Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Cok sukur canim. Arada yaz merakta birakma. İnşallah kalp atislarini duyarsin, hersey yolunda gider. Benim yumurtam daha yeni catladi carsamba gunu ovulasyon testi siliklesti. Bu ay hic dinlemicem kendimi. Belirti aramicam. Olduysa zaten er yada grc ogrenmis olucam. Biraktim kendimi kandirmayi. Gecen ay cok garip agrilarim olmustu onlarida hsgye veriyorum cunku hsg cektirdikten hemen ertesi gun birliktelik oldu 3 gun sonrada ortalama yumurtam catladi. Hsg sonrasi hafif agrilar olabiliyormus sanirim ondan oldu. Allaha emanet olun sen ve minicik yavrun :)

charmant 8 kasimda yani 2 gun sonra adet olmam lazimdi ama bugun oldum ayrica 2 gun once kahverengi akintim vardi lekelenme ve 10 gun once de vardi yazmistim bir de daha adete 15 gun kaladan kasikta batma vs gebelik belirtileri vardi bu ne simdi anlamafim herseyi gectim hayatimda ilk defa ben ara kanama lekelenme yasadim

Canim bebek calismalarinda olabiliyor boyle seyler rahim kendini hazirliyor. Ve bazen farketmedigimiz kimyasal dusukler de olabiliyor. O yuzden korkma kotu birsey degil. 15 gun once yasadiklarinda muhtemelen yumurtlamadan kaynakli. Hayirlisi herseyin kuzum. Bu ay tekrar deneyin. Kac gunde bir adet oluyordun sen?

Aynen cnm kendini dinlememeye çalış rahat ol.ben radyasyondan dolayı sık girmemeye çalışıyorum sadece ismim etiketlerinde veya mesajımdan Alıntı olunca cevap veriyorum eskisi gibi sıkı takip edemiyorum.ama sizleri ve kk daki diğer arkadaşlarla sohpet etmeyi çok özlüyorum.körü birşey olursa ilk dertleşeceğim yer burası sevincimi de ilk burda paylaşırım zaten inşallah sizlerden de güzel haberler gelir

ben 27 gunde bir olurum ve duzenli olur genelde bazen 2 gun gec oldugu fln olur

Aman Allah korusun canim. Dikkat et kendine. Guzel haberler hep guzel haberler bekliyoruz senden.

Isin hayirli olsun cnm varsa rabbim korur korkma. Ama arkadaslarinda dedigi gibi bence bir doktora gorun aksam is cikisi acile falan git kan testi yaptir yani bebis yoksa bile bir sorun var demek ki cok fazla gecikmis
Canim birazdan ise giderken test alacagim yine . Olmazsam pazartesi sabah ilk is doktora gidip hormon testi yaptircagim yine

Canım doktor u erteleme git adet gelmesi için ilaç falan verirse kan testi yaptirmadan kullanma inşallah bebisin vardır :)
Canim birazdan ise giderken yine test alacagim ve is yerinde yapacagim . yoksada pazartesi doktora gitcegim

Kızlar sabah test yaptım ama çizgi yok gibiydi geçen ki testte negatifmis demekki yarın bat bakalım p.tesi de randevu aldim doktora gitcem hormon testlerimi yaptircam eşim de sprem testi yaptircak bakalim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…