- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
Eğer geç döllenme olduysa çıkmamış olabilir. Birde hormonların kana geçmesi daha hızlı...böbreklerden süzülüp idrarda çıkması daha yavaş oluyor kimşsinde ondan dolayı dedim...Ama olsaydi cikmazmiydi o gun . ve butun belirtiler kayboldu ates yukselmesi ve goguslerim bicak gibi batiyor bu kadar
O zmn yarin ise giderken test alayim cuma gunu olmazsam yaparim 12 gecmis olcakEğer geç döllenme olduysa çıkmamış olabilir. Birde hormonların kana geçmesi daha hızlı...böbreklerden süzülüp idrarda çıkması daha yavaş oluyor kimşsinde ondan dolayı dedim...
Canım ne zaman yumurtladigimizi tam olarak bilemeyiz belki adet tarihinden bi kaç gün önce hamile kaldın bu durumda negatif çıkması normal bi kaç gün daha bekle sonra testi tekrarla inşallah bebisin vardır :)O zmn yarin ise giderken test alayim cuma gunu olmazsam yaparim 12 gecmis olcak
Hayirlisi olsun canim :) insallah o tarihte olmazsinBen adet oldum bitti yeni bat 29 kasımcharmant kafam rahat artık kurtaj sonrası ilk adetimi oldum full çalışcam artık hakkımızda hayırlısı
günaydınn kızlar bir umutsuzda benim bat 7 kasım ama hiç umudum kalmadıı çok mutsuzummmgünaydın kızlar bende umutsuzlardanım işe gelmeden önce test yaptım dünki test bozukmuş yani morel yerlerde
Ayy canım benim yaa üzülme. Daha var bata belki bir ihtimal olur. Olmazsada bidahaki aya olur inşallah. Nasip,kısmetgünaydın kızlar bende umutsuzlardanım işe gelmeden önce test yaptım dünki test bozukmuş yani morel yerlerde
Kizlar nasilsiniz ? Bi umutsuz da benim burada
Bir umutsuz da benim listeye ekleyin kızlar
günaydın kızlar bende umutsuzlardanım işe gelmeden önce test yaptım dünki test bozukmuş yani morel yerlerde
evet kısmet tabiki ama olsaydı çıkardı bence gene bu aydada yokAyy canım benim yaa üzülme. Daha var bata belki bir ihtimal olur. Olmazsada bidahaki aya olur inşallah. Nasip,kısmet
amin canım evet herseyin hayırlısı artık iyiki açmışşın bu konuyu canım yoksa gerçekten kimseyle paylaşamıyosun duygularını onlarda üzülücek diye biz birbirimizi anlıyoruz hepimiz aynı şeyleri yaşadımız içinB bebek4856
Arkadaslaaarr olmuyor amalutfen bu kadar uzulmeyin olacak elbette ama olmazsa da dunyanin sonu degil bu boyle dusunmeye calisin. Herseyin bir sebebi var lutfen. Bir kadin duydum gecen kvalidemin komsusu, uzun bir sure cocugu olmamis. Oyle bir dua etmiski nasil ne sekil olursa olsun ama olsun artik demis. Ve cocugu olmus ama engelli cok zor durumdalar... Lutfen cevrenizdeki insanlara aldiris etmeyin kimse sizinle birlikte yasamiyor. Size kotu soz soyleyenleri kestirip atin. Bakin biz bu bekleme surecinden sonra son kez denemeye karar verdik. Bir daha zorlamiycaz. Dedigim gibi herseyin bir sebebi var olmuyorsa vardir bisey.. Hepimizin hakkinda hayirlisi..
öyle tabikideeAyy canım benim yaa üzülme. Daha var bata belki bir ihtimal olur. Olmazsada bidahaki aya olur inşallah. Nasip,kısmet
benimde 7 kasım canım sendemi test yaptıngünaydınn kızlar bir umutsuzda benim bat 7 kasım ama hiç umudum kalmadıı çok mutsuzummm
yok 5 gün varken idrar yapmıştımdabenimde 7 kasım canım sendemi test yaptın
sen bendende erken yapmışşsın canım ya belki vardır çok erken yarın yada tam gününde bence bi daha yapyok 5 gün varken idrar yapmıştımda
Benimde bu sekil olmustu adete yakin belirtiler gitti ama adetten hemen sonra tekrar cogaldiöyle tabikideeama şimdiye kadar bir haftadır hep belirtim vardı sanki iki gündür ne ağrım var göğüslerimin şişi bile indi yanı sadece sarı gibi beyaz gibi bi akıntı var ama beta baktırmamak için kendimi zor tutuyorum hastane de çalışıyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?