evet çok haifte olsa belli oluyo canım darısı bizlere benimde 2 gün var sabah yaptım negatifti bizlere de dua edin hamile kadınların duaları kabul olurmuş.
sağlıklı sıhatli kucağınızada almayı nasip eder inşallah canım benimAllahü teala hayırlısı ile nasip etsin inşallah, ben beklemiyordum ama bi ihtimal dedim, adet olacağıma neredeyse emindim yani.. :)
Biran once kan testi yaptir sonucunu da bizimle paylas tatlim tescilleyelim hamileliginiAllahü teala hayırlısı ile nasip etsin inşallah, ben beklemiyordum ama bi ihtimal dedim, adet olacağıma neredeyse emindim yani.. :)
Ayyy bende beklemesem adetim gecikse yinede aklima hamile oldugum gelmese... Cevremdekilerin israriyla test yapsam. Aaa baksam pozitif. Şok olsam şaşırsam. Ayy ne güzel olur.Allahü teala hayırlısı ile nasip etsin inşallah, ben beklemiyordum ama bi ihtimal dedim, adet olacağıma neredeyse emindim yani.. :)
Ayyy bende beklemesem adetim gecikse yinede aklima hamile oldugum gelmese... Cevremdekilerin israriyla test yapsam. Aaa baksam pozitif. Şok olsam şaşırsam. Ayy ne güzel olur.
Biran once kan testi yaptir sonucunu da bizimle paylas tatlim tescilleyelim hamileliginihayirlisi olsun insallah
ayyyyyy çok güldüm canım yaAyyy bende beklemesem adetim gecikse yinede aklima hamile oldugum gelmese... Cevremdekilerin israriyla test yapsam. Aaa baksam pozitif. Şok olsam şaşırsam. Ayy ne güzel olur.
İyiyim tatlim evet normale dondu sukur simdilik beklemedeyiz uc ay sure verdi doktor. Bakalim nasip artik. Sen nasilsin?charmant canım nasılsın varmı gelişme herşey yoluna girmiştir inşallah
şükür canım çok sevindim sen güçlü bir kadınsın zatenİyiyim tatlim evet normale dondu sukur simdilik beklemedeyiz uc ay sure verdi doktor. Bakalim nasip artik. Sen nasilsin?
Haydi Allah rastgetirsin insallahşükür canım çok sevindim sen güçlü bir kadınsın zateniyiyim canım bende bir dolu bir boş gidiyorum dün 18.günümdü ovi kitinde nihayet 2 koyu çizgi gördüm değerlendiriyoruz bakalım nasip
Sonra buraya hiç bir belirtim olmadi.diye yazsam :)ayyyyyy çok güldüm canım yakeşkeeee
teşekkür ederim tatlımHaydi Allah rastgetirsin insallah
inşallah oda olur beeee :) işte oluruna bıraksak olcakta aaaaaaaaaa dicez reglim geçmiş farketmedimSonra buraya hiç bir belirtim olmadi.diye yazsam :)
Bende gordum hafif çizgi var hayırlı olsun bizede dua et :)Cevab verdiyin icin cook tewekkur ederimCox istiyorum(Insallah oyledir.becere bildigim kadar dikkat etmemeye calisiyorum.amma iste)
Amin insallah seninde hamile haberini alirim burdan.Bu son gunler bana sanki yil gibi geliyor gecmek bilmiyor(Amma iste sabr ediyorum.Bu arada kahve rengli akintim da oldu.28 de gelmiwti.Gorunce aslinda baya sevindim.Insallah hayirlisi.Rica ederim canim ne demek. Allah gonlune gore versin inşallah. Ama cok yoğunlaşma belirtiler psikolojikte olabilir bende gecen ay kesin diyordum ama adet oldum. Az bisey kalmis adete zaten sık biraz dişini. İnşallah saglikla hamilelik haberinide verirsin bize.
Aaa yerleşme kanaması olabilir canım benim. bol bol dua et. inşallah inşallah hamilesindir.Amin insallah seninde hamile haberini alirim burdan.Bu son gunler bana sanki yil gibi geliyor gecmek bilmiyor(Amma iste sabr ediyorum.Bu arada kahve rengli akintim da oldu.28 de gelmiwti.Gorunce aslinda baya sevindim.Insallah hayirlisi.
Olsun tatlim hepimiz yapabiliyoruzYanlış alıntı yapmisim
Çok hafif ama Bat yarın zaten.
Vardı, iki gün önce çok midem bulandı, hala hafif yokluyordu arada ama o kadar erken olmaz diyordum, bel ağrısı, kabızlık, uyku, son günlerde de göğüs hassasiyeti vardı. Adet olacağım sandım o yüzden ama..
hayırlı olsun canım tebrik ederim :)
Amin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?