Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim eger koku yoksa, kasinti yoksa olumsuz dusunme. Zaman zaman boyle akintilar olabiliyor kadın kişisinde. Takip et bakalim devam edecek mi?
Koku kaşıntı yanma hiçbir şey yok sadece akıntı kendimi hep ıslak hissediyorum adet bitti bu başladı acaba diyorum kür mü yaptı kürtaj sonrası fitil antibiyotik herşeyi kullandım bu kadar çabuk tekrar enfeksiyon falan olmaz herhalde

Tatlim enfeksiyon olsa koku yapar, sari, yesil renkli olur. Idrar yaparken sorun olur. Sen olumsuz dusunme. Sadece takip et devami gelecek mi? Bal tarcin corek otu brnde kulladim bende oyle bisey yapmadi.

Tatlim enfeksiyon olsa koku yapar, sari, yesil renkli olur. Idrar yaparken sorun olur. Sen olumsuz dusunme. Sadece takip et devami gelecek mi? Bal tarcin corek otu brnde kulladim bende oyle bisey yapmadi.
Anladım canım teşekkür ederim inşallah engel olmaz takip edicem bakalım

Wuhuuuıı yaa bu nasıl hesap, bana da öğretir misin?? Ayy heyecanladım şimdi ya tutarsaa??

Canım yap mutlaka haber ver çok merak ediyorum inşallah vardır bebisin :)
canım yapamadım işe geç kalmıştım . her şerde bı hayır vardır derler ya . saat 7 ye çeyrek kala moladaydım lavaboya bı gırdım çıkolata gıbı hanı regılın son gunlerınde leke gelır ya kahverengı ole olmus . afedersınız gunluk pede az eve geldım 10 bucukta az daha gelmış lavaboya gırdım peceteye sıldım yok bırsey ney kı buuuuu

Canım implantasyon dur inşallah yaa

KIZLARRRRRRRRRRRRRRR .Ben regıl mı oldum yerleşme kanaması mıydı anlamdım . 6 :45 de molaya cıkmıştım lavobaya gunluk pede kahverengı hanı regılın son gunlerınde olur ya öle bırsey gelmış az . eve geldım 10 bucukta az daha gelmış pecetye sıldı baktım ne gelen var ne gıden sabaha mı gelır yoksa neydı kı bu gelen gıden yok ne oldu şimdi

Canım implantasyon dur inşallah yaa
Kahverengı canım . bakalım regıle yanı kana döncek mı . her ıhtımale karsı ped koydum ama sıldı afedersınız bırsey yok . bırde gördüğümdden ıtıbaren 4 saat gectı hıc mı coğalmaz kı

Wuhuuuıı yaa bu nasıl hesap, bana da öğretir misin?? Ayy heyecanladım şimdi ya tutarsaa??
Herkesin bildigi hesap adet ve 14 gun geri ve benim hislerim ben hep ayda iki kerede tutturdum bu sekilde ama ciddiyim senin hakkinda mesela adetin bugun mu bitiyor hani az az gelir sonra kesilir hah iste o gun iliski olsun kuzum sonra bir dolu bir bos devam ayyy valla bir sorun yoksa insallah hamile olcan sen yada suan bosa konusuyor da olabiliriz

Canim daha once hatirladigim kadariyla senin.prolaktinin yuksekti ilaclarini kullaniyor musun? Yada ilac kullandiktan sonra tekrar baktirdin mi prolaktine? Bence testi yap zaten varsa artik kesin cikar. Yoksada hemrn doktora gitmelisin brnce.

İnsallah donmez canim. Kac gun oldu simdi senin?

İnsallah donmez canim. Kac gun oldu simdi senin?
CAnım 24 unde olmam lazımdı olmadı 13 gün olmuş . inş donmez kanamaya yerleşmedır . ne kadar surecek bakalım . sakın ve stressız olmam lazım ...

Canim daha once hatirladigim kadariyla senin.prolaktinin yuksekti ilaclarini kullaniyor musun? Yada ilac kullandiktan sonra tekrar baktirdin mi prolaktine? Bence testi yap zaten varsa artik kesin cikar. Yoksada hemrn doktora gitmelisin brnce.
Canım prolaktını ben 1 ay kullandım ve ertesı aya doktora gıttım hersey normal cıkmıştı ve bırdahada ılaç vermedı bana kı

CAnım 24 unde olmam lazımdı olmadı 13 gün olmuş . inş donmez kanamaya yerleşmedır . ne kadar surecek bakalım . sakın ve stressız olmam lazım ...
Yani 40-43 gun mu oldu bu durumda? Pcos varmiydi tatlim sende? Sanki senin dongun uzundu gibi hatirliyorum ben ama yine de bu ay daha da fazla zaman gecmis gibi.. Pazartesi gunu mutlaka doktora gorun yada en kisa zamanda nasil izin alabilirsen oyle..

Canım prolaktını ben 1 ay kullandım ve ertesı aya doktora gıttım hersey normal cıkmıştı ve bırdahada ılaç vermedı bana kı

Anladim canim demekki dusmus degerin. 1 ay bazen yetiyor bazen yetmiyor dusurmeye. Sen yarin bi test al yap bence yoksada ihmal etme.

Yani 40-43 gun mu oldu bu durumda? Pcos varmiydi tatlim sende? Sanki senin dongun uzundu gibi hatirliyorum ben ama yine de bu ay daha da fazla zaman gecmis gibi.. Pazartesi gunu mutlaka doktora gorun yada en kisa zamanda nasil izin alabilirsen oyle..
Canım pazartesı zaten regl devam etsın etmesın özel doktora gıdecegım cunku regıl duzene gırmedıgı surece bebekte olmaz kı . ama ınş yerleşmedır haftaya doğum gunum ne guzel olurdu . pcos yok bende canım cunku doktor hıcbırseyın yok deı

Regl olsa devamı gelirdi die düşünüyorum inşallah gelmezde yerleşme dır hakkında hayırlısı canım stres yapma

Anladim canim demekki dusmus degerin. 1 ay bazen yetiyor bazen yetmiyor dusurmeye. Sen yarin bi test al yap bence yoksada ihmal etme.
Yarın eczane acık bulamam kı canım ve calışıyorum bn . Ama pazartesı özele gıdecegım kesın zaten regılın 3. gunu muayene alıyormuş

Hakkinda hayirlisi olsun canim. Insallah diledigin gibi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…