canım benimde silikleşmiş bakalım. hakkımızda hayırlısı olsunBen yaptim bugun siliklesmis. Çatladı benim yumurta. Bugun birliktelik olsun diyorum ama tamda emin degilim. Aksamki elektrige gore artik. Evet olumlu dusunucezki olumlu olsun. Hakkimizda hayirlisi...
O hic belli olmaz canim tataaacharmant , benim iki gün önce kuvvetli, şuan da hafif mide bulantılarım var, uyku hali, kabız devam ama akıntı bitti, göğüsler hassaslaştı, adet ağrısı başladı, adete iki gün kaldı, sanırım bende bu ay da bi şey yok hayırlısı bakalım..
Kurumus haliyle tekrar foto cekip atabilir misin?Kızlar sanki ikinci çizgi silik gibi çıkmış 3 ggün var dayanamadım yaptım benmi ole goruyorum yoksa test bozuk oolabilirmi
Duygu durum degisikligi hamilelik hormonlarindan olabilirKızlar ya kendimi hiç hamile olamayacak gibi hissediyorum bugün bi tuhafım misafirlerim vardı hepsi bebek yap deyip durdu ben kısmet falan dedim kimse bilmiyor uğraştığımızıama şu an kendimi kötü hissediyorum ya aglayasim var neden ben sabırlı bir insan değilim ki
Tovbe tovbeee deli ederler vallahiselam kızlar bizde akşam komşularla toplandık sohbet ediyoruz öyle sonra bi komşum ordan çıktı pat die sen hamilesin değilmi dedi bana dedim yok değilim sonra diğeri ordan dedi var var dedi hamile bence dedim valla yok nazar değmesinden mi korkuyosun dedi en sonunda patladım yahuu hamile falan değilim dedim adetliyim dedim utanmasalar aç göster dicekler yanii
Canim hepimiz zaman zaman seninle ayni seyleri yasiyoruz. Uzme kendini, yipratma. Stres hamilelik olusmasini engelliyor. Sende yakinda cok guzrl bir anne olacaksin. Konusulanlari takma hic kafana. Hakkinda hayirlisi.Kızlar ya kendimi hiç hamile olamayacak gibi hissediyorum bugün bi tuhafım misafirlerim vardı hepsi bebek yap deyip durdu ben kısmet falan dedim kimse bilmiyor uğraştığımızıama şu an kendimi kötü hissediyorum ya aglayasim var neden ben sabırlı bir insan değilim ki
Duygu durum degisikligi hamilelik hormonlarindan olabilir
M
Canim hepimiz zaman zaman seninle ayni seyleri yasiyoruz. Uzme kendini, yipratma. Stres hamilelik olusmasini engelliyor. Sende yakinda cok guzrl bir anne olacaksin. Konusulanlari takma hic kafana. Hakkinda hayirlisi.
Off yaa yapmayın nolur. Umutlu olalım, bitmesin hiç umudumuz.Kizlar nasilsiniz ? Bi umutsuz da benim burada
Tatlim 5. Gun test yapmistim negatifti . bugun 11.gun gelen giden yok be sabah atesim ilk defa 37.2 gordu canimBu aralar hiç hamile haberi de gelmiyor ki az mutlu olalım ya :)Skry10 canım senden yok mu iyi haberler ???
Tatlım kan testi yaptırsana emin olmak için? Neden ihmal ediyorsun bu kadar? Yada sabretme artık ben sabredemedim yaniiiTatlim 5. Gun test yapmistim negatifti . bugun 11.gun gelen giden yok be sabah atesim ilk defa 37.2 gordu canim
Ama olsaydi cikmazmiydi o gun . ve butun belirtiler kayboldu ates yukselmesi ve goguslerim bicak gibi batiyor bu kadarTatlım kan testi yaptırsana emin olmak için? Neden ihmal ediyorsun bu kadar? Yada sabretme artık ben sabredemedim yaniii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?