Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
umut kaybetmek değil ama bende bu ay olur diye çok ümitlenmiştim heralde ondan çok üzüldüm

İnsallah Allah gonlune gore verir canim guzel haberlerle gel bize
cnim çıktı test sonuçlarım negatif.bu sabahta doktorum ile görüştüm benim düşük kanamam 4 ekimde başlamış ama gebelik hormunun vücudu terk etmesi yaklasık 15-20 ekim arasında olmuş.Yanı ilk doktorumun verdiği bilgi kanamanın ilk gününü adet günü olarak sayıp ona göre adetini hesaplayacaksın bilgisi yanlışmış.Hormunu sıfırlandığı gün itibari ile adet günü hesaplanırmış.Buna göre benim ayın 15-20 arası adet günümmmüş.yani doktorun söylediğine göre benim bu batmalarım ağrılarım sanırım yumurtlma haftasında olduğuma işaret o akıntıların olduğu dönemde yumurtlama testlerinin negatih olması ondanmış demekki:)yani hala bu ay hamile kalma şansım varmış. daha 15 gün var adetime dün gece ilişki oldu.adete kadar tam gaz devam.inşallah allahım hayırlısını veririr....gelişmeleri haberdar ederim.herkese ışık tutması açısından tüm bilgileri paylaşmaya çalışıyorum.çünkü bu durumalr herkeste çok farklılık gösteriyor.en azından böylede olabiliyormuş diye bilgilensin herkes istiyorum

Tesekkur ederim paylastigin icin canim iste herkesde farkli oluyor malesef. Hayirlisi olsun insallah kuzum guzel haberlerle gel :)

Bu ayda calismalar bitti. 27/29 ekim 1/3/4 kasimda birliktelik oldu. Dun ovulasyon testim siliklesti. Ondan onceki iki gun pozitifti test. Bakalım hayirlisi Allah'tan. Bu ay kendimi dinlememeye karar verdim bakalim neler olacak

Canım yine herkese çok güzel teselli olmuşsun, ağzına sağlık. Yalnız "bakin biz bu bekleme surecinden sonra son kez denemeye karar verdik. Bir daha zorlamiycaz" demişsin, vaz mı geçiceceksin çocuk yapmaktan?

Merhaba arkadaslar.Nasilsiniz?benim size sorularim olacakdi.Ben daha cox yeniyim o kadar da bilgili deyilim.Hamileliyin butun belirtilerini bu ay yawiyorum.Göğüslerim cok buyudu.Uclari aciyor.Kolum deyince aciyor.Dus alirken bile aciyor.Cok uykum oluyor.karnimin alti sisdi.Kasiklarimda kramplar oluyor kasiliyor.belim de agriyor.Kisaca butun belirtileri yawiyorumBir de ben 28 gunden bir regl oluyorum aslinda.Gecenlerds halam bana oldugun gunu beklemelisin soyledi.Mesala ben 9 kasim olmaliyim ama o 14 beklememi soyledi.Dogrumu bu?.Yeni biwey fark etdim.Afedersiniz elimle vajinami yoklarken biraz elim su gibi oldu sonra kuruyub kabuk kabuk oldu.Kocamda da oyle oldu iliskiden sonra.Neden boyle olur?Bilen biri varsa bana yardim etsin lutfen

Tatlim yumurtlamanin oldugu gun uzerinden 12 gun gectiginde idrar testinde gebelik cikiyor. Adet gecikmesi hamileligi ogrenmek icin yeterli olur. Gec dollenme olmadiysa. Belirtilere cok kaptirma kendini. Sonra hayal kirikligi oluyor ama anlattiklarinda hamilelik belirtisi. O gelen sivida birliktelik sirasinda olusan vajinal akinti yada meni olabilir yada o esnada yumurtan catlamis onun akintisi gelmis olabilir.hayirlisi olsun hakkinda. 9 una kadar bekle sonra gebelik testi yaparsin.

Eveeeet hadi test fotosu gelsiiiinnn

Çok hafif ama Bat yarın zaten.

Belirti var miydi?

Vardı, iki gün önce çok midem bulandı, hala hafif yokluyordu arada ama o kadar erken olmaz diyordum, bel ağrısı, kabızlık, uyku, son günlerde de göğüs hassasiyeti vardı. Adet olacağım sandım o yüzden ama..

Çok sevindim hayirli olsun canim. Darisi bizlere

Amin..

Cevab verdiyin icin cook tewekkur ederimCox istiyorum(Insallah oyledir.becere bildigim kadar dikkat etmemeye calisiyorum.amma iste)

Cevab verdiyin icin cook tewekkur ederimCox istiyorum(Insallah oyledir.becere bildigim kadar dikkat etmemeye calisiyorum.amma iste)
Rica ederim canim ne demek. Allah gonlune gore versin inşallah. Ama cok yoğunlaşma belirtiler psikolojikte olabilir bende gecen ay kesin diyordum ama adet oldum. Az bisey kalmis adete zaten sık biraz dişini. İnşallah saglikla hamilelik haberinide verirsin bize.

evet çok haifte olsa belli oluyo canım darısı bizlere benimde 2 gün var sabah yaptım negatifti bizlere de dua edin hamile kadınların duaları kabul olurmuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…