıfırlandı mı
Aaaa masallah bu nasil boyle olmus kis. Surekli koyu? Sabah ilk idrarla yapmadin dimi? Bunlara gore baya sansin varkızlarrrr ovu testlerıme bakarmısınızz şansım var mıı ??? 15-16-18-19 gunler ilişki oldu. bugun 20. gunum.
yok canım ilk idrar degıl hc bırı.bu ay bal tarcın corek otu yedım ondan oldu sanırım iki gün üst üste pozitif verdi bende anlamadımAaaa masallah bu nasil boyle olmus kis. Surekli koyu? Sabah ilk idrarla yapmadin dimi? Bunlara gore baya sansin var
Dortbes tane mi yumurtladin kiz ucuz filan olmasinyok canım ilk idrar degıl hc bırı.bu ay bal tarcın corek otu yedım ondan oldu sanırım iki gün üst üste pozitif verdi bende anlamadım
Dortbes tane mi yumurtladin kiz ucuz filan olmasin
Çok sevindim cnm bu üç ay iyi bir kafa dinle keyfini çıkar sonra sıkı bir dönüş ve iyi bir performans bekliyoruz senden :))İnsallah sag salim duyacaksin o pit pilari :) sifirlandi cok sukur canim. Uc ay sonra sahalara donebilirsin dedi dr. Beklicez biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?