Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
selam kızlar bizde akşam komşularla toplandık sohbet ediyoruz öyle sonra bi komşum ordan çıktı pat die sen hamilesin değilmi dedi bana dedim yok değilim sonra diğeri ordan dedi var var dedi hamile bence dedim valla yok nazar değmesinden mi korkuyosun dedi en sonunda patladım yahuu hamile falan değilim dedim adetliyim dedim utanmasalar aç göster dicekler yanii

charmant , benim iki gün önce kuvvetli, şuan da hafif mide bulantılarım var, uyku hali, kabız devam ama akıntı bitti, göğüsler hassaslaştı, adet ağrısı başladı, adete iki gün kaldı, sanırım bende bu ay da bi şey yok hayırlısı bakalım..

O hic belli olmaz canim tataaa diye geliverir bebiiss bekliyelim bakalim

Kızlar ya kendimi hiç hamile olamayacak gibi hissediyorum bugün bi tuhafım misafirlerim vardı hepsi bebek yap deyip durdu ben kısmet falan dedim kimse bilmiyor uğraştığımızı ama şu an kendimi kötü hissediyorum ya aglayasim var neden ben sabırlı bir insan değilim ki

Kızlar sanki ikinci çizgi silik gibi çıkmış 3 ggün var dayanamadım yaptım benmi ole goruyorum yoksa test bozuk oolabilirmi

Duygu durum degisikligi hamilelik hormonlarindan olabilir

Tovbe tovbeee deli ederler vallahi

M
Canim hepimiz zaman zaman seninle ayni seyleri yasiyoruz. Uzme kendini, yipratma. Stres hamilelik olusmasini engelliyor. Sende yakinda cok guzrl bir anne olacaksin. Konusulanlari takma hic kafana. Hakkinda hayirlisi.

Bende umudumu kaybeder gibiyim. Belim kopacak gibi agrıyor. Kasıklsrımdada sanki hafif bir agrı var..
Ruh halim çok berbat, sürekli aglıyorum. Herşey üstüme geliyor sankiii

Tatlım kan testi yaptırsana emin olmak için? Neden ihmal ediyorsun bu kadar? Yada sabretme artık ben sabredemedim yaniii
Ama olsaydi cikmazmiydi o gun . ve butun belirtiler kayboldu ates yukselmesi ve goguslerim bicak gibi batiyor bu kadar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…