Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Bugün bat günüm belinde sirtimda ağrı var basımda agriyor sürekli hamilelik belirtisi olabiliyormus baş ağrısı. Göğüslerimde ağrı oluyor bazen uçları da dik. Bacaklarim agriyor adet olacak gibi ve kasiklarim. Dün gece çok midem bulamadı çıkaracaktım neredeyse. Test yapsam çıkar mi ki bilemedim

Tamam kuzum teşekkür ederim inşallah Rabbim önümüzdeki ay nasip eder eşim de ben de çok uzgunuz
İnsallah kuzum. Ama lutfen yipratmayin kendinizi evet insan husrana ugruyor ama bak cok sukur sagliginiz yerinde eliniz ayaginiz tutuyor masallah birbirinizi seviyorsunuz mutlusunuz bebis de olacak insallah sabir birazcik

Bugunse cikar canim insallah hepsi hamileliktendir

Bugun bebegi olanlarin ve hamilelerin kabul gunumu var avmlerde? Heryer brbrk her yer hamile!! Pofff. Psikolojim bozuldu. Bebek magazalarini gezdim, kiyafet falsn begendim. Ayy ne pahali avuc ici kadar seyler :)

Tatlim seni biraz genis alicaz yani 23-25-27-29-1-3 mutlaka olmasi gereken iliski tarihlerin diger gunler keyfinize kalmis isterseniz daha onceden baslayin ama bu tarihlerde mutlaka olsun :) insallah bu sefer olur tatli kiz
Amınnn canım ınş bu ay ateş takıbınede basladım dunden ıtıbaren ve yazıyorum defterede . yanımda olduğunuz ıcın cokkkk teşekkürler canımın ıcı

Tatlim seni biraz genis alicaz yani 23-25-27-29-1-3 mutlaka olmasi gereken iliski tarihlerin diger gunler keyfinize kalmis isterseniz daha onceden baslayin ama bu tarihlerde mutlaka olsun :) insallah bu sefer olur tatli kiz
Canım sabah kan vardı rengı degışık bı ıkı damla afedersınde suan cok katı aynı çıkolata surmuş gıbı bıtter olmuş cok ılgınç buda neyse

Bugun bebegi olanlarin ve hamilelerin kabul gunumu var avmlerde? Heryer brbrk her yer hamile!! Pofff. Psikolojim bozuldu. Bebek magazalarini gezdim, kiyafet falsn begendim. Ayy ne pahali avuc ici kadar seyler :)
Canım bnm ıyı düşün ıyı olsun . Rabbım bırgun bızede vercek cok şükür hepımızde saglıklıyız rabbım ol derse olur sabırla stressız bekleyecegız . ben bıraz önce gıttım arkadasımın bebegını sevdım geldım üzülmuyorum umutluyum pazartesı doktora gıdecegım ınş herseyde temızdır :)

:) bende biara heryer bebek her yer hamile şaka gibi nüfus patlaması olucak diodum canım bizim kafada bebek varken önceden dikkat etmediğimiz şey sanki gözümüze gözümüze sokuluyo gibi geliyo

Ayyy içime su serptin.ben de 4 aydir deniyorum 5. Aya girdim ve her ay belirti yaşayip kirmizilari görmekten çok yoruldum.
onun için daha gerçekçi olmaya karar verdim
sana da pat diye söyledim.sonra da pişman oldum.
inşallah kırmızıları hiç görmezsin ve bebeğin seninle olur.

Kızlar adet oldum üzülmek istemiyorum hayirlisini diledim ama yine de üzüldüm yeni bat 5 aralık charmant kuzum benim de hesaplarmisin ? 28-29 gunde bir adetim duzenlidir
canım bu mesajını yeni gördüm
üzülmeleri hiç sorma ben eylülde yumurtlama boyunca bir hafta hiç ilişki olmadı bebek olmadığından eminim ama o ay bile içim burkulmuştu
hayırlısı olsun senin için.

Canım valla senle hep aynı gidiyoruz, aylardır yumurtlamadan sonra göğüslerime ağrıdan dokunamazken, bu ay tık yok ya valla enteresan, bakalım ama benim umudum yokta kısmet...

Canım valla senle hep aynı gidiyoruz, aylardır yumurtlamadan sonra göğüslerime ağrıdan dokunamazken, bu ay tık yok ya valla enteresan, bakalım ama benim umudum yokta kısmet...
Aynen canim. Hatta sen aklima geldin. Cok kafama takiyordum neden oluyor diye. Hatta bir konu actim ayni seyleri yasayan var mi diye kimse bisey yazmadi. Agri beni cok rahatsiz ediyordu. Cok sukur henuz baslamadi. Umarim baslamaz. Brlkide bizim belirtimizde bu olur :) hayirlisi Allahtan.

Bu arada eşim ilk defa bana az önce hamile misin acaba dedi. Gecen aylar ben hissediyorum falan diyince hic ihtimal vermiyordu. Bende yok daha çok erken dedim oda daha cok yenidir,bebecik belkide yoldadir dedi. Benimde hoşuma gitti. Niye oyle dedinki dedim. Bilmiyorum içimden geldi diyor. Kocişin kalbi çok temizdir inşallah hissettiği gibidir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…