Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Öncelikle teşekkür ederim cvp yazdığınız için. Him peki belirtilerin neler oldu gecikmeden önce. ben çok ağrı çekiyorum şuan da belimde. Ve Kasiklarimda batma var ama beklemek daha iyi tabiki.
Canım ateşim 37 çıktı suan öle . sık ıdrara cıkıyorum sol kasıgım yumurtlama gününden sonra oturrup kalktıkca hareket ettıkce hep agrıdı cok nadır bel agrım oldu . 2 gundur gögüs şişliğim ve agrım var akıntım var . dunde esımle arabda gıderken kendımı zor attım 30 dk kendıme gelemedım böyle . bekle varsa ıllakı cıkar gecsın öle yaptır test bnde suan beklemedeyım canım

Anlıyorum bende çok çıktım bir süre tuvalete taşındım hep şuan pek yok. İnşallah bebek vardir seninledir. İnşallah benim de öyledir. Allah nasip eder inşallAh.

Anlıyorum bende çok çıktım bir süre tuvalete taşındım hep şuan pek yok. İnşallah bebek vardir seninledir. İnşallah benim de öyledir. Allah nasip eder inşallAh.
Amın canım ranbım herkesın gönlune göre versın ınş . saglıkla hayırlısı ıle gelsın bebışler mınık eller :)

Evet mide yanmasi falanda hamilelik belirtisi canim. İnşallah gonlune gore olur.
biraz once lavaboya gittigimde acik kahverengi lekelenmem oldu yine bu sefer bayagi belliydi hastalandim mi acaba ama 5 gun var daha nirmalde duzenliyimdir en fazla 2 gun erken ya da gec olurum genelde gec olur bu ne simdi bilemedim

2 çıkınca yok demek mı kac gun gectıkı nerde yaptırdın

hastanede yaptırdım. min. 5 çıkması gerekli ki başlangıcı olsun. geç döllenme vb durumlarında artış sağlayabiliyormuşta o şans bana vurur mu belirtilerden kafayı yicem.. idrar, bel ağrısı,kasık batması,yorgunluk tövbe bazen diyorum ya kanserim ya hamile:)

Öyle düşünme canım pozıtıf düşün . belkı yenıdır geç döllenmedır . hem yoksa nıçın 2 cıksın kı dırek 0 cıkardı umudunu kaybetme bekle sabırla Allah herkese nasıp etsın ınş

geç döllenme nasıl oluyor onu bilmiyorum. geçen ay 4 ünde adet olmuştum. 13 ve 15 ekim de ilişkiye girdim. yine geç döllenme şansım var mı?

geç döllenme nasıl oluyor onu bilmiyorum. geçen ay 4 ünde adet olmuştum. 13 ve 15 ekim de ilişkiye girdim. yine geç döllenme şansım var mı?
Olabılır canım burda öle şeyler duyuyoruz kı . test erken yapıldıgı ıcın degerler düşük çıkıyor bırçok arkadasımızınkı öle oldu . sonra artış gösretdı inş senınde hemen artar sevınırsın kendını yıpratma sakın ol hep

sağol canım allah razı olsun

bugünde biraz işyerinde ki arkadaşlarıma sinir oldum. bakalım kocan becerikli mi ilk seferde tutcak mı? ayy bizim ilk seferde tuttu,herif ceketi atsa hamile kalan tipim falan...
AAAA terbıyesızler ahlaksızlar ayıp ya cok ayıp . Allah buyuk sakın üzülme allahından bulsunlar o ne demek ya kavgada bıle denecek söz degıl . sakın takma Allaha havale te sabret rabbım bızede vercek ınş . Kendını begenmışler . senın sınırını bozmak ıstemışler sakın onlara koz verme

Adetime 4gün var belimde ve Kasiklarimda ağrı var akintim var goguslerimde karıncalanma gibi his oluyor hamile olabilir miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim?
Eger duzenli adet oluyorsan yarin test yapabilirsin canim silik de olsa cikar hamilelik varsa

bugünde biraz işyerinde ki arkadaşlarıma sinir oldum. bakalım kocan becerikli mi ilk seferde tutcak mı? ayy bizim ilk seferde tuttu,herif ceketi atsa hamile kalan tipim falan...
İsyerindeki arkadaslarinla paylasma o zaman tatlim hic kendini sinirlendirme boyle cok yazik anlayissiz insanlar

İsyerindeki arkadaslarinla paylasma o zaman tatlim hic kendini sinirlendirme boyle cok yazik anlayissiz insanlar
bi anlık aptallıkla paylaştım kan verirken gördüler doğrusu herkesi kendim gibi biliyorum neyse canım peki ben ilişkiye en son 13 ve 15 ekimde girdim. adet baş.tarihimde geçen ay 4 ekimdi yine geç döllenme şansı var mı? süre çok uzun değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…