Koku kaşıntı yanma hiçbir şey yok sadece akıntı kendimi hep ıslak hissediyorum adet bitti bu başladı acaba diyorum kür mü yaptıCanim eger koku yoksa, kasinti yoksa olumsuz dusunme. Zaman zaman boyle akintilar olabiliyor kadın kişisinde. Takip et bakalim devam edecek mi?
Tatlim enfeksiyon olsa koku yapar, sari, yesil renkli olur. Idrar yaparken sorun olur. Sen olumsuz dusunme. Sadece takip et devami gelecek mi? Bal tarcin corek otu brnde kulladim bende oyle bisey yapmadi.Koku kaşıntı yanma hiçbir şey yok sadece akıntı kendimi hep ıslak hissediyorum adet bitti bu başladı acaba diyorum kür mü yaptıkürtaj sonrası fitil antibiyotik herşeyi kullandım bu kadar çabuk tekrar enfeksiyon falan olmaz herhalde
Anladım canım teşekkür ederim inşallah engel olmazTatlim enfeksiyon olsa koku yapar, sari, yesil renkli olur. Idrar yaparken sorun olur. Sen olumsuz dusunme. Sadece takip et devami gelecek mi? Bal tarcin corek otu brnde kulladim bende oyle bisey yapmadi.
Icini ferat tut Nasipte varsa boyle seyler engel olamaz. Allah yardimcin olsun. Gonlune gore versin.Anladım canım teşekkür ederim inşallah engel olmaztakip edicem bakalım
WuhuuuııAaa super o zaman yalniz soyle de olabilir 17 si hala adettim dedin ya o zaman da olmali diye hesapladim. Yani sen hemen adetten sonra hamile kalabilirsin bu durumda. Bitecegi son gun deneyin canim hem de oglun olacakne kadar net konusuyorum demi olunca beni bulursun
canım yapamadım işe geç kalmıştım . her şerde bı hayır vardır derler ya . saat 7 ye çeyrek kala moladaydım lavaboya bı gırdım çıkolata gıbı hanı regılın son gunlerınde leke gelır ya kahverengı ole olmus . afedersınız gunluk pede az eve geldım 10 bucukta az daha gelmış lavaboya gırdım peceteye sıldım yok bırsey ney kı buuuuuCanım yap mutlaka haber ver çok merak ediyorum inşallah vardır bebisin :)
Canım implantasyon dur inşallah yaacanım yapamadım işe geç kalmıştım . her şerde bı hayır vardır derler ya . saat 7 ye çeyrek kala moladaydım lavaboya bı gırdım çıkolata gıbı hanı regılın son gunlerınde leke gelır ya kahverengı ole olmus . afedersınız gunluk pede az eve geldım 10 bucukta az daha gelmış lavaboya gırdım peceteye sıldım yok bırsey ney kı buuuuu
Kahverengı canım . bakalım regıle yanı kana döncek mı . her ıhtımale karsı ped koydum ama sıldı afedersınız bırsey yok . bırde gördüğümdden ıtıbaren 4 saat gectı hıc mı coğalmaz kıCanım implantasyon dur inşallah yaa
Herkesin bildigi hesap adet ve 14 gun geri ve benim hislerimWuhuuuııyaa bu nasıl hesap, bana da öğretir misin?? Ayy heyecanladım şimdi ya tutarsaa??
Canim daha once hatirladigim kadariyla senin.prolaktinin yuksekti ilaclarini kullaniyor musun? Yada ilac kullandiktan sonra tekrar baktirdin mi prolaktine? Bence testi yap zaten varsa artik kesin cikar. Yoksada hemrn doktora gitmelisin brnce.canım yapamadım işe geç kalmıştım . her şerde bı hayır vardır derler ya . saat 7 ye çeyrek kala moladaydım lavaboya bı gırdım çıkolata gıbı hanı regılın son gunlerınde leke gelır ya kahverengı ole olmus . afedersınız gunluk pede az eve geldım 10 bucukta az daha gelmış lavaboya gırdım peceteye sıldım yok bırsey ney kı buuuuu
İnsallah donmez canim. Kac gun oldu simdi senin?Kahverengı canım . bakalım regıle yanı kana döncek mı . her ıhtımale karsı ped koydum ama sıldı afedersınız bırsey yok . bırde gördüğümdden ıtıbaren 4 saat gectı hıc mı coğalmaz kı
CAnım 24 unde olmam lazımdı olmadı 13 gün olmuş . inş donmez kanamaya yerleşmedır . ne kadar surecek bakalım . sakın ve stressız olmam lazım ...İnsallah donmez canim. Kac gun oldu simdi senin?
Canım prolaktını ben 1 ay kullandım ve ertesı aya doktora gıttım hersey normal cıkmıştı ve bırdahada ılaç vermedı bana kıCanim daha once hatirladigim kadariyla senin.prolaktinin yuksekti ilaclarini kullaniyor musun? Yada ilac kullandiktan sonra tekrar baktirdin mi prolaktine? Bence testi yap zaten varsa artik kesin cikar. Yoksada hemrn doktora gitmelisin brnce.
Yani 40-43 gun mu oldu bu durumda? Pcos varmiydi tatlim sende? Sanki senin dongun uzundu gibi hatirliyorum ben ama yine de bu ay daha da fazla zaman gecmis gibi.. Pazartesi gunu mutlaka doktora gorun yada en kisa zamanda nasil izin alabilirsen oyle..CAnım 24 unde olmam lazımdı olmadı 13 gün olmuş . inş donmez kanamaya yerleşmedır . ne kadar surecek bakalım . sakın ve stressız olmam lazım ...
Canım prolaktını ben 1 ay kullandım ve ertesı aya doktora gıttım hersey normal cıkmıştı ve bırdahada ılaç vermedı bana kı
Canım pazartesı zaten regl devam etsın etmesın özel doktora gıdecegım cunku regıl duzene gırmedıgı surece bebekte olmaz kı . ama ınş yerleşmedır haftaya doğum gunum ne guzel olurdu . pcos yok bende canım cunku doktor hıcbırseyın yok deıYani 40-43 gun mu oldu bu durumda? Pcos varmiydi tatlim sende? Sanki senin dongun uzundu gibi hatirliyorum ben ama yine de bu ay daha da fazla zaman gecmis gibi.. Pazartesi gunu mutlaka doktora gorun yada en kisa zamanda nasil izin alabilirsen oyle..
Regl olsa devamı gelirdi die düşünüyorum inşallah gelmezde yerleşme dırKahverengı canım . bakalım regıle yanı kana döncek mı . her ıhtımale karsı ped koydum ama sıldı afedersınız bırsey yok . bırde gördüğümdden ıtıbaren 4 saat gectı hıc mı coğalmaz kı
Yarın eczane acık bulamam kı canım ve calışıyorum bn . Ama pazartesı özele gıdecegım kesın zaten regılın 3. gunu muayene alıyormuşAnladim canim demekki dusmus degerin. 1 ay bazen yetiyor bazen yetmiyor dusurmeye. Sen yarin bi test al yap bence yoksada ihmal etme.
Hakkinda hayirlisi olsun canim. Insallah diledigin gibi olsun.Canım pazartesı zaten regl devam etsın etmesın özel doktora gıdecegım cunku regıl duzene gırmedıgı surece bebekte olmaz kı . ama ınş yerleşmedır haftaya doğum gunum ne guzel olurdu . pcos yok bende canım cunku doktor hıcbırseyın yok deı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?