Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kizlar ovulasyon gunumden once ovulasyon gunu ve sonrasinda iliski yasadik esimle bir hafta sonra kasiklarimda batma belimde bayagi bir agri ara ara mide bulantisi bacaklarimda agri ve bir de ovulasyon gununden bir iki gun sonraki iliskimizden sonra da acik kahverengi bir lekelenmem oldu.daha sonra adetime 5 gun kala yeniden kahverengimsi akintim oldu ve bu zamanda kadar da sari sumugumsu bir akintim oluyordu sizce hamile miyim ?

çok sevindim valla hayırlısıyla kalp atışlaınıda duyarsınız insallah

Ayy tatlim benim. İnşallah hamilesindir. Bunlar belirti ama mide bulantisi icin cok cok erken.

Amin Allah razi olsun canim insallah cok guzel bir hamilelik gecirip minik yavrunu kucagina sag salim alirsin.

Evet canim hepsi belirti fakat yaniltabiliyor bazen kac gunun kaldi suan?

slm kızlar nbr nasılsınız . kızlar regılden 10 gun geçtı hala adet olmadım . 5. gunu test yapmıştım negatıftı hala kımse gelen gıden yok ....

Kızlar, dün aşırı derecede mide bulantım vardı, bi de baş ağrısı, acaba üşüttüm mü? Gerçi şuan bi şeyim yok ama dün hep uyku ve bulantı ile geçti. Bu kadar erken bulantı olamaz değil mi?

Bir daha baksana bugun yarin canim yoksa bi doktora gorun artik
Test yok elımde zaten eczanede kapandı olmazsam eger iş yerımın karşısı eczane gıdıp alayım o zaman . eger yıne cıkmazsa cuma doktora gıderım artık canım kesın . gögüslerım şişti agrıyor ama gelen yok :)

İnsallah hamilesindir canim merakla bekliyorum :)

İnsallah hamilesindir canim merakla bekliyorum :)
Canım bırde dun arabayla carsıya gıttık arabadan kendımı zor attım nerdeyse arabaya ıstıfar edıyordum 30 dk kendıme gelemedım yer ayagımın altından gıttı . ve 36.8 de sabıt kalan ateşim 37 çıktı :)

Adetime 4gün var belimde ve Kasiklarimda ağrı var akintim var goguslerimde karıncalanma gibi his oluyor hamile olabilir miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim?

Adetime 4gün var belimde ve Kasiklarimda ağrı var akintim var goguslerimde karıncalanma gibi his oluyor hamile olabilir miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim?
Bekle canım bnm bak benımkı 10 gun gectı bnde muallaktayım kan versem mmı dıye

Öncelikle teşekkür ederim cvp yazdığınız için. Him peki belirtilerin neler oldu gecikmeden önce. ben çok ağrı çekiyorum şuan da belimde. Ve Kasiklarimda batma var ama beklemek daha iyi tabiki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…