Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar bana da bi akıl verin ya benim bu ay 24-25-26 sında yumurtlama akintim oldu. 24-26 ve 28 inde iliski oldu. Bu durumda bebis varsa bile idrarda çıkması çok zor dimi yanlış mi düşünüyorum ?
canım tetin varsa yap bence çıkar.

Canım bugün yaptım ama negatif
hımm..
hayırlısı olsun da bu ay bebeğin seninle olmayabilir.olsa çıkardı diye düşünüyorum ben.
ama yine de içim rahat etsin dersen pazartesi kan testi yaptırabilirsin.
geçen ay ben yaklaşık 1 hafta geciktim ama test negatifti.

Kızlar bana da bi akıl verin ya benim bu ay 24-25-26 sında yumurtlama akintim oldu. 24-26 ve 28 inde iliski oldu. Bu durumda bebis varsa bile idrarda çıkması çok zor dimi yanlış mi düşünüyorum ?
Supheli iliskiden 10 gun sonra kanda cikiyor canim. Once kana sonra idrara karisiyor hcg hormonu. Ona gore hesapla tatlim.

Normalde de sık çıkarım idrara ama bu sefer farklı olarak çok sıkıştım gibi oluyor gidiyorum çok az idrar :)
Çok güzel belirtiler umutluyum senden

canım bana kırılmadın inşallah.
yazmayınca acaba kırıldı mı diye düşündüm.
bat yarın olunca ben testte çıkardı diye düşündüm ben ama belli olmaz tabi.
anne olmayı bu kadar çok isterken negatifleri görünce çok üzülüyoruz(ben de 4 aydır yaşıyorum çünkü)
yarın bat ın geçsin pazartesi kan ver bence
Allah en kısa zamanda hayırlısını nasip eder inşallah.
Belirtilere gelince ben hamilelik belirtileri diye bir şey olduğuna inanmıyorum.çünkü bazı aylar belirtilerin tabiri caizse dibini yaşadım ama yine negatif yine negatif

Bugün bi kere daha test yaptım, biraz daha belirginleşmişti, üzerine hastaneye gittim, sonuç; 41.51, henüz çok yeni sanırım.. Olsun içim rahatladı yine de. Pazartesi yine gitmeyi düşünüyorum, doktora gitmek için erken mi daha bi şey görünmez değil mi?

Yok canım kirilmadim tabi ki :) yeni gördüm ondan :) canım bu ay geç yumurtladim sanırım çünkü normalde 3 aydir duzenli olarak takip ediyorum kendimi hep yumurtlama akintimi gordukten 16 gun sonra adet oluyorum yarin 14. Gun olacak o yüzden adet olmayabilirim. Bende 3 aydir her turlu psikolojik belirtiyi yaşadım ilk aydan sonra belirtilere anlam yuklememeyi öğrendim ne yazik ki ama arkadas sorunca yazdim zaten yazdiklarimin hepsi ayni zamanda adet belirtisi :) rabbim insallah bize de nasip eder hayirli saglikli evlatlar kismet canım...

17-19-21-23 Kasim tatlim deneyin insallah bu sefer hayirlisiyla olur kuzum.

Hayirlisi olsun kuzum insallah sag salim kucaklarsin bebisini :) son adet tarihine gore bes bucuk haftalikken git tatlim keseyi anca gorursunuz bize de haber ver emi

Bende bu ay doktora gidicem testlerimi yaptircam canim :) hatta eşim de gidecek bakalım insallah bebisimiz bizimledir de bebisimizi görmeye gideriz doktora :)
İnşallah canııımmm inşallah
Canım bir dahaki ay da olursa de a git, bemim de 2 ay ğst ğste olmuştu kist varmış, tabi ki herkes de öyle olcak diye bir şey yok ama önlem almış olursun
17-19-21-23 Kasim tatlim deneyin insallah bu sefer hayirlisiyla olur kuzum.
Canım nasıl hesaplıyorsun, mesela benim sat 24 ekim, sat 10 kasım (bu benim telimdeki programa göre) ama bugün netten baktım, 7 kasım gözüküyor. Ama benim program çok şaşmıyor, amaan ne uzattım, soru nasıl hesaplıyorsun? Ve benimkini de hesaplar mısın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…