canım tetin varsa yap bence çıkar.Kızlar bana da bi akıl verin ya benim bu ay 24-25-26 sında yumurtlama akintim oldu. 24-26 ve 28 inde iliski oldu. Bu durumda bebis varsa bile idrarda çıkması çok zor dimi yanlış mi düşünüyorum ?
canım tetin varsa yap bence çıkar.
hımm..Canım bugün yaptım ama negatif
Supheli iliskiden 10 gun sonra kanda cikiyor canim. Once kana sonra idrara karisiyor hcg hormonu. Ona gore hesapla tatlim.Kızlar bana da bi akıl verin ya benim bu ay 24-25-26 sında yumurtlama akintim oldu. 24-26 ve 28 inde iliski oldu. Bu durumda bebis varsa bile idrarda çıkması çok zor dimi yanlış mi düşünüyorum ?
canım bat yarın senin değil mi listede öyle yazıyor.Canım bugün yaptım ama negatif
Goguslerim sisti baya canım bugün okulda önlüğümun önünü kapatiyorum geri açılıyor goguslerim sistigi için :) uçlarına da sen diyince baktım dik canım biraz :) bide mide ağrısı gibi bir agrım var hanı acikirsin miden kazınır ya öyle hissediyorum :)
Çok güzel belirtiler umutluyum sendenNormalde de sık çıkarım idrara ama bu sefer farklı olarak çok sıkıştım gibi oluyor gidiyorum çok az idrar :)
canım bana kırılmadın inşallah.hımm..
hayırlısı olsun da bu ay bebeğin seninle olmayabilir.olsa çıkardı diye düşünüyorum ben.
ama yine de içim rahat etsin dersen pazartesi kan testi yaptırabilirsin.
geçen ay ben yaklaşık 1 hafta geciktim ama test negatifti.
canım bat yarın senin değil mi listede öyle yazıyor.
canım bana kırılmadın inşallah.
yazmayınca acaba kırıldı mı diye düşündüm.
bat yarın olunca ben testte çıkardı diye düşündüm ben ama belli olmaz tabi.
anne olmayı bu kadar çok isterken negatifleri görünce çok üzülüyoruz(ben de 4 aydır yaşıyorum çünkü)
yarın bat ın geçsin pazartesi kan ver bence
Allah en kısa zamanda hayırlısını nasip eder inşallah.
Belirtilere gelince ben hamilelik belirtileri diye bir şey olduğuna inanmıyorum.çünkü bazı aylar belirtilerin tabiri caizse dibini yaşadım ama yine negatif yine negatif
17-19-21-23 Kasim tatlimcanım normalde 30 günde bi adet oluyorum geçen ay 32 günde olmuştum bu ay 28 günde oldum buay kaçgünde olucam çözemiyorum ama 30 günde desek 5 aralık olur heralde buna göre bide yumurtlama tarihi çıkararark yardımcı olabilirmisin canım ben hep ilk adet tarihinden 14 gün sayıp onun2 gün öncesi başlıyorum ve o hafta birergün arayla deniyoruz ama tutturamadım bi türlü :)
Hayirlisi olsun kuzum insallah sag salim kucaklarsin bebisini :) son adet tarihine gore bes bucuk haftalikken git tatlim keseyi anca gorursunuz bize de haber ver emiBugün bi kere daha test yaptım, biraz daha belirginleşmişti, üzerine hastaneye gittim, sonuç; 41.51, henüz çok yeni sanırım.. Olsun içim rahatladı yine de. Pazartesi yine gitmeyi düşünüyorum, doktora gitmek için erken mi daha bi şey görünmez değil mi?
Ayyyy maşallah. Hadi gozunuz aydin. :) saglikla sihhatle inşallahGeliyo geliyo bebisim geliyoo :) sonunda betam 59 adetime 1gun var
Ayy gozun aydin canim insallah tamamina ererGeliyo geliyo bebisim geliyoo :) sonunda betam 59 adetime 1gun var
ayy hayırlı olsun allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin canımGeliyo geliyo bebisim geliyoo :) sonunda betam 59 adetime 1gun var
İnşallah canııımmm inşallahBende bu ay doktora gidicem testlerimi yaptircam canim :) hatta eşim de gidecek bakalım insallah bebisimiz bizimledir de bebisimizi görmeye gideriz doktora :)
Canım bir dahaki ay da olursa de a git, bemim de 2 ay ğst ğste olmuştu kist varmış, tabi ki herkes de öyle olcak diye bir şey yok ama önlem almış olursuncharmant 8 kasimda yani 2 gun sonra adet olmam lazimdi ama bugun oldum ayrica 2 gun once kahverengi akintim vardi lekelenme ve 10 gun once de vardi yazmistim bir de daha adete 15 gun kaladan kasikta batma vs gebelik belirtileri vardi bu ne simdi anlamafim herseyi gectim hayatimda ilk defa ben ara kanama lekelenme yasadim
Canım nasıl hesaplıyorsun, mesela benim sat 24 ekim, sat 10 kasım (bu benim telimdeki programa göre) ama bugün netten baktım, 7 kasım gözüküyor. Ama benim program çok şaşmıyor, amaan ne uzattım, soru nasıl hesaplıyorsun? Ve benimkini de hesaplar mısın17-19-21-23 Kasim tatlimdeneyin insallah bu sefer hayirlisiyla olur kuzum.
Canım son 3 adetim 14 ekim, 19 eylül, 24 ağustos.. Ortalama 26 gün gibi.. Ama eskiden 28 gün fikstigulit_me adetlerin duzenli mi kac gunde bir oluyorsun canim? Ona gore hesaplayalim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?