- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Ben herşeyi aşererek bugünleri yaddedicem. Bi hamile kalayımdaayyy bide adamların arkasından koşuyoz ya bebek gibi onu ye bunu ya hanimiş dicezfena fena bebişş bi tutsun kendi köşeme çekilcem 3 ay :)
bat nezaman umudunu kırmak istemem ama benimde geçen ay 1 saat sonra çizgi çıkmıştı bata 3-4gün kalabatım gecmesini bekliyorum işte gecsin gidicem :)
Bat ne zaman.. Ben geçen gebeligimde bata 5 gün varken kanda çıkmıştı tabi döllenme zamanıyla alakalı :)batım gecmesini bekliyorum işte gecsin gidicem :)
InsallahKocam da bu ay hiss ediyor.Bana vajinamin yumsaldigini soyledi.Insallah Hamileyimdir.Artik kocam da cok istiyor.O kesin hamilesin diyo.Nerden biliyosun diye sordum iste göğüslerimden anliyomus)Insallah hayalAaa yerleşme kanaması olabilir canım benim. bol bol dua et. inşallah inşallah hamilesindir.
aynn öyle gecmi döllenme degilmi bilemiyoki insn benim 7 kasımBat ne zaman.. Ben geçen gebeligimde bata 5 gün varken kanda çıkmıştı tabi döllenme zamanıyla alakalı :)
bende geçen ay eşime dedim ananas al tutunmasını sağlıyomuş işte bikaç tropik meyve falanda söyledm arkadaşıda yanındaymış demiş şimdiden böyleyse işin zor valla hhahahaaaBen herşeyi aşererek bugünleri yaddedicem. Bi hamile kalayımda
sonrası negatif mi oldu?bat nezaman umudunu kırmak istemem ama benimde geçen ay 1 saat sonra çizgi çıkmıştı bata 3-4gün kala
malesef canımsonrası negatif mi oldu?
bat 7 kasım
30 eylül de 6 haftalık önce düşük sonra kurtaj oldum canım ilk adet bitti bu ay tekrar başlıyor um Rabbim nasip eder inşallah :) seninde çok birşey kalmamış sabah testi tekrarla istersen inşallah vardır bebisin :)aynn öyle gecmi döllenme degilmi bilemiyoki insn benim 7 kasım
noldu son gebeligine ?
hmm seninde öyleymis sanirim beklicez pazar da gelmezse kan testine gderim zor beklemek yaaxruyax bak canım böyleydi
ins canm snada nasip olr insallah bak en azindan hamile kalabiliyosun sag salimde alirsin ins kucagina bebisini:)30 eylül de 6 haftalık önce düşük sonra kurtaj oldum canım ilk adet bitti bu ay tekrar başlıyor um Rabbim nasip eder inşallah :) seninde çok birşey kalmamış sabah testi tekrarla istersen inşallah vardır bebisin :)
zor valla beklemek inşallah pozitif olurhmm seninde öyleymis sanirim beklicez pazar da gelmezse kan testine gderim zor beklemek yaa
inş bakalm az kaldizor valla beklemek inşallah pozitif olur
Amin hepimiz inşallah :) Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin bi oğlum var 12 yasında 2. İçin uğraşıyoruz Rabbim hayirlisiyla verir inşallah :)ins canm snada nasip olr insallah bak en azindan hamile kalabiliyosun sag salimde alirsin ins kucagina bebisini:)
amin canım inşallahAmin hepimiz inşallah :) Allah hayırlı sağlıklı uzun ömürler versin bi oğlum var 12 yasında 2. İçin uğraşıyoruz Rabbim hayirlisiyla verir inşallah :)
@canus123
@Hayal Peri
@Lilyumas
@Tugcekucuk
@Skry10
@Svl2425
@hadiinsallah
@eylul_ikra
@bsbirkin
@Pokahontass Bat 4 Kasim
G Gezginanneadayi89 Bat 5 Kasim
sibeluA Bat 5 Kasim
kızlar ne var ne yok mutlu haberler var mı ?
Allah seninde yardımcı olsun canım allah bekletmesin, dr 3ay yasaklamıştı bize. Gerçi ben çok etkilendim, kafam hazır olunca olsun istedim o da haziranı buldu... Dualarım bebiş isteyen herkesle@triton-x canım veren de alanda Allah umudunu kaybetme bende geçen ay kurtaj olmak zorunda kaldım ilk adet bitti dün tekrar çalışmalara basliycam umutluyum olucak Allah ın izniyle :) bol bol dua etmekten başka caremiz yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?