- 22 Aralık 2014
- 94
- 27
- 48
evet duzenli adetlerim en fazla 2 gun sekme olur bazen.cok tesekkur ederim ilgilendigin cvp verdigin icin haftasonu test yapacagim ins :)Az kalmis canim :) hafta sonu test yapabilirsin eger istersenduzenliyse adetin varsa hamilelik cikar tatlim.
Gec yumurtladiysan dollenme de gec olabilir canimbi anlık aptallıkla paylaştım kan verirken gördüler doğrusu herkesi kendim gibi biliyorumneyse canım peki ben ilişkiye en son 13 ve 15 ekimde girdim. adet baş.tarihimde geçen ay 4 ekimdi yine geç döllenme şansı var mı? süre çok uzun değil mi?
Mutlaka bize de haber ver insallah HAMİLEYİİİİM diye haykirirsin canimevet duzenli adetlerim en fazla 2 gun sekme olur bazen.cok tesekkur ederim ilgilendigin cvp verdigin icin haftasonu test yapacagim ins :)
kesinlikle haber verecegim cok tesekkur ederim heyecanlandim :)Mutlaka bize de haber ver insallah HAMİLEYİİİİM diye haykirirsin canim
cahilliğime ver canım internetten araştırıyorum ama resmen moralim çöktü kafam basmıyorGec yumurtladiysan dollenme de gec olabilir canim
Simdi soyle yapalim canim. Muhtemelen cok uzgunum ki hamile degilsin iliski tarihlerinden gordugum kadariyla.. Sana yardimci olmaya calisicam. Normalde duzenliydi demi adetin? Kac gunde bir oluyordun? Sana bir hesap yapalim o zamanlarda iliskiye girmeye calisin olur mu?cahilliğime ver canım internetten araştırıyorum ama resmen moralim çöktü kafam basmıyorşimdi ben 4 ekimde adetimin ilk günüydü 9 ve 11 gün sonra ilişkiye girdim o kadar..daha ilişkiye girmedim. geç yumurtlama olursa önceden yaptığım bu ilişkinin devamı gibi mi?
yani kafasına göre çalışan bir sistemim var bazen 28.bazen 31 ve stresli durumda fazlası. dr a gittiğimde kist görmemişti.(4 dr a gittim.) eşimde sperm hızı düşüklüğü ve varikosel çıktı. 3 yıldır aynı zamanda vajinismustum yeni yendim bu ay ilk denememizdi. eşim bu ay tekrar dr a gidecek en son testi 2 yıl önce yapmıştı. bu süre zarfında bitkisel kürler uygulamıştık. bakalım kısmet.. bundan sonra adetim biter bitmez 2 günde bir nonstop gircem bakalım:)Simdi soyle yapalim canim. Muhtemelen cok uzgunum ki hamile degilsin iliski tarihlerinden gordugum kadariyla.. Sana yardimci olmaya calisicam. Normalde duzenliydi demi adetin? Kac gunde bir oluyordun? Sana bir hesap yapalim o zamanlarda iliskiye girmeye calisin olur mu?
Kızlar, dün aşırı derecede mide bulantım vardı, bi de baş ağrısı, acaba üşüttüm mü? Gerçi şuan bi şeyim yok ama dün hep uyku ve bulantı ile geçti. Bu kadar erken bulantı olamaz değil mi?
inş olur en kısa zamanda:) ne kadardır evlisin? ve bu ay bekliyor musun gebelik?Kızlar bugün o kadar yoruldum ki sabah 8 den 16 ya kadar dersim vardı aralıksızsonra eve gel yemek yap ye toparla yeni oturdum birazdan da hazırlık yapcam yarın için misafirlerim var :) bu yoğunlukta bebek hala aklımda :) :)
Bitkisel kur iyi olmus peki drunuz ameliyatla ilgili birsey soyledimi canim?yani kafasına göre çalışan bir sistemim var bazen 28.bazen 31 ve stresli durumda fazlası. dr a gittiğimde kist görmemişti.(4 dr a gittim.) eşimde sperm hızı düşüklüğü ve varikosel çıktı. 3 yıldır aynı zamanda vajinismustum yeni yendim bu ay ilk denememizdi. eşim bu ay tekrar dr a gidecek en son testi 2 yıl önce yapmıştı. bu süre zarfında bitkisel kürler uygulamıştık. bakalım kısmet.. bundan sonra adetim biter bitmez 2 günde bir nonstop gircem bakalım:)
ameliyatlık durum yok demişti, ilk seferde olmasa 2.de kesin olur demişti. ama ben yine güncel değerlerini merak ediyorum o yüzden bu ay yine test yapalım diyorum.Bitkisel kur iyi olmus peki drunuz ameliyatla ilgili birsey soyledimi canim?
