17-19-21 Kasim kesin olmasi gereken gunlerin canim. Bir once bir sonra arti ekleyebilirsin. 26 gun suanki dongun. Ona gore hesapladim. 8-9 adet tarihin. İnsallah olmazsin da bunlara gerek kalmazCanım son 3 adetim 14 ekim, 19 eylül, 24 ağustos.. Ortalama 26 gün gibi.. Ama eskiden 28 gün fiksti
Yani 17sinde hala regl idim.. 6 gün sürüyor.. 19 oldu bu tarihlerde.. Yani sanmam tutacağını.. Aynen bu ay gidicem ve artık yoruldum.. Hesap yapmaktan sıkıldım, hayırlısı ne ise o olsun17-19-21 Kasim kesin olmasi gereken gunlerin canim. Bir once bir sonra arti ekleyebilirsin. 26 gun suanki dongun. Ona gore hesapladim. 8-9 adet tarihin. İnsallah olmazsin da bunlara gerek kalmazolmadigi takdirde zaten sende doktora gitmeyi dusunuyordun hayirlisi artik
22 ekimden sonra bir dolu bir bos o hafta iliski olduysa hamile olma ihtimalin yuksek canim tek gun mu oldu sizin?Yani 17sinde hala regl idim.. 6 gün sürüyor.. 19 oldu bu tarihlerde.. Yani sanmam tutacağını.. Aynen bu ay gidicem ve artık yoruldum.. Hesap yapmaktan sıkıldım, hayırlısı ne ise o olsun
İyiyim tatlim sen nasilsincharmant nasılsın canım?
İyiyim tatlim sen nasilsin
Yok, 19,22,25,26 o hafta.. Benim teldeki takvime göre yani22 ekimden sonra bir dolu bir bos o hafta iliski olduysa hamile olma ihtimalin yuksek canim tek gun mu oldu sizin?
Hayirlisi olsun canim. Sag salim kucsginada alirsin inşallah. Cok yogun yasamissin belirtileri. Allah yardimcin olsun hamilelik surecinde.Belirtilerimi tek tek yazmak istiyorum belki sizede bi umut olurum öncelikle ben kendimi cok iyi tanıdığına inanıyorum ılk hamileligimdede dedim hamileyyim sonra dusuk yaptım biadet geçirdim yine hamileyim o adet sirasindada hastaydim sonra esim hastaydı ondan olmadı sanırım cunku cok az görüştük :)
BiR hafta once ishal oldum aşırı mide bulantısıishal sanki hhastalanmış gibiydim işten gelip hemen uyuyordum sonra sabah kadar bulantidan ve idrar çıkmaktan oldum resmen gecen ilişki anında esim bana dediki birşey hissettim rahim değişmiş hamilesin dedi bi an umutlandik cunku diger hamileligimdede hissetmişti sonra ıki gun sonra aşırı bel ağrısı başladı resmen Belim tutuldu tabi mide bulantilarim devam etti sabahliyorduk ailecek ben hep dedim ben hamileyim hissediyorum diye göğüslerin sisti ve uçları koyulasti ve büyüdü hatta sanki sivilcelenmis gibi oldu sivilce demişken bunun neyle alakası var hic bilmiyorum ama kafamınaarkasında ve kulağımda bacağında biR sey çıktı bole çıban gibi buyuk yüzümde acayip yaglandi hatta saçlarım bi gunde sanki yağ torbasindan çıkmış gibi oluyordu sanırım hormonlar ve son ıki gundur gaz. Beni öldürüyor sanki biR bomba var içimde ayrıca sanki binada bu belirtiler binada kaybolmuştu son ıki gundur bugun tamamen çıktı ortaya göğüslerin dokinulmuyor kasik ağrısı bel ağrısı mide bulantısı akıntı karnında seyirme ayaklarında yanma dayanamadım hic bi adetim ağrılı gelmez yarindi aslinda adetim bugun beta yapicam dedim sonuç 59 çıktı hemen bide idrar yaptimki esime göstereyim ocok meraklidirdi ondada çift çizgi Ins rabbim sagliklica kucağıma almayı nasip eder Birdaha kaybetmeyi yaşamam son olarakta Rabbim hepinizin gönlüne gore versin dualarim hep sizinle..
