Saol canım isteyen herkes bebis haberi alsın inşallah :) banada 3 ay dedi doktor ama ilk adet bitti korunmayı düşünmüyorum bi çok kişi gordum hemen tekrar hamile kalıp sorunsuz doğum yapan onun için korunmiycam :)Allah seninde yardımcı olsun canım allah bekletmesin, dr 3ay yasaklamıştı bize. Gerçi ben çok etkilendim, kafam hazır olunca olsun istedim o da haziranı buldu... Dualarım bebiş isteyen herkesle
hele de şu duş alma muhabbeti... saçlarım belimdeydi sırf bu yüzden kısa kestirdim. verimli olmak lazım. ayy bide kocam sıkılmasın diye ne maymunluklar ne şımarıklıklar. bu eşşek sıpaları daha dogmadan bize 9 dogurtturdular valla :)
Kız öldürdünüz akşam akşam beni gülmekten:) benim öyle sıkıntım yok, kocayla zaten kırkta yılda bir görüşebilşyoruz haha:) ama o günler kapıya yazı yazıcam ateşle yaklaşmayınız diye:)))Ay sorma canım benimde saçlar çok uzun banyoyu düşünüp duruyorum hep 1 ay boyunca saçlar hiç kurumiycak yaz olsa neyse soğuk üstüne bide hasta olmayız inşallah :) bendemi kestirsem acaba
canım hepimizin olsun inş:)@triton-x olacak olacak yakındır inşallah
Bende kestirsim düz küt, diplerini bıraktım nasıl olsa bu sene moda :) uçlarda da sarılar oldu:)ben saçımı koyulaştırdım sarıydı kestim bebişe hazırlık gebe kalırsam boyamak sıkıntı diye şimdi boyamıcam kendi saçım çıksın azcıkta
Canım o sana bağlı allah isterse hersey olurSaol canım isteyen herkes bebis haberi alsın inşallah :) banada 3 ay dedi doktor ama ilk adet bitti korunmayı düşünmüyorum bi çok kişi gordum hemen tekrar hamile kalıp sorunsuz doğum yapan onun için korunmiycam :)
Amin canım inşallah zaten o korunma sureci annenin psikoloji açısından :) hakkımızda hayırlısı artık :)Canım o sana bağlı allah isterse hersey olurbenim psikolojimi toparlamam zaman aldı canım sanada geçmiş olsun, yeni bebişin sana teselli olsun inş sana
güle güle kullan canım benimde düz küt ama bu bile kuruturken sıkıntı acaba diyorum enseleri kazıtsammı saçı saldığımda gözükmez nasılsa hahhaaaBende kestirsim düz küt, diplerini bıraktım nasıl olsa bu sene moda :) uçlarda da sarılar oldu:)
hayırlısı canım meraktan baktım kimlerin günü gelmiş diye kimsede belrtmemiş charmanta galiba :)1 gün erkenden geldi kahverengi lekem . Bugünde artik kırmızıya dondu. İyice kesinleşti. Bu ay da bisi yok
13.gun hala olmadimCanım ne zaman yumurtladigimizi tam olarak bilemeyiz belki adet tarihinden bi kaç gün önce hamile kaldın bu durumda negatif çıkması normal bi kaç gün daha bekle sonra testi tekrarla inşallah bebisin vardır :)
Benim bata 5 gün kaldı, adet olacakmışım gibi ama olsun, zaten artık dr a gidicem, testlerimi yaptırıcam.. Sonra da artık olmuyorsa vardır bir sebebi diycem.. Öyle selam vereyim hem dedim, uzun zamandır yazmadım ya, öptüm sizi
13.gun hala olmadim
Kan testi yaptirsana canım :)13.gun hala olmadim
Markette ise girdim varsada ins birsey olmadan ogrenirumCanim sen yarın test yap bence mutlaka insallah vardır bebis
Canim testim negatifti sanmiyorum ki bide goguslerim cok agirlastiKan testi yaptirsana canım :)
Ama bu kadar gecikme olmaz kan testi mi yaptırmıştınCanim testim negatifti sanmiyorum ki bide goguslerim cok agirlasti
Prolaktinim yukselmis olabilir yads enfeksiyonda . izin gunu kesin gitcegim amaSkry10 , hamile degilsen de bi sikinti var ya kist ya baska bi sey. Bu kadar gecikmez. Bi doktora gorun.
Hayir 5 gun gecikince evde idrar testi . suan 13.gundeyimAma bu kadar gecikme olmaz kan testi mi yaptırmıştın
Canım doktor u erteleme git adet gelmesi için ilaç falan verirse kan testi yaptirmadan kullanma inşallah bebisin vardır :)Hayir 5 gun gecikince evde idrar testi . suan 13.gundeyim
Markette ise girdim varsada ins birsey olmadan ogrenirum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?