Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
evet çok haifte olsa belli oluyo canım darısı bizlere benimde 2 gün var sabah yaptım negatifti bizlere de dua edin hamile kadınların duaları kabul olurmuş.

Allahü teala hayırlısı ile nasip etsin inşallah, ben beklemiyordum ama bi ihtimal dedim, adet olacağıma neredeyse emindim yani.. :)

Allahü teala hayırlısı ile nasip etsin inşallah, ben beklemiyordum ama bi ihtimal dedim, adet olacağıma neredeyse emindim yani.. :)
Ayyy bende beklemesem adetim gecikse yinede aklima hamile oldugum gelmese... Cevremdekilerin israriyla test yapsam. Aaa baksam pozitif. Şok olsam şaşırsam. Ayy ne güzel olur.

Ayyy bende beklemesem adetim gecikse yinede aklima hamile oldugum gelmese... Cevremdekilerin israriyla test yapsam. Aaa baksam pozitif. Şok olsam şaşırsam. Ayy ne güzel olur.

Yok istiyordum da, olmamıştır diyordum.. İnşallah isteyen herkese Rabbim hayırlısı ile verir, bi daha ki ayı aratmaz..

Biran once kan testi yaptir sonucunu da bizimle paylas tatlim tescilleyelim hamileligini hayirlisi olsun insallah

Yarın gidicem inşallah.. Teşekkür ederim.

İyiyim tatlim evet normale dondu sukur simdilik beklemedeyiz uc ay sure verdi doktor. Bakalim nasip artik. Sen nasilsin?
şükür canım çok sevindim sen güçlü bir kadınsın zaten iyiyim canım bende bir dolu bir boş gidiyorum dün 18.günümdü ovi kitinde nihayet 2 koyu çizgi gördüm değerlendiriyoruz bakalım nasip

Haydi Allah rastgetirsin insallah

Amin insallah seninde hamile haberini alirim burdan.Bu son gunler bana sanki yil gibi geliyor gecmek bilmiyor(Amma iste sabr ediyorum.Bu arada kahve rengli akintim da oldu.28 de gelmiwti.Gorunce aslinda baya sevindim.Insallah hayirlisi.

Amin insallah seninde hamile haberini alirim burdan.Bu son gunler bana sanki yil gibi geliyor gecmek bilmiyor(Amma iste sabr ediyorum.Bu arada kahve rengli akintim da oldu.28 de gelmiwti.Gorunce aslinda baya sevindim.Insallah hayirlisi.
Aaa yerleşme kanaması olabilir canım benim. bol bol dua et. inşallah inşallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…