Aaa super o zaman yalniz soyle de olabilir 17 si hala adettim dedin ya o zaman da olmali diye hesapladim. Yani sen hemen adetten sonra hamile kalabilirsin bu durumda. Bitecegi son gun deneyin canim hem de oglun olacakYok, 19,22,25,26 o hafta.. Benim teldeki takvime göre yani
Olsun canim her seyin hayirlisi olsun. Olmazsa bikmadan devam denemeyeBende iyi sayılırım canım yarın bat günü bugün sırt ve bel ağrım var çok fena sanırım geliyor adetim
Cok tatlisin :) tesekkurler paylastigin icin canim. İnsallah hersey hayalindeki gibi olurBelirtilerimi tek tek yazmak istiyorum belki sizede bi umut olurum öncelikle ben kendimi cok iyi tanıdığına inanıyorum ılk hamileligimdede dedim hamileyyim sonra dusuk yaptım biadet geçirdim yine hamileyim o adet sirasindada hastaydim sonra esim hastaydı ondan olmadı sanırım cunku cok az görüştük :)
BiR hafta once ishal oldum aşırı mide bulantısıishal sanki hhastalanmış gibiydim işten gelip hemen uyuyordum sonra sabah kadar bulantidan ve idrar çıkmaktan oldum resmen gecen ilişki anında esim bana dediki birşey hissettim rahim değişmiş hamilesin dedi bi an umutlandik cunku diger hamileligimdede hissetmişti sonra ıki gun sonra aşırı bel ağrısı başladı resmen Belim tutuldu tabi mide bulantilarim devam etti sabahliyorduk ailecek ben hep dedim ben hamileyim hissediyorum diye göğüslerin sisti ve uçları koyulasti ve büyüdü hatta sanki sivilcelenmis gibi oldu sivilce demişken bunun neyle alakası var hic bilmiyorum ama kafamınaarkasında ve kulağımda bacağında biR sey çıktı bole çıban gibi buyuk yüzümde acayip yaglandi hatta saçlarım bi gunde sanki yağ torbasindan çıkmış gibi oluyordu sanırım hormonlar ve son ıki gundur gaz. Beni öldürüyor sanki biR bomba var içimde ayrıca sanki binada bu belirtiler binada kaybolmuştu son ıki gundur bugun tamamen çıktı ortaya göğüslerin dokinulmuyor kasik ağrısı bel ağrısı mide bulantısı akıntı karnında seyirme ayaklarında yanma dayanamadım hic bi adetim ağrılı gelmez yarindi aslinda adetim bugun beta yapicam dedim sonuç 59 çıktı hemen bide idrar yaptimki esime göstereyim ocok meraklidirdi ondada çift çizgi Ins rabbim sagliklica kucağıma almayı nasip eder Birdaha kaybetmeyi yaşamam son olarakta Rabbim hepinizin gönlüne gore versin dualarim hep sizinle..
Ayy bi kere uyuyup kalmışım. Eşim uğraşmış uyanmamisim. Ölü gibiyim kalkamiyordum. Ama icim icimide yiyordu kalkip dus almadigim icin. Simdi yatakta beklerken esim geliyo yanima sohbet ediyoruz uykuya dalmiyorum min. 40 dk falan bekliyorum.Kizlar size tavsiyem iliskiden sonra uyuyun kalkmayin dusunuzu sabah alin
Ben uyuyorum valla canım suçluluk psikolojisine giriyorum ama duş alıncada sanki hepsi akıp gitçekmiş gibi geliyo bide saç kurutma mesele oluyo :)Kizlar size tavsiyem iliskiden sonra uyuyun kalkmayin dusunuzu sabah alin
Olsun canim her seyin hayirlisi olsun. Olmazsa bikmadan devam denemeyeeninde sonunda annis olacaksin merek etme
Canim eger koku yoksa, kasinti yoksa olumsuz dusunme. Zaman zaman boyle akintilar olabiliyor kadın kişisinde. Takip et bakalim devam edecek mi?Kızlar benim yoğun akintim var krem gibi adet 2 gün önce bitti çörekotu bal tarçın yiyorum o yaparmi acaba sinir oldum kendime doktora da gitmek istemiyorum ilaç falan verir die anlaşılan bu ay bebis işi olmiycak bu akıntı engeller die düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?