Süper slogan :) keçi boynuzu aldım bu akşam ona başlıyor hayırlısı bakalım diğerleri bide yediririmeşini de iyi yedir içir. kabak çekirdeği, muz, ceviz, havuç vs... hadi rastgetirsin. hee bu arada sloganımız kasımda aşk başkadır...
hele de şu duş alma muhabbeti... saçlarım belimdeydi sırf bu yüzden kısa kestirdim. verimli olmak lazım. ayy bide kocam sıkılmasın diye ne maymunluklar ne şımarıklıklar. bu eşşek sıpaları daha dogmadan bize 9 dogurtturdular valla :)Olursa inşallah hamilelik önümüzdeki ay da dinlence ayı olsun mümkün se yoksa durum vahim seriye bağlamış gibi
canım kavrulmamış kabak çekirdeği acayip faydalı bulursan al mutlaka. sabahları ceviz yedir :)Süper slogan :) keçi boynuzu aldım bu akşam ona başlıyor hayırlısı bakalım diğerleri bide yediririm
Ay sorma canım benimde saçlar çok uzun banyoyu düşünüp duruyorum hep 1 ay boyunca saçlar hiç kurumiycak yaz olsa neyse soğuk üstüne bide hasta olmayız inşallah :) bendemi kestirsem acabahele de şu duş alma muhabbeti... saçlarım belimdeydi sırf bu yüzden kısa kestirdim. verimli olmak lazım. ayy bide kocam sıkılmasın diye ne maymunluklar ne şımarıklıklar. bu eşşek sıpaları daha dogmadan bize 9 dogurtturdular valla :)
kız ben balkabağı almıştım içinin çekirdeklerini kenara koymuştum eşim yedi öle hoşuna gitti ayyyyyy bide tutuyomuş cevizde yedirdim zorla bende incir yedim hergün ama kabak çek. hiç bilmiodumcanım kavrulmamış kabak çekirdeği acayip faydalı bulursan al mutlaka. sabahları ceviz yedir :)
bende kestirdim valla omuzlarda şuan yakışçağını bilsem kısa bi model yapçam ohhhh mis kendi kendine 2dkkada kururAy sorma canım benimde saçlar çok uzun banyoyu düşünüp duruyorum hep 1 ay boyunca saçlar hiç kurumiycak yaz olsa neyse soğuk üstüne bide hasta olmayız inşallah :) bendemi kestirsem acaba
Valla canım ben hastayım iyileşemedim de. Saçımda zor kuruyor bide çok gür saçlarım. kıydım saçlarıma... bebeğimden daha değerli değilki. Uzar yine. Kestir kestir sende.Ay sorma canım benimde saçlar çok uzun banyoyu düşünüp duruyorum hep 1 ay boyunca saçlar hiç kurumiycak yaz olsa neyse soğuk üstüne bide hasta olmayız inşallah :) bendemi kestirsem acaba
Benimki kendine bakiyo aradım çekirdek için cevizli sucuk yiyorum ben hergun diyo yeni söylüyor bana şaşırdımcanım kavrulmamış kabak çekirdeği acayip faydalı bulursan al mutlaka. sabahları ceviz yedir :)
Canım çok faydalı ama kavrulmamış olacak. Mutlaka yedir her gün. Ben birgün kabakçelirdeği birgün muz birgün keçiboynuzu.. bide eşim keçiboynuzuna yanlışlıkla deve boynu diyoo, yada koç boynuzu :)kız ben balkabağı almıştım içinin çekirdeklerini kenara koymuştum eşim yedi öle hoşuna gitti ayyyyyy bide tutuyomuş cevizde yedirdim zorla bende incir yedim hergün ama kabak çek. hiç bilmiodum
bende kestirdim valla omuzlarda şuan yakışçağını bilsem kısa bi model yapçam ohhhh mis kendi kendine 2dkkada kurur
Valla canım ben hastayım iyileşemedim de. Saçımda zor kuruyor bide çok gür saçlarım. kıydım saçlarıma... bebeğimden daha değerli değilki. Uzar yine. Kestir kestir sende.
hahahaaa iyimişCanım çok faydalı ama kavrulmamış olacak. Mutlaka yedir her gün. Ben birgün kabakçelirdeği birgün muz birgün keçiboynuzu.. bide eşim keçiboynuzuna yanlışlıkla deve boynu diyoo, yada koş boynuzu :)
ben saçımı koyulaştırdım sarıydı kestim bebişe hazırlık gebe kalırsam boyamak sıkıntı diye şimdi boyamıcam kendi saçım çıksın azcıktaKestireyim bari bende çabucak uzar zaten hasta olmaktan iyidir :) bebis gelsinde hayirlisiyla onu beklerken uzar zaten :)
Ceviz fındık fıstık akşam çayın yanında ver canım. Yesin! Zeki çevik sportmen spermlere ihtiyaç var.hahahaaa iyimişbenmki uyuz biraz muzu çok sever hergün yerde ekxra bişi yapmaz sağolsun sağlıklı şeyler yemez anca et yer
ayyy bide adamların arkasından koşuyoz ya bebek gibi onu ye bunu ya hanimiş dicezCeviz fındık fıstık akşam çayın yanında ver canım. Yesin! Zeki çevik sportmen spermlere ihtiyaç var.
Ne kadar sonra çıktıkızlar selaamm ben test yaptım sabah silik cizgi gec cikti? nedir sizce durum
dünde aynısı oldu farklı markadada aynısı oldu
tam emin degilim tabi ama ben 1-2 saat sonra baktim 10 dakka icinde yoktu amaNe kadar sonra çıktı
Canım ilk 15 dk dan sonrası negatif diyorlar ama bi kan ver istersen kafan rahat olur :)tam emin degilim tabi ama ben 1-2 saat sonra baktim 10 dakka icinde yoktu ama
batım gecmesini bekliyorum işte gecsin gidicem :)Canım ilk 15 dk dan sonrası negatif diyorlar ama bi kan ver istersen kafan rahat olur :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?