Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Aaa yerleşme kanaması olabilir canım benim. bol bol dua et. inşallah inşallah hamilesindir.
InsallahKocam da bu ay hiss ediyor.Bana vajinamin yumsaldigini soyledi.Insallah Hamileyimdir.Artik kocam da cok istiyor.O kesin hamilesin diyo.Nerden biliyosun diye sordum iste göğüslerimden anliyomus)Insallah hayal
Kirikligina uramayiz(

aynn öyle gecmi döllenme degilmi bilemiyoki insn benim 7 kasım
noldu son gebeligine ?
30 eylül de 6 haftalık önce düşük sonra kurtaj oldum canım ilk adet bitti bu ay tekrar başlıyor um Rabbim nasip eder inşallah :) seninde çok birşey kalmamış sabah testi tekrarla istersen inşallah vardır bebisin :)

ins canm snada nasip olr insallah bak en azindan hamile kalabiliyosun sag salimde alirsin ins kucagina bebisini:)

ins canm snada nasip olr insallah bak en azindan hamile kalabiliyosun sag salimde alirsin ins kucagina bebisini:)
Amin hepimiz inşallah :) Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin bi oğlum var 12 yasında 2. İçin uğraşıyoruz Rabbim hayirlisiyla verir inşallah :)

Kızlar geçen gün yaptığım test hala aklımda ya acaba buharlaşma çizgisi falan mıydı bilmiyorum ya belirsizlik çok zor

Allah seninde yardımcı olsun canım allah bekletmesin, dr 3ay yasaklamıştı bize. Gerçi ben çok etkilendim, kafam hazır olunca olsun istedim o da haziranı buldu... Dualarım bebiş isteyen herkesle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…