- 22 Aralık 2014
- 94
- 27
- 48
çok sevindim valla hayırlısıyla kalp atışlaınıda duyarsınız insallahkızlar merhaba :) sabah ilk defa bebişimizi gördük :) 0.3 cm miş :) yarım santimden de küçük :) kese oluşmuş dedi 20 gün sonra içinde bebeği görücez ve kalp atışını duyucaz dedi :) rabbim bu duyguyu herkese nasip etsn inşallah :) ben görünce ağladım :) eşimde ağlamış odadan çkınca :) herkese çok teşekkür ederim destekleriniz içincharmant özellikle sana alllah yüzünü güldürsün inşallah
Ayy tatlim benim. İnşallah hamilesindir. Bunlar belirti ama mide bulantisi icin cok cok erken.Kizlar ovulasyon gunumden once ovulasyon gunu ve sonrasinda iliski yasadik esimle bir hafta sonra kasiklarimda batma belimde bayagi bir agri ara ara mide bulantisi bacaklarimda agri ve bir de ovulasyon gununden bir iki gun sonraki iliskimizden sonra da acik kahverengi bir lekelenmem oldu.daha sonra adetime 5 gun kala yeniden kahverengimsi akintim oldu ve bu zamanda kadar da sari sumugumsu bir akintim oluyordu sizce hamile miyim ?
Amin Allah razi olsun canimkızlar merhaba :) sabah ilk defa bebişimizi gördük :) 0.3 cm miş :) yarım santimden de küçük :) kese oluşmuş dedi 20 gün sonra içinde bebeği görücez ve kalp atışını duyucaz dedi :) rabbim bu duyguyu herkese nasip etsn inşallah :) ben görünce ağladım :) eşimde ağlamış odadan çkınca :) herkese çok teşekkür ederim destekleriniz içincharmant özellikle sana alllah yüzünü güldürsün inşallah
Evet canim hepsi belirti fakat yaniltabiliyor bazen kac gunun kaldi suan?Kizlar ovulasyon gunumden once ovulasyon gunu ve sonrasinda iliski yasadik esimle bir hafta sonra kasiklarimda batma belimde bayagi bir agri ara ara mide bulantisi bacaklarimda agri ve bir de ovulasyon gununden bir iki gun sonraki iliskimizden sonra da acik kahverengi bir lekelenmem oldu.daha sonra adetime 5 gun kala yeniden kahverengimsi akintim oldu ve bu zamanda kadar da sari sumugumsu bir akintim oluyordu sizce hamile miyim ?
inşallah canımm ya çok sağol allah sizden de razı olsunAmin Allah razi olsun caniminsallah cok guzel bir hamilelik gecirip minik yavrunu kucagina sag salim alirsin.
inşallah canım bakalım yirmi gün sonra duyarız inşallah sorunsuz bi şekildeçok sevindim valla hayırlısıyla kalp atışlaınıda duyarsınız insallah
Bir daha baksana bugun yarin canim yoksa bi doktora gorun artikslm kızlar nbr nasılsınız . kızlar regılden 10 gun geçtı hala adet olmadım . 5. gunu test yapmıştım negatıftı hala kımse gelen gıden yok ....
Test yok elımde zaten eczanede kapandı olmazsam eger iş yerımın karşısı eczane gıdıp alayım o zaman . eger yıne cıkmazsa cuma doktora gıderım artık canım kesın . gögüslerım şişti agrıyor ama gelen yok :)Bir daha baksana bugun yarin canim yoksa bi doktora gorun artik
İnsallah hamilesindir canim merakla bekliyorum :)Test yok elımde zaten eczanede kapandı olmazsam eger iş yerımın karşısı eczane gıdıp alayım o zaman . eger yıne cıkmazsa cuma doktora gıderım artık canım kesın . gögüslerım şişti agrıyor ama gelen yok :)
Canım bırde dun arabayla carsıya gıttık arabadan kendımı zor attım nerdeyse arabaya ıstıfar edıyordum 30 dk kendıme gelemedım yer ayagımın altından gıttı . ve 36.8 de sabıt kalan ateşim 37 çıktı :)İnsallah hamilesindir canim merakla bekliyorum :)
5 gunum kaldi 8inde adet tarihimEvet canim hepsi belirti fakat yaniltabiliyor bazen kac gunun kaldi suan?
mide bulantisini usuttugum icin bi de cok mide yanmam agrimam oldu ondan kaynakli diye dusundum ben deAyy tatlim benim. İnşallah hamilesindir. Bunlar belirti ama mide bulantisi icin cok cok erken.
Bekle canım bnm bak benımkı 10 gun gectı bnde muallaktayım kan versem mmı dıyeAdetime 4gün var belimde ve Kasiklarimda ağrı var akintim var goguslerimde karıncalanma gibi his oluyor hamile olabilir miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?