Canim daha olmadim ben.@canus123
@Hayal Peri
@Lilyumas
@Tugcekucuk
@Skry10
@Svl2425
@hadiinsallah
@eylul_ikra
@Pokahontass
sibeluA
Kizlar yeni tarihlerinizi bekliyorum yada bir aciklama olmadi pazartesi listeden kaldiracagim isimlerinizi.
hayırlısı canım meraktan baktım kimlerin günü gelmiş diye kimsede belrtmemiş charmanta galiba :)
hayırlısı canım meraktan baktım kimlerin günü gelmiş diye kimsede belrtmemiş charmanta galiba :)
Uzulme canim. Dur bakalim. Cogu kisi adet olacagini sandigini ama olmadigini ve hamile oldugunu ogrendigini soyluyor. Ama olursan da uzulme gelecek aya hamile kalirsin.Kızlar cok fena bel sirt agrim var adetim geliyor belli etti kendini
Merhaba canim benim.bu gun test yaptim silik ikinci cizgi cikti.Sence hamilemiyim?Aaa yerleşme kanaması olabilir canım benim. bol bol dua et. inşallah inşallah hamilesindir.
Aaaa süperrr... canım fotoğrafımını çekmiş miydin? Cizginin ilk 10 dkda cıkması gerekiyor eger öyleyse hamilesindir. Hadi hayırlısıMerhaba canim benim.bu gun test yaptim silik ikinci cizgi cikti.Sence hamilemiyim?
öyle canım hepimiz sıkılıyoruz üzülüyoruz ama yine toplamaya çalışıyoruz kendimizi moral bozmak yok elbet olacak Allahın izniyleİlginin icin cook sagnol canim...
Artik beklemek cook zor ve bunaltici ...
canım ben gebe olduğum ay yataktan doğrulamıyordum ağrıdan yataktan zannediyodum yeni yatak alacaktım nerdeyse :) belli olmaz yaniKızlar cok fena bel sirt agrim var adetim geliyor belli etti kendini
insallah bir tanr daha deneyecem.Bakalim ne olacak.Indallah hayirlisi olur.Senin de hayirli haberlerini alirimAaaa süperrr... canım fotoğrafımını çekmiş miydin? Cizginin ilk 10 dkda cıkması gerekiyor eger öyleyse hamilesindir. Hadi hayırlısı
Insallah canim hayirlisi olsun. Sabah ilk idrarla yap bence 10 dk sonrada fotografini cek. Burayada yukle fotografi.Evet oy
insallah bir tanr daha deneyecem.Bakalim ne olacak.Indallah hayirlisi olur.Senin de hayirli haberlerini alirim
canım normalde 30 günde bi adet oluyorum geçen ay 32 günde olmuştum bu ay 28 günde oldum buay kaçgünde olucam çözemiyorum ama 30 günde desek 5 aralık olur heralde buna göre bide yumurtlama tarihi çıkararark yardımcı olabilirmisin canım ben hep ilk adet tarihinden 14 gün sayıp onun2 gün öncesi başlıyorum ve o hafta birergün arayla deniyoruz ama tutturamadım bi türlü :)Hayirlisi canim. İnsallah bu sefee olacakyeni trhi bildirirsen yazalim kuzum.
canım ben gebe olduğum ay yataktan doğrulamıyordum ağrıdan yataktan zannediyodum yeni yatak alacaktım nerdeyse :) belli olmaz yani
Uzulme canim. Dur bakalim. Cogu kisi adet olacagini sandigini ama olmadigini ve hamile oldugunu ogrendigini soyluyor. Ama olursan da uzulme gelecek aya hamile kalirsin.
doğrudur canım başka varmı belirgin bişi sık idrara çıkma göğüs hassasiyeti benim bide göğüs uçları hep dikti :) oda büyük belirti bakAy inşallah kuzum ya su an acayip sırtım ve belim agriyor özellikle sirtim
doğrudur canım başka varmı belirgin bişi sık idrara çıkma göğüs hassasiyeti benim bide göğüs uçları hep dikti :) oda büyük belirti bak
doğrudur canım başka varmı belirgin bişi sık idrara çıkma göğüs hassasiyeti benim bide göğüs uçları hep dikti :) oda büyük belirti bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?