Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
eşini de iyi yedir içir. kabak çekirdeği, muz, ceviz, havuç vs... hadi rastgetirsin. hee bu arada sloganımız kasımda aşk başkadır...
Süper slogan :) keçi boynuzu aldım bu akşam ona başlıyor hayırlısı bakalım diğerleri bide yediririm

Olursa inşallah hamilelik önümüzdeki ay da dinlence ayı olsun mümkün se yoksa durum vahim seriye bağlamış gibi
hele de şu duş alma muhabbeti... saçlarım belimdeydi sırf bu yüzden kısa kestirdim. verimli olmak lazım. ayy bide kocam sıkılmasın diye ne maymunluklar ne şımarıklıklar. bu eşşek sıpaları daha dogmadan bize 9 dogurtturdular valla :)

Ay sorma canım benimde saçlar çok uzun banyoyu düşünüp duruyorum hep 1 ay boyunca saçlar hiç kurumiycak yaz olsa neyse soğuk üstüne bide hasta olmayız inşallah :) bendemi kestirsem acaba

canım kavrulmamış kabak çekirdeği acayip faydalı bulursan al mutlaka. sabahları ceviz yedir :)
kız ben balkabağı almıştım içinin çekirdeklerini kenara koymuştum eşim yedi öle hoşuna gitti ayyyyyy bide tutuyomuş cevizde yedirdim zorla bende incir yedim hergün ama kabak çek. hiç bilmiodum

Ay sorma canım benimde saçlar çok uzun banyoyu düşünüp duruyorum hep 1 ay boyunca saçlar hiç kurumiycak yaz olsa neyse soğuk üstüne bide hasta olmayız inşallah :) bendemi kestirsem acaba
bende kestirdim valla omuzlarda şuan yakışçağını bilsem kısa bi model yapçam ohhhh mis kendi kendine 2dkkada kurur

Valla canım ben hastayım iyileşemedim de. Saçımda zor kuruyor bide çok gür saçlarım. kıydım saçlarıma... bebeğimden daha değerli değilki. Uzar yine. Kestir kestir sende.

canım kavrulmamış kabak çekirdeği acayip faydalı bulursan al mutlaka. sabahları ceviz yedir :)
Benimki kendine bakiyo aradım çekirdek için cevizli sucuk yiyorum ben hergun diyo yeni söylüyor bana şaşırdım erkekler belli etmesede çok üzülüyor ve birşey ler yapmaya çalışıyor onlarda belliki canım benim ya çekirdek de alicak

kız ben balkabağı almıştım içinin çekirdeklerini kenara koymuştum eşim yedi öle hoşuna gitti ayyyyyy bide tutuyomuş cevizde yedirdim zorla bende incir yedim hergün ama kabak çek. hiç bilmiodum
Canım çok faydalı ama kavrulmamış olacak. Mutlaka yedir her gün. Ben birgün kabakçelirdeği birgün muz birgün keçiboynuzu.. bide eşim keçiboynuzuna yanlışlıkla deve boynu diyoo, yada koç boynuzu :)

Kestireyim bari bende çabucak uzar zaten hasta olmaktan iyidir :) bebis gelsinde hayirlisiyla onu beklerken uzar zaten :)
bende kestirdim valla omuzlarda şuan yakışçağını bilsem kısa bi model yapçam ohhhh mis kendi kendine 2dkkada kurur

Valla canım ben hastayım iyileşemedim de. Saçımda zor kuruyor bide çok gür saçlarım. kıydım saçlarıma... bebeğimden daha değerli değilki. Uzar yine. Kestir kestir sende.

Canım çok faydalı ama kavrulmamış olacak. Mutlaka yedir her gün. Ben birgün kabakçelirdeği birgün muz birgün keçiboynuzu.. bide eşim keçiboynuzuna yanlışlıkla deve boynu diyoo, yada koş boynuzu :)
hahahaaa iyimiş benmki uyuz biraz muzu çok sever hergün yerde ekxra bişi yapmaz sağolsun sağlıklı şeyler yemez anca et yer

kızlar selaamm ben test yaptım sabah silik cizgi gec cikti? nedir sizce durum
dünde aynısı oldu farklı markadada aynısı oldu

Eklentiler

• IMG_6208.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 75
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…