2 çıkınca yok demek mı kac gun gectıkı nerde yaptırdınve dayanamadım kan testi yaptım 2.0 çıktı
Canım ateşim 37 çıktı suan öle . sık ıdrara cıkıyorum sol kasıgım yumurtlama gününden sonra oturrup kalktıkca hareket ettıkce hep agrıdı cok nadır bel agrım oldu . 2 gundur gögüs şişliğim ve agrım var akıntım var . dunde esımle arabda gıderken kendımı zor attım 30 dk kendıme gelemedım böyle . bekle varsa ıllakı cıkar gecsın öle yaptır test bnde suan beklemedeyım canımÖncelikle teşekkür ederim cvp yazdığınız için. Him peki belirtilerin neler oldu gecikmeden önce. ben çok ağrı çekiyorum şuan da belimde. Ve Kasiklarimda batma var ama beklemek daha iyi tabiki.
Evet mide yanmasi falanda hamilelik belirtisi canim. İnşallah gonlune gore olur.mide bulantisini usuttugum icin bi de cok mide yanmam agrimam oldu ondan kaynakli diye dusundum ben de
Anlıyorum bende çok çıktım bir süre tuvalete taşındım hep şuan pek yok. İnşallah bebek vardir seninledir. İnşallah benim de öyledir. Allah nasip eder inşallAh.Canım ateşim 37 çıktı suan öle . sık ıdrara cıkıyorum sol kasıgım yumurtlama gününden sonra oturrup kalktıkca hareket ettıkce hep agrıdı cok nadır bel agrım oldu . 2 gundur gögüs şişliğim ve agrım var akıntım var . dunde esımle arabda gıderken kendımı zor attım 30 dk kendıme gelemedım böyle . bekle varsa ıllakı cıkar gecsın öle yaptır test bnde suan beklemedeyım canım
Amın canım ranbım herkesın gönlune göre versın ınş . saglıkla hayırlısı ıle gelsın bebışler mınık eller :)Anlıyorum bende çok çıktım bir süre tuvalete taşındım hep şuan pek yok. İnşallah bebek vardir seninledir. İnşallah benim de öyledir. Allah nasip eder inşallAh.
biraz once lavaboya gittigimde acik kahverengi lekelenmem oldu yine bu sefer bayagi belliydi hastalandim mi acaba ama 5 gun var daha nirmalde duzenliyimdir en fazla 2 gun erken ya da gec olurum genelde gec olur bu ne simdi bilemedimEvet mide yanmasi falanda hamilelik belirtisi canim. İnşallah gonlune gore olur.
2 çıkınca yok demek mı kac gun gectıkı nerde yaptırdın
AminAmın canım ranbım herkesın gönlune göre versın ınş . saglıkla hayırlısı ıle gelsın bebışler mınık eller :)
Öyle düşünme canım pozıtıf düşün . belkı yenıdır geç döllenmedır . hem yoksa nıçın 2 cıksın kı dırek 0 cıkardı umudunu kaybetme bekle sabırla Allah herkese nasıp etsın ınşhastanede yaptırdım. min. 5 çıkması gerekli ki başlangıcı olsun. geç döllenme vb durumlarında artış sağlayabiliyormuşta o şans bana vurur mubelirtilerden kafayı yicem.. idrar, bel ağrısı,kasık batması,yorgunluk tövbe bazen diyorum ya kanserim ya hamile:)
geç döllenme nasıl oluyor onu bilmiyorum. geçen ay 4 ünde adet olmuştum. 13 ve 15 ekim de ilişkiye girdim. yine geç döllenme şansım var mı?Öyle düşünme canım pozıtıf düşün . belkı yenıdır geç döllenmedır . hem yoksa nıçın 2 cıksın kı dırek 0 cıkardı umudunu kaybetme bekle sabırla Allah herkese nasıp etsın ınş
Olabılır canım burda öle şeyler duyuyoruz kı . test erken yapıldıgı ıcın degerler düşük çıkıyor bırçok arkadasımızınkı öle oldu . sonra artış gösretdı inş senınde hemen artar sevınırsın kendını yıpratma sakın ol hepgeç döllenme nasıl oluyor onu bilmiyorum. geçen ay 4 ünde adet olmuştum. 13 ve 15 ekim de ilişkiye girdim. yine geç döllenme şansım var mı?
sağol canım allah razı olsunOlabılır canım burda öle şeyler duyuyoruz kı . test erken yapıldıgı ıcın degerler düşük çıkıyor bırçok arkadasımızınkı öle oldu . sonra artış gösretdı inş senınde hemen artar sevınırsın kendını yıpratma sakın ol hep
Hepımızden canım ıns hamılesındır ALLAH buyuk dua edıp hayırlı zamanı bekleyecegızsağol canım allah razı olsun
bugünde biraz işyerinde ki arkadaşlarıma sinir oldum. bakalım kocan becerikli mi ilk seferde tutcak mı? ayy bizim ilk seferde tuttu,herif ceketi atsa hamile kalan tipim falan...Hepımızden canım ıns hamılesındır ALLAH buyuk dua edıp hayırlı zamanı bekleyecegız
AAAA terbıyesızler ahlaksızlar ayıp ya cok ayıp . Allah buyuk sakın üzülme allahından bulsunlar o ne demek ya kavgada bıle denecek söz degıl . sakın takma Allaha havale te sabret rabbım bızede vercek ınş . Kendını begenmışler . senın sınırını bozmak ıstemışler sakın onlara koz vermebugünde biraz işyerinde ki arkadaşlarıma sinir oldum. bakalım kocan becerikli mi ilk seferde tutcak mı? ayy bizim ilk seferde tuttu,herif ceketi atsa hamile kalan tipim falan...
Eger duzenli adet oluyorsan yarin test yapabilirsin canim silik de olsa cikar hamilelik varsaAdetime 4gün var belimde ve Kasiklarimda ağrı var akintim var goguslerimde karıncalanma gibi his oluyor hamile olabilir miyim yoksa biraz daha beklemeli miyim?
Olma ihtimali var tatlim ben ilk testimde 0.463 mu neydi hamileydim. Dur bakalim yeni olabilir iki gun sonra tekrar yaptir o zaman netlesir durumve dayanamadım kan testi yaptım 2.0 çıktı
İsyerindeki arkadaslarinla paylasma o zaman tatlim hic kendini sinirlendirme boyle cok yazik anlayissiz insanlarbugünde biraz işyerinde ki arkadaşlarıma sinir oldum. bakalım kocan becerikli mi ilk seferde tutcak mı? ayy bizim ilk seferde tuttu,herif ceketi atsa hamile kalan tipim falan...
Az kalmis canim :) hafta sonu test yapabilirsin eger istersen5 gunum kaldi 8inde adet tarihim
bi anlık aptallıkla paylaştım kan verirken gördüler doğrusu herkesi kendim gibi biliyorumİsyerindeki arkadaslarinla paylasma o zaman tatlim hic kendini sinirlendirme boyle cok yazik anlayissiz insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?