Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Gec yumurtladiysan dollenme de gec olabilir canim

Gec yumurtladiysan dollenme de gec olabilir canim
cahilliğime ver canım internetten araştırıyorum ama resmen moralim çöktü kafam basmıyor şimdi ben 4 ekimde adetimin ilk günüydü 9 ve 11 gün sonra ilişkiye girdim o kadar..daha ilişkiye girmedim. geç yumurtlama olursa önceden yaptığım bu ilişkinin devamı gibi mi?

Simdi soyle yapalim canim. Muhtemelen cok uzgunum ki hamile degilsin iliski tarihlerinden gordugum kadariyla.. Sana yardimci olmaya calisicam. Normalde duzenliydi demi adetin? Kac gunde bir oluyordun? Sana bir hesap yapalim o zamanlarda iliskiye girmeye calisin olur mu?

yani kafasına göre çalışan bir sistemim var bazen 28.bazen 31 ve stresli durumda fazlası. dr a gittiğimde kist görmemişti.(4 dr a gittim.) eşimde sperm hızı düşüklüğü ve varikosel çıktı. 3 yıldır aynı zamanda vajinismustum yeni yendim bu ay ilk denememizdi. eşim bu ay tekrar dr a gidecek en son testi 2 yıl önce yapmıştı. bu süre zarfında bitkisel kürler uygulamıştık. bakalım kısmet.. bundan sonra adetim biter bitmez 2 günde bir nonstop gircem bakalım:)

Kizlar slm. Hamile kalmadan once bu topigi takip etmistim bir sure. Ben de yardimci olmak adina belirtilerimi yazmak istedim. Ovulasyonun hemen ertesi gunu gogus hassasiyeti baslamisti bende. Bu hic basima gelen bisey olmadigindan hamile olduguma emin olmustum . Bi de kasiklarimda batmalar olmustu ama o regle bi kac gun kala baslamisti. Ayrica ovulasyon testim bat tarihine bi kac gun kala pozitif cikmaya baslamisti. En kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalmanizi dilerim.

Kızlar bugün o kadar yoruldum ki sabah 8 den 16 ya kadar dersim vardı aralıksız sonra eve gel yemek yap ye toparla yeni oturdum birazdan da hazırlık yapcam yarın için misafirlerim var :) bu yoğunlukta bebek hala aklımda :) :)

inş olur en kısa zamanda:) ne kadardır evlisin? ve bu ay bekliyor musun gebelik?

Bitkisel kur iyi olmus peki drunuz ameliyatla ilgili birsey soyledimi canim?

Tesekkur ederiz verdigin bilgiler icin :) insallah sag salim alirsin bebisini kucagina

ameliyatlık durum yok demişti, ilk seferde olmasa 2.de kesin olur demişti. ama ben yine güncel değerlerini merak ediyorum o yüzden bu ay yine test yapalım diyorum.
Evet yaptirin iyi olur tatlim. Senin icinde su adetin bir olsun hesap yapicam insallah hamilesindir de bizi sasirtir bebis o ayri konu tabii

Evet yaptirin iyi olur tatlim. Senin icinde su adetin bir olsun hesap yapicam insallah hamilesindir de bizi sasirtir bebis o ayri konu tabii
yerim ya ne kadar tatlısın avatar fotondan daha tatlı olduğun kesin:) allah razı olsun hergün onlarca kişiye psikolojik destek veriyorsun. Çok sağol tekrar.

Canım bende korunmayı bıraktığımdan beri aynı belîrtileri yaşıyorum. Yum dan sonra göğüs ağrısı başlıyır ve adetle beraber kesiliyor...prolaktinim normal çıktı, danırım stresten yaşıyıruz bu durumu...

yok canım ilk idrar degıl hc bırı.bu ay bal tarcın corek otu yedım ondan oldu sanırım iki gün üst üste pozitif verdi bende anlamadım
Tatlım bugün benimde aklıma takıldı, dünde bugünde testim çift çizgi koyu çıktı. Benimde aklıma takıldı, forumda kızlara soracaktım. Çünkü 3 ay ovu testi yapmıştım hep birgün pozitif çıkıyırdu. Bu ay ilk defa böyle oldu. Bakalım yarın silikleşecekmi? Haber ederim.

O bebek hiç akıldan çıkmaz artık, beni de 4 farklı kişi rüyasında görmüş. Hep bebekli şeyler... Allahım inş gerçek olduğunu da gösterir...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…