Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canım son 3 adetim 14 ekim, 19 eylül, 24 ağustos.. Ortalama 26 gün gibi.. Ama eskiden 28 gün fiksti
17-19-21 Kasim kesin olmasi gereken gunlerin canim. Bir once bir sonra arti ekleyebilirsin. 26 gun suanki dongun. Ona gore hesapladim. 8-9 adet tarihin. İnsallah olmazsin da bunlara gerek kalmaz olmadigi takdirde zaten sende doktora gitmeyi dusunuyordun hayirlisi artik

Yani 17sinde hala regl idim.. 6 gün sürüyor.. 19 oldu bu tarihlerde.. Yani sanmam tutacağını.. Aynen bu ay gidicem ve artık yoruldum.. Hesap yapmaktan sıkıldım, hayırlısı ne ise o olsun

Yani 17sinde hala regl idim.. 6 gün sürüyor.. 19 oldu bu tarihlerde.. Yani sanmam tutacağını.. Aynen bu ay gidicem ve artık yoruldum.. Hesap yapmaktan sıkıldım, hayırlısı ne ise o olsun
22 ekimden sonra bir dolu bir bos o hafta iliski olduysa hamile olma ihtimalin yuksek canim tek gun mu oldu sizin?

Ben hemen adetten sonra hamile kaldığımı düşünüyorum kizlar yumurtlama gününü hesaplamayin tutmuyo ben ıki kere hamile kaldım ikisindede yumurtlama o gunde olmadı biliyorum adetten sonra biR gun durum biR gun ilişki yolunu izledim bide pozisyonda önemli hatta komik ama faydası olması önemli size o yüzden soyluycem isilkiden sonra esim ayaklarından tutup salladı beni :) ve yarim saat hic yataktan kalkmasın ikisindede bunu yaptım bide salladiktan sonra altına ıki yastık alarak yattimm

Belirtilerimi tek tek yazmak istiyorum belki sizede bi umut olurum öncelikle ben kendimi cok iyi tanıdığına inanıyorum ılk hamileligimdede dedim hamileyyim sonra dusuk yaptım biadet geçirdim yine hamileyim o adet sirasindada hastaydim sonra esim hastaydı ondan olmadı sanırım cunku cok az görüştük :)

BiR hafta once ishal oldum aşırı mide bulantısıishal sanki hhastalanmış gibiydim işten gelip hemen uyuyordum sonra sabah kadar bulantidan ve idrar çıkmaktan oldum resmen gecen ilişki anında esim bana dediki birşey hissettim rahim değişmiş hamilesin dedi bi an umutlandik cunku diger hamileligimdede hissetmişti sonra ıki gun sonra aşırı bel ağrısı başladı resmen Belim tutuldu tabi mide bulantilarim devam etti sabahliyorduk ailecek ben hep dedim ben hamileyim hissediyorum diye göğüslerin sisti ve uçları koyulasti ve büyüdü hatta sanki sivilcelenmis gibi oldu sivilce demişken bunun neyle alakası var hic bilmiyorum ama kafamınaarkasında ve kulağımda bacağında biR sey çıktı bole çıban gibi buyuk yüzümde acayip yaglandi hatta saçlarım bi gunde sanki yağ torbasindan çıkmış gibi oluyordu sanırım hormonlar ve son ıki gundur gaz. Beni öldürüyor sanki biR bomba var içimde ayrıca sanki binada bu belirtiler binada kaybolmuştu son ıki gundur bugun tamamen çıktı ortaya göğüslerin dokinulmuyor kasik ağrısı bel ağrısı mide bulantısı akıntı karnında seyirme ayaklarında yanma dayanamadım hic bi adetim ağrılı gelmez yarindi aslinda adetim bugun beta yapicam dedim sonuç 59 çıktı hemen bide idrar yaptimki esime göstereyim ocok meraklidirdi ondada çift çizgi Ins rabbim sagliklica kucağıma almayı nasip eder Birdaha kaybetmeyi yaşamam son olarakta Rabbim hepinizin gönlüne gore versin dualarim hep sizinle..

Hayirlisi olsun canim. Sag salim kucsginada alirsin inşallah. Cok yogun yasamissin belirtileri. Allah yardimcin olsun hamilelik surecinde.

Yok, 19,22,25,26 o hafta.. Benim teldeki takvime göre yani
Aaa super o zaman yalniz soyle de olabilir 17 si hala adettim dedin ya o zaman da olmali diye hesapladim. Yani sen hemen adetten sonra hamile kalabilirsin bu durumda. Bitecegi son gun deneyin canim hem de oglun olacak ne kadar net konusuyorum demi olunca beni bulursun

Cok tatlisin :) tesekkurler paylastigin icin canim. İnsallah hersey hayalindeki gibi olur

Kizlar size tavsiyem iliskiden sonra uyuyun kalkmayin dusunuzu sabah alin
Ayy bi kere uyuyup kalmışım. Eşim uğraşmış uyanmamisim. Ölü gibiyim kalkamiyordum. Ama icim icimide yiyordu kalkip dus almadigim icin. Simdi yatakta beklerken esim geliyo yanima sohbet ediyoruz uykuya dalmiyorum min. 40 dk falan bekliyorum.

Kızlar benim yoğun akintim var krem gibi adet 2 gün önce bitti çörekotu bal tarçın yiyorum o yaparmi acaba sinir oldum kendime doktora da gitmek istemiyorum ilaç falan verir die anlaşılan bu ay bebis işi olmiycak bu akıntı engeller die düşünüyorum

Canim eger koku yoksa, kasinti yoksa olumsuz dusunme. Zaman zaman boyle akintilar olabiliyor kadın kişisinde. Takip et bakalim devam edecek mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…