Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Ayyy bende beklemesem adetim gecikse yinede aklima hamile oldugum gelmese... Cevremdekilerin israriyla test yapsam. Aaa baksam pozitif. Şok olsam şaşırsam. Ayy ne güzel olur.
Ayy çok yakın arkadaşım rüyasında beni bu şekilde görmüş, 3 aylık olmuş farketmemişim filan :) dedim ancak rüyamda bu kadar<farketmem haha:))

Kızlar bugün adetin 6.günü dün bitti regl bugün ovulasyon testi yaptım yumurtlama yakın mı acaba böyle çıktı akıl verin bana :)

Eklentiler

• IMG_20151105_153734.webp
    7,8 KB · Görüntüleme: 60
Bugün bebişim gideli tam 1 yıl oldu, hazirandan beri tekrar çalışmalara başladık...İnş daha fazla bekletmez rabbim
canım benim... ne söylenir tam olarak bilemedim. Rabbim bir daha tekrarını göstermesin. hayırlısıyla kucağına al yavrunu sağlıkla inşallah. şefaatçin olacak bebeğin merak etme. Allah sevdiği kullarını sınarmış. daha beterinden korusun, taşıyamayacağımız yükler vermesin inşallah. acını hafifletecek dünyalar tatlısı bir evlat nasip etsin sana kısa zamanda inşallah.

Hm anladım :) adetten sonra daha açık olmasi gerekmez mi die düşünüyor dum da ben :)
kişiden kişiye göre değişiyor canım lhnin idrardaki yoğunluğu ben genelde 10-11 inci gün yumurtluyorum :) senin adet günün uzun olduğundan böyle çıkmış.

kişiden kişiye göre değişiyor canım lhnin idrardaki yoğunluğu ben genelde 10-11 inci gün yumurtluyorum :) senin adet günün uzun olduğundan böyle çıkmış.
Anladım canım neyse hayırlısı artık adete kadar gün aşırı ilişki düşünüyor um onun içinde bu testleri pek onemsemiycem sadece her gün kontrol amaçlı yapicam bu ay

inşallah canım ya ayyy öyle demeseydin içim bi tuhaf oldu onda kaçıncı denemede olmuştu cnm
Onda ilk denemede olmuştu canım...

Canım üzme kendini olur Allah ın izniyle

Çok teşekkürler arkadaşlar, allah daha büyük dertler vermesin inş. Ama bazı hatıralar silinmiyor neyazıkki, inş kardeşini gönderir meleğim...

@triton-x canım veren de alanda Allah umudunu kaybetme bende geçen ay kurtaj olmak zorunda kaldım ilk adet bitti dün tekrar çalışmalara basliycam umutluyum olucak Allah ın izniyle :) bol bol dua etmekten başka caremiz yok :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…