Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ama olsaydi cikmazmiydi o gun . ve butun belirtiler kayboldu ates yukselmesi ve goguslerim bicak gibi batiyor bu kadar
Eğer geç döllenme olduysa çıkmamış olabilir. Birde hormonların kana geçmesi daha hızlı...böbreklerden süzülüp idrarda çıkması daha yavaş oluyor kimşsinde ondan dolayı dedim...

Eğer geç döllenme olduysa çıkmamış olabilir. Birde hormonların kana geçmesi daha hızlı...böbreklerden süzülüp idrarda çıkması daha yavaş oluyor kimşsinde ondan dolayı dedim...
O zmn yarin ise giderken test alayim cuma gunu olmazsam yaparim 12 gecmis olcak

Ben adet oldum bitti yeni bat 29 kasım charmant kafam rahat artık kurtaj sonrası ilk adetimi oldum full çalışcam artık hakkımızda hayırlısı

O zmn yarin ise giderken test alayim cuma gunu olmazsam yaparim 12 gecmis olcak
Canım ne zaman yumurtladigimizi tam olarak bilemeyiz belki adet tarihinden bi kaç gün önce hamile kaldın bu durumda negatif çıkması normal bi kaç gün daha bekle sonra testi tekrarla inşallah bebisin vardır :)

günaydın kızlar bende umutsuzlardanım işe gelmeden önce test yaptım dünki test bozukmuş yani morel yerlerde

B bebek4856
Kizlar nasilsiniz ? Bi umutsuz da benim burada

Bir umutsuz da benim listeye ekleyin kızlar

günaydın kızlar bende umutsuzlardanım işe gelmeden önce test yaptım dünki test bozukmuş yani morel yerlerde

Arkadaslaaarr olmuyor ama lutfen bu kadar uzulmeyin olacak elbette ama olmazsa da dunyanin sonu degil bu boyle dusunmeye calisin. Herseyin bir sebebi var lutfen. Bir kadin duydum gecen kvalidemin komsusu, uzun bir sure cocugu olmamis. Oyle bir dua etmiski nasil ne sekil olursa olsun ama olsun artik demis. Ve cocugu olmus ama engelli cok zor durumdalar... Lutfen cevrenizdeki insanlara aldiris etmeyin kimse sizinle birlikte yasamiyor. Size kotu soz soyleyenleri kestirip atin. Bakin biz bu bekleme surecinden sonra son kez denemeye karar verdik. Bir daha zorlamiycaz. Dedigim gibi herseyin bir sebebi var olmuyorsa vardir bisey.. İnsallah hepiniz kavusursunuz bebislerinize ama isyan etmeyin karamsar olmayin..Hepimizin hakkinda hayirlisi..

amin canım evet herseyin hayırlısı artık iyiki açmışşın bu konuyu canım yoksa gerçekten kimseyle paylaşamıyosun duygularını onlarda üzülücek diye biz birbirimizi anlıyoruz hepimiz aynı şeyleri yaşadımız için

Ayy canım benim yaa üzülme. Daha var bata belki bir ihtimal olur. Olmazsada bidahaki aya olur inşallah. Nasip,kısmet
öyle tabikidee ama şimdiye kadar bir haftadır hep belirtim vardı sanki iki gündür ne ağrım var göğüslerimin şişi bile indi yanı sadece sarı gibi beyaz gibi bi akıntı var ama beta baktırmamak için kendimi zor tutuyorum hastane de çalışıyorum..

Benimde bu sekil olmustu adete yakin belirtiler gitti ama adetten hemen sonra tekrar cogaldi hic belli olmaz canim. Bekleyip gorucez.

Allahın her zaman bizi korumak için bazı şeylerden yoksun bıraktığı, mahrum ettiği oluyor biz o durumun içindeyken bunu farkedemiyoruz taki zaman geçip gerçeği gördüğümüzde anlıyoruz... dua edip Allaha teslim olmak en güzeli. Bende zaman zaman depresyona giriyorum, hep bir korku, hep tedirginlik, negatiflik. Ama bu yanlış malesef. Buda bizim sınavımız işte. Tevekkülle, sabırla, duayla anne olucaz. Dert etmeyin, dua edin. Allah hepimize hayırlı zamanda, hayırlı, sağlıklı, sıhhatli, ahlaklı evlatlar nasip etsin.

Geçen ay öyle hevesli, inançlıydım ki. Belirtiler ard arda geliyordu. Bu sefer tamam dedim. Herşeyi planladım, eşime yapacağım sürprizi vs. Kan testi yaptıracaktım ertesi gün ama fırsatım olmadan adet oldum. Allah içime bi serinlik verdi üzülemedim bile. Çok hikayeler biliyorum zorlu yollqrdan geçip hep mutlulukla biten o yüzden umudumuzu hiç kaybetmeyelim. Umutsuz yaşanmaz ki...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…