Tesekkur ederiz verdigin bilgiler icin :) insallah sag salim alirsin bebisini kucaginaKizlar slm. Hamile kalmadan once bu topigi takip etmistim bir sure. Ben de yardimci olmak adina belirtilerimi yazmak istedim. Ovulasyonun hemen ertesi gunu gogus hassasiyeti baslamisti bende. Bu hic basima gelen bisey olmadigindan hamile olduguma emin olmustum . Bi de kasiklarimda batmalar olmustu ama o regle bi kac gun kala baslamisti. Ayrica ovulasyon testim bat tarihine bi kac gun kala pozitif cikmaya baslamisti. En kisa zamanda hayirlisiyla hamile kalmanizi dilerim.
Evet yaptirin iyi olur tatlim. Senin icinde su adetin bir olsun hesap yapicamameliyatlık durum yok demişti, ilk seferde olmasa 2.de kesin olur demişti. ama ben yine güncel değerlerini merak ediyorum o yüzden bu ay yine test yapalım diyorum.
yerim ya ne kadar tatlısın avatar fotondan daha tatlı olduğun kesin:) allah razı olsun hergün onlarca kişiye psikolojik destek veriyorsun. Çok sağol tekrar.Evet yaptirin iyi olur tatlim. Senin icinde su adetin bir olsun hesap yapicaminsallah hamilesindir de bizi sasirtir bebis o ayri konu tabii
Ehehe tesekkur ederim :) madem actim sayfayi tabii ki elimden geldigince destek olucam yetebildigim kadaryerim ya ne kadar tatlısın avatar fotondan daha tatlı olduğun kesin:) allah razı olsun hergün onlarca kişiye psikolojik destek veriyorsun. Çok sağol tekrar.
Canım bende korunmayı bıraktığımdan beri aynı belîrtileri yaşıyorum. Yum dan sonra göğüs ağrısı başlıyır ve adetle beraber kesiliyor...prolaktinim normal çıktı, danırım stresten yaşıyıruz bu durumu...Ahhh canim benim ben o gogus agrisindan ne cektim. Prolaktinden suphelendim cunku acayip bir agri, koltuk altindan baslayan, sancilar, rahat uyku bile uyuyamiyorum. Sonra doktora gittigimde anlattim. Yumurta catladiktan sonra adete kadar devam ediyor. Doktor bazi kadinlarin yumurtalama belirtilerini cok hissettigini vs soyleyerek normal oldugunu soyledi. Hayat kalitemi cok etkiliyor inanki. Tam olarak neden olduğunu bulamadim. Prolaktinde de sorun yok. Bu ay adetin 3.Gunu itibariyle doktora yumurta takibi yaptiricam. Yumurtam buyuyor akinti ve ovi testine gorede catliyor ama sorun ne bilmiyorum.
Tatlım bugün benimde aklıma takıldı, dünde bugünde testim çift çizgi koyu çıktı. Benimde aklıma takıldı, forumda kızlara soracaktım. Çünkü 3 ay ovu testi yapmıştım hep birgün pozitif çıkıyırdu. Bu ay ilk defa böyle oldu. Bakalım yarın silikleşecekmi? Haber ederim.yok canım ilk idrar degıl hc bırı.bu ay bal tarcın corek otu yedım ondan oldu sanırım iki gün üst üste pozitif verdi bende anlamadım
O bebek hiç akıldan çıkmaz artık, beni de 4 farklı kişi rüyasında görmüş. Hep bebekli şeyler... Allahım inş gerçek olduğunu da gösterir...Kızlar bugün o kadar yoruldum ki sabah 8 den 16 ya kadar dersim vardı aralıksızsonra eve gel yemek yap ye toparla yeni oturdum birazdan da hazırlık yapcam yarın için misafirlerim var :) bu yoğunlukta bebek hala aklımda :) :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?