Sen de cooook tatlisin topigin nesesiiiiiYa sen ne tatlısın
Ayy çok yakın arkadaşım rüyasında beni bu şekilde görmüş, 3 aylık olmuş farketmemişim filan :) dedim ancak rüyamda bu kadar<farketmem haha:))Ayyy bende beklemesem adetim gecikse yinede aklima hamile oldugum gelmese... Cevremdekilerin israriyla test yapsam. Aaa baksam pozitif. Şok olsam şaşırsam. Ayy ne güzel olur.
inşallah canım ya ayyy öyle demeseydin içim bi tuhaf olduBugün bebişim gideli tam 1 yıl oldu, hazirandan beri tekrar çalışmalara başladık...İnş daha fazla bekletmez rabbim
Canım üzme kendini olur Allah ın izniyleBugün bebişim gideli tam 1 yıl oldu, hazirandan beri tekrar çalışmalara başladık...İnş daha fazla bekletmez rabbim
yok tatlim daha var. aynı koyulukta olacak. hergün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek devam et. gittikçe koyulasacak zaten.Kızlar bugün adetin 6.günü dün bitti regl bugün ovulasyon testi yaptım yumurtlama yakın mı acaba böyle çıktı akıl verin bana :)
Hm anladım :) adetten sonra daha açık olmasi gerekmez mi die düşünüyor dum da ben :)yok tatlim daha var. aynı koyulukta olacak. hergün aynı saatte sıvı alımına dikkat ederek devam et. gittikçe koyulasacak zaten.
canım benim... ne söylenir tam olarak bilemedim. Rabbim bir daha tekrarını göstermesin. hayırlısıyla kucağına al yavrunu sağlıkla inşallah. şefaatçin olacak bebeğin merak etme. Allah sevdiği kullarını sınarmış. daha beterinden korusun, taşıyamayacağımız yükler vermesin inşallah. acını hafifletecek dünyalar tatlısı bir evlat nasip etsin sana kısa zamanda inşallah.Bugün bebişim gideli tam 1 yıl oldu, hazirandan beri tekrar çalışmalara başladık...İnş daha fazla bekletmez rabbim
kişiden kişiye göre değişiyor canım lhnin idrardaki yoğunluğu ben genelde 10-11 inci gün yumurtluyorum :) senin adet günün uzun olduğundan böyle çıkmış.Hm anladım :) adetten sonra daha açık olmasi gerekmez mi die düşünüyor dum da ben :)
Anladım canım neyse hayırlısı artık adete kadar gün aşırı ilişki düşünüyor um onun içinde bu testleri pek onemsemiycem sadece her gün kontrol amaçlı yapicam bu aykişiden kişiye göre değişiyor canım lhnin idrardaki yoğunluğu ben genelde 10-11 inci gün yumurtluyorum :) senin adet günün uzun olduğundan böyle çıkmış.
Onda ilk denemede olmuştu canım...inşallah canım ya ayyy öyle demeseydin içim bi tuhaf olduonda kaçıncı denemede olmuştu cnm
Canım üzme kendini olur Allah ın izniyle
canım benim... ne söylenir tam olarak bilemedim. Rabbim bir daha tekrarını göstermesin. hayırlısıyla kucağına al yavrunu sağlıkla inşallah. şefaatçin olacak bebeğin merak etme. Allah sevdiği kullarını sınarmış. daha beterinden korusun, taşıyamayacağımız yükler vermesin inşallah. acını hafifletecek dünyalar tatlısı bir evlat nasip etsin sana kısa zamanda inşallah.
en güzeli canım. ver çoşkuyu... bal ayı yap kendinize bu ay...Anladım canım neyse hayırlısı artık adete kadar gün aşırı ilişki düşünüyor um onun içinde bu testleri pek onemsemiycem sadece her gün kontrol amaçlı yapicam bu ay
eşini de iyi yedir içir. kabak çekirdeği, muz, ceviz, havuç vs... hadi rastgetirsin. hee bu arada sloganımız kasımda aşk başkadır...en güzeli canım. ver çoşkuyu... bal ayı yap kendinize bu ay...
Olursa inşallah hamilelik önümüzdeki ay da dinlence ayı olsun mümkün se yoksa durum vahim seriye bağlamış gibien güzeli canım. ver çoşkuyu... bal ayı yap kendinize bu ay...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?