yok canım stres yapmıyorum beklıyorum hayırlısı olsun :) Ama hep bnmkı kırmızı gelırdı önce az daha sonra devamı suan kahve yanıRegl olsa devamı gelirdi die düşünüyorum inşallah gelmezde yerleşme dırhakkında hayırlısı canım stres yapma
İnsallah surpriz olur hepimize tatlimCanım pazartesı zaten regl devam etsın etmesın özel doktora gıdecegım cunku regıl duzene gırmedıgı surece bebekte olmaz kı . ama ınş yerleşmedır haftaya doğum gunum ne guzel olurdu . pcos yok bende canım cunku doktor hıcbırseyın yok deı
Yarin eczaneler acik. Pzar gunleri kapali oluyor. Sen bilirsin canim. Olmadi doktora gittiginde baktirirsin artik.Yarın eczane acık bulamam kı canım ve calışıyorum bn . Ama pazartesı özele gıdecegım kesın zaten regılın 3. gunu muayene alıyormuş
Rabbım neyı nasıp görduyse o olsun ınşHakkinda hayirlisi olsun canim. Insallah diledigin gibi olsun.
amın canım hayırlısı olsun beklıyrum bakalım . Yıne de tele kaydettım regıl gunu dıe bakalım . Yok dedı doktor canım rabbım ol derse olur ınş ama bırde özele gıdeyım bakalım ne dıyecek . yok kız nerde 3 gundur tık yok bn cok yoruluyorum :)İnsallah surpriz olur hepimize tatlimhayirlisi biseyiniz yoksa eninde sonunda olacak bebiiss :) siz birbirinizi sevmeyi birakmayin son gune kadar yeter o gelecegi zamani bilir
Yarın acıksa alırım canım kesın bızım semttekı eczane acıksa . kırmızılar gelmezse yaparım kesınYarin eczaneler acik. Pzar gunleri kapali oluyor. Sen bilirsin canim. Olmadi doktora gittiginde baktirirsin artik.
Canımm bal damlıyor ball:)) inşallah canım inşalallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeHerkesin bildigi hesap adet ve 14 gun geri ve benim hislerimben hep ayda iki kerede tutturdum bu sekilde ama ciddiyim senin hakkinda mesela adetin bugun mu bitiyor hani az az gelir sonra kesilir hah iste o gun iliski olsun kuzum sonra bir dolu bir bos devam ayyy valla bir sorun yoksa insallah hamile olcan sen yada suan bosa konusuyor da olabiliriz
İnsalllaaaaahhhhCanımm bal damlıyor ball:)) inşallah canım inşalallah sağlıkla kavuşuruz bebeklerimizeama bir dahaki ay sözünü dinlicem
@canus123
@Hayal Peri
@Lilyumas
@Tugcekucuk
Skry10
@Svl2425
@hadiinsallah
@eylul_ikra
Pokahontass
@sibeluA
Kizlar yeni tarihlerinizi bekliyorum yada bir aciklama olmadi pazartesi listeden kaldiracagim isimlerinizi.
İnsaAllah canım :-*öyle canım hepimiz sıkılıyoruz üzülüyoruz ama yine toplamaya çalışıyoruz kendimizi moral bozmak yok elbet olacak Allahın izniyle
Srnin nasil oldu canim bel agrilarin?Kızlar merhaba nasılsınız ??? :) bugün de gelsin inşallah bebis haberleri :)
Canimm kirmizilar geldi 6sinda dun oldum hesaplayalim ne zamn olcagim tekrarİnsallah surpriz olur hepimize tatlimhayirlisi biseyiniz yoksa eninde sonunda olacak bebiiss :) siz birbirinizi sevmeyi birakmayin son gune kadar yeter o gelecegi zamani bilir
Srnin nasil oldu canim bel agrilarin?
Tatlim seni biraz genis alicaz yani 23-25-27-29-1-3 mutlaka olmasi gereken iliski tarihlerin diger gunler keyfinize kalmis isterseniz daha onceden baslayin ama bu tarihlerde mutlaka olsun :) insallah bu sefer olur tatli kizCanimm kirmizilar geldi 6sinda dun oldum hesaplayalim ne zamn olcagim tekrar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?