Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ya benim bu gogus agrisiyla ilgili aklimda 2 sey var. Ya progesteron dusuklugu yada yumurtanin catlamamasi. Bunun icin gelecek ay hem yumurta takibi ysptiricam hemde 21. Gun progesterona baktiricam.
Hee bu arada benimde bugun ovu. Testim yine pozitif cikti. Benim gecen ayda 2 gun pozitif cikip sonra baya siliklesmisti. Bu bi sorun mu onu bilmiyorum ama.

Günaydın canım sen böyle aklına kötü şeyler getirme sakın, yumurtan devamlı çatlamasa düzenli adet olamazsın. Evet belki hepimizin baxı aylar çatlamıyordur ama tamam gerekli kontrollerini yaptır, ama olumsuz düşünme...ne düşünürsek oraya çekermişiz hayatı biliyormusun düşünce gücü çok fena...ben 3 ay ovu testi yaptım. Hep tek gün çift çizgi koyu eşit çıkıyordu. İlk defa buay iki gün üstüste çift çizgi koyu çıktıda ondan şaşırdım. Ama şöylede olabilşr, hani bu lh hormonu yükseldikten 36 saat sonraya kadar yum çatlamış oluyor ya, biz tam artışı başında yakalamış ve birgün sonrasında da görmüş olabilşriz...bunay bir de çok yoğun şeffaf akıntım oldu, yum dığımı baya hissetim ama eşim yanımda olmadığı için güzel yumurtam ve yakışıklı spermcik aşk yaşayamadılar

haklısın canım. belkide hiç bir problem yoktur. içimin rahat etmesi için bu ay yumurta takibi yaptırıcam. herşey yolundaysa zaten kendi haline bırakıcam. 2 gün arayla birliktelik oldu. en son dun aksam. bugünü es geçip yarını yine değerlendiririz. dün benimde sol kasığımda sürekli bir ağrı oldu. bakalım. kısmet neyi göstericek. sende de umut var gibi. ama yinede olmayacak gibi düşün en güzeli. sürpriz olunca daha da mutlu olur insan. olmazsa da bi dahaki ay var. günlerde, umutta,aşkta hiç bitmesin bizler için.

evet canım bnm ılk defa bu ay boyle oldu. 6-7 aydır yapıyorum bu kadar net kırmızı bıle gormedım. ama ben bal tarcın corekotu yedım ona baglıyorum

charmant bugün 32.günüm ve gögüs ve kesıklarımdaki bata dışında hiçbir belirtim yok.ertafımda kürtaj ile düşük yapan tam 3 kişi var 3 ününde kürtaj olmalarına ragmen adet periyodları bozulmamıs.benim durumumda br anormallik var yani.u sabah şiddetli bir baş dönmesi ile uyandım sanırım öyle umut ediyorumki rabbim 2.mucizesini verdi bana.galiba tekrar hamileym öyle hissediyorum çünkü özellkikle yumutlama haftası bir hafta boyunca bir dolu bir boş ilişki oldu.olma ihtimali çok yüksek.bugün ögleden sonra iş yerinden izin aldım 2 gibi gidip kan testi vereceğim.normalde 40.güne kadar beklemeyi düşünüyordum ama bu baş dönmesi beni bayagı süphelendirdi.inşallah yanılmıyorumdur.Lütfen dua edin.allah isteyen herkesin dualarını kabul etsin.inşallah bu sefer sağlıklı bir gebelik ile ödüllendiri beni gece gündüz dua ettim.akşama doğru 4 gibi belli olur haber veririm.negatif ise zaten 40.güne kadar adet olmayı bekleyeceğim olmazsam şayet hemen doktora gidiliyor...öpüldüzüz kızlar.lütfen dualarınızı eksik etmeyin....

Kizlar bata son 3 kaldı dun aksam mide bulantim vardi biraz suphelenince sabah test yaptım ilk 5 dkka da cok cok silik bir cizgi vardi belki de benim uydurdugum bir cizgi gormek istedigim icin gördüm bilemedim. Sonra okula gittim geldim gelince baktım yine belli bisey yok yarım saat sonra atmaka icin elime aldım o silik cizgi belirginlesmisti biliyorum negatif ama olsun yine de 2. Cizgiyi gormek guzeldi :)

Eklentiler

• 20151104_113001.webp
    10,9 KB · Görüntüleme: 215
hadi hayırlısı canım benim. inşallah hamilesindir. güzel haberlerle gel. Allahım yardımcın olsun

çizgi görünüyor canım. ama 5 dkdan sonra cıkınca negatif sayılıyor. ama sen 5 dkda silik çizgi olduğunu söylüyorsun. bata 3 gün var. hamile ollma ihtimalin var yarın sabah ilk idrarla tekrar denesene.hakkında hayırlısı olsun

Canım c.tesi gününe kadar bekliycem artık insallah vardır bebis pazar günü yıldönümümuz eşime cok guzel bir hediye vermis olurum :)

Canım kısmet allah ol derse herşey olur da, ben umut etmiyorum bu ay bakalım...Senin de yumurtan iyi gelişmiştir belki ondan 2 gün üstüste çift çizgi çıkmıştır. olumlu düşüncez dedik ya:) oyüzden hayırlısı olsun hakkımızda. yaptır bakalım yum takibini de dediğin gibi içinde kalmasın canım
evet canım bnm ılk defa bu ay boyle oldu. 6-7 aydır yapıyorum bu kadar net kırmızı bıle gormedım. ama ben bal tarcın corekotu yedım ona baglıyorum
Banada adet bitiminde komşumuz yakı yaptı belki ondandır. Eylemeylemce arkadaşımın da iki gün üstüste çıkmış. bugün saat 1 de derste olduğum için yapamadım. 3 gibi yapıcam bakalım...

Canım c.tesi gününe kadar bekliycem artık insallah vardır bebis pazar günü yıldönümümuz eşime cok guzel bir hediye vermis olurum :)

Ayyy hadi inş. bende silik çizgiyi gördüm, onun çıkmaması lazım sanırım normalde inş bebişin seninledir.

Ben yaptim bugun siliklesmis. Çatladı benim yumurta. Bugun birliktelik olsun diyorum ama tamda emin degilim. Aksamki elektrige gore artik. Evet olumlu dusunucezki olumlu olsun. Hakkimizda hayirlisi...

İnsallah Allah gonlune gore verir canim guzel haberlerle gel bize

Canim tekrar test yap yada kan ver biran once cunku var gibi gorunuyor haber bekliyorum

Canim tekrar test yap yada kan ver biran once cunku var gibi gorunuyor haber bekliyorum

Kuzum ya ama en başta gözükmüyordu bu kadar net o yüzden emin olamadım c.tesi bat günüm bekleyim diyorum :) pazar da 1. evlilik yıl dönümümüz inşallah vardır kuzum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…