- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
C canus123
H Hayal Peri
Lilyumas
@Tugcekucuk
@Skry10
Svl2425
@hadiinsallah
eylul_ikra
B bsbirkin
Pokahontass Bat 4 Kasim
@Gezginanneadayi89 Bat 5 Kasim
sibeluA Bat 5 Kasim
kızlar ne var ne yok mutlu haberler var mı ?
İnşallah canim. Hayirlisi olsun.bende dün akşam adet oldum kızlar bidahaki aya inşallah
Çok şükür cnm bir sıkıntım yok ilaçlarımı kullanıyorum kendimi yormamaya çalışıyorum Salı günü kontrol ve kalp atışı ve tahliller vereceğim inşallah herşey yolunda gider sen ne yaptın bat ne zaman bu ay da belirti var mı?Veson canım herşey yolunda mı?
Cok sukur canim. Arada yaz merakta birakma. İnşallah kalp atislarini duyarsin, hersey yolunda gider. Benim yumurtam daha yeni catladi carsamba gunu ovulasyon testi siliklesti. Bu ay hic dinlemicem kendimi. Belirti aramicam. Olduysa zaten er yada grc ogrenmis olucam. Biraktim kendimi kandirmayi. Gecen ay cok garip agrilarim olmustu onlarida hsgye veriyorum cunku hsg cektirdikten hemen ertesi gun birliktelik oldu 3 gun sonrada ortalama yumurtam catladi. Hsg sonrasi hafif agrilar olabiliyormus sanirim ondan oldu. Allaha emanet olun sen ve minicik yavrun :)Çok şükür cnm bir sıkıntım yok ilaçlarımı kullanıyorum kendimi yormamaya çalışıyorum Salı günü kontrol ve kalp atışı ve tahliller vereceğim inşallah herşey yolunda gider sen ne yaptın bat ne zaman bu ay da belirti var mı?
Canim bebek calismalarinda olabiliyor boyle seyler rahim kendini hazirliyor. Ve bazen farketmedigimiz kimyasal dusukler de olabiliyor. O yuzden korkma kotu birsey degil. 15 gun once yasadiklarinda muhtemelen yumurtlamadan kaynakli. Hayirlisi herseyin kuzum. Bu ay tekrar deneyin. Kac gunde bir adet oluyordun sen?charmant 8 kasimda yani 2 gun sonra adet olmam lazimdi ama bugun oldum ayrica 2 gun once kahverengi akintim vardi lekelenme ve 10 gun once de vardi yazmistim bir de daha adete 15 gun kaladan kasikta batma vs gebelik belirtileri vardi bu ne simdi anlamafim herseyi gectim hayatimda ilk defa ben ara kanama lekelenme yasadim
Aynen cnm kendini dinlememeye çalış rahat ol.ben radyasyondan dolayı sık girmemeye çalışıyorum sadece ismim etiketlerinde veya mesajımdan Alıntı olunca cevap veriyorum eskisi gibi sıkı takip edemiyorum.ama sizleri ve kk daki diğer arkadaşlarla sohpet etmeyi çok özlüyorum.körü birşey olursa ilk dertleşeceğim yer burası sevincimi de ilk burda paylaşırım zaten inşallah sizlerden de güzel haberler gelirCok sukur canim. Arada yaz merakta birakma. İnşallah kalp atislarini duyarsin, hersey yolunda gider. Benim yumurtam daha yeni catladi carsamba gunu ovulasyon testi siliklesti. Bu ay hic dinlemicem kendimi. Belirti aramicam. Olduysa zaten er yada grc ogrenmis olucam. Biraktim kendimi kandirmayi. Gecen ay cok garip agrilarim olmustu onlarida hsgye veriyorum cunku hsg cektirdikten hemen ertesi gun birliktelik oldu 3 gun sonrada ortalama yumurtam catladi. Hsg sonrasi hafif agrilar olabiliyormus sanirim ondan oldu. Allaha emanet olun sen ve minicik yavrun :)
Hayirlisi canim. İnsallah bu sefee olacakbende dün akşam adet oldum kızlar bidahaki aya inşallah
ben 27 gunde bir olurum ve duzenli olur genelde bazen 2 gun gec oldugu fln olurCanim bebek calismalarinda olabiliyor boyle seyler rahim kendini hazirliyor. Ve bazen farketmedigimiz kimyasal dusukler de olabiliyor. O yuzden korkma kotu birsey degil. 15 gun once yasadiklarinda muhtemelen yumurtlamadan kaynakli. Hayirlisi herseyin kuzum. Bu ay tekrar deneyin. Kac gunde bir adet oluyordun sen?
16-18-20-22 Kasim bu tarihlerde mutlaka iliski olsun tatlim. İnsallah bu sefer tutar.ben 27 gunde bir olurum ve duzenli olur genelde bazen 2 gun gec oldugu fln olur
Aman Allah korusun canim. Dikkat et kendine. Guzel haberler hep guzel haberler bekliyoruz senden.Aynen cnm kendini dinlememeye çalış rahat ol.ben radyasyondan dolayı sık girmemeye çalışıyorum sadece ismim etiketlerinde veya mesajımdan Alıntı olunca cevap veriyorum eskisi gibi sıkı takip edemiyorum.ama sizleri ve kk daki diğer arkadaşlarla sohpet etmeyi çok özlüyorum.körü birşey olursa ilk dertleşeceğim yer burası sevincimi de ilk burda paylaşırım zaten inşallah sizlerden de güzel haberler gelir
tamam o is bende :) cok tesekkur ederim ins bu sefer tutar yardimlarin icin cok tesekkur ederim :) cok iyisin16-18-20-22 Kasim bu tarihlerde mutlaka iliski olsun tatlim. İnsallah bu sefer tutar.
Canim bn ise giderken yine test alacagim . eger hala regl olmazsam pazartesi doktora gidecegim kesin sökturucu verirC canus123
H Hayal Peri
Lilyumas
Tugcekucuk
Skry10
Svl2425
@hadiinsallah
eylul_ikra
Pokahontass
sibeluA
Kizlar yeni tarihlerinizi bekliyorum yada bir aciklama olmadi pazartesi listeden kaldiracagim isimlerinizi.
Canim birazdan ise giderken test alacagim yine . Olmazsam pazartesi sabah ilk is doktora gidip hormon testi yaptircagim yineIsin hayirli olsun cnm varsa rabbim korur korkma. Ama arkadaslarinda dedigi gibi bence bir doktora gorun aksam is cikisi acile falan git kan testi yaptir yani bebis yoksa bile bir sorun var demek ki cok fazla gecikmis
Canim birazdan ise giderken yine test alacagim ve is yerinde yapacagim . yoksada pazartesi doktora gitcegimCanım doktor u erteleme git adet gelmesi için ilaç falan verirse kan testi yaptirmadan kullanma inşallah bebisin vardır :)
Canım yap mutlaka haber ver çok merak ediyorum inşallah vardır bebisin :)Canim birazdan ise giderken yine test alacagim ve is yerinde yapacagim . yoksada pazartesi doktora gitcegim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?