17-19-21-23 tatlim mutlaka degerlendir. İnsallah Allahin izniyle olacakKızlar adet oldumüzülmek istemiyorum hayirlisini diledim ama yine de üzüldüm yeni bat 5 aralık charmant kuzum benim de hesaplarmisin ? 28-29 gunde bir adetim duzenlidir
17-19-21-23 tatlim mutlaka degerlendir. İnsallah Allahin izniyle olacak
İnsallah kuzum. Ama lutfen yipratmayin kendinizi evet insan husrana ugruyor ama bak cok sukur sagliginiz yerinde eliniz ayaginiz tutuyor masallah birbirinizi seviyorsunuz mutlusunuzTamam kuzum teşekkür ederim inşallah Rabbim önümüzdeki ay nasip edereşim de ben de çok uzgunuz
Bugunse cikar canim insallah hepsi hamileliktendirBugün bat günüm belinde sirtimda ağrı var basımda agriyor sürekli hamilelik belirtisi olabiliyormus baş ağrısı. Göğüslerimde ağrı oluyor bazen uçları da dik. Bacaklarim agriyor adet olacak gibi ve kasiklarim. Dün gece çok midem bulamadı çıkaracaktım neredeyse. Test yapsam çıkar mi ki bilemedim
İnsallah kuzum. Ama lutfen yipratmayin kendinizi evet insan husrana ugruyor ama bak cok sukur sagliginiz yerinde eliniz ayaginiz tutuyor masallah birbirinizi seviyorsunuz mutlusunuzbebis de olacak insallah sabir birazcik
Amınnn canım ınş bu ay ateş takıbınede basladım dunden ıtıbaren ve yazıyorum defterede . yanımda olduğunuz ıcın cokkkk teşekkürler canımın ıcıTatlim seni biraz genis alicaz yani 23-25-27-29-1-3 mutlaka olmasi gereken iliski tarihlerin diger gunler keyfinize kalmis isterseniz daha onceden baslayin ama bu tarihlerde mutlaka olsun :) insallah bu sefer olur tatli kiz
Canım sabah kan vardı rengı degışık bı ıkı damla afedersınde suan cok katı aynı çıkolata surmuş gıbı bıtter olmuş cok ılgınç buda neyseTatlim seni biraz genis alicaz yani 23-25-27-29-1-3 mutlaka olmasi gereken iliski tarihlerin diger gunler keyfinize kalmis isterseniz daha onceden baslayin ama bu tarihlerde mutlaka olsun :) insallah bu sefer olur tatli kiz
Canım bnm ıyı düşün ıyı olsun . Rabbım bırgun bızede vercek cok şükür hepımızde saglıklıyız rabbım ol derse olur sabırla stressız bekleyecegız . ben bıraz önce gıttım arkadasımın bebegını sevdım geldım üzülmuyorum umutluyum pazartesı doktora gıdecegım ınş herseyde temızdır :)Bugun bebegi olanlarin ve hamilelerin kabul gunumu var avmlerde? Heryer brbrk her yer hamile!! Pofff. Psikolojim bozuldu. Bebek magazalarini gezdim, kiyafet falsn begendim. Ayy ne pahali avuc ici kadar seyler :)
:) bende biara heryer bebek her yer hamile şaka gibi nüfus patlaması olucak diodum canım bizim kafada bebek varken önceden dikkat etmediğimiz şey sanki gözümüze gözümüze sokuluyo gibi geliyoBugun bebegi olanlarin ve hamilelerin kabul gunumu var avmlerde? Heryer brbrk her yer hamile!! Pofff. Psikolojim bozuldu. Bebek magazalarini gezdim, kiyafet falsn begendim. Ayy ne pahali avuc ici kadar seyler :)
Ben regl oldum tatlım çok üzgünüm sanırım kafama çok taktiğin için olmuyor kalmam lazım benim kizlar kurtajdan sonraki 4. Adetim bu
Ayyy içime su serptin.ben de 4 aydir deniyorum 5. Aya girdim ve her ay belirti yaşayip kirmizilari görmekten çok yoruldum.Yok canım kirilmadim tabi ki :) yeni gördüm ondan :) canım bu ay geç yumurtladim sanırım çünkü normalde 3 aydir duzenli olarak takip ediyorum kendimi hep yumurtlama akintimi gordukten 16 gun sonra adet oluyorum yarin 14. Gun olacak o yüzden adet olmayabilirim. Bende 3 aydir her turlu psikolojik belirtiyi yaşadım ilk aydan sonra belirtilere anlam yuklememeyi öğrendim ne yazik kiama arkadas sorunca yazdim zaten yazdiklarimin hepsi ayni zamanda adet belirtisi :) rabbim insallah bize de nasip eder hayirli saglikli evlatlar kismet canım...
canım bu mesajını yeni gördümKızlar adet oldumüzülmek istemiyorum hayirlisini diledim ama yine de üzüldüm yeni bat 5 aralık charmant kuzum benim de hesaplarmisin ? 28-29 gunde bir adetim duzenlidir
Kizlar bu ay ilginc bisey var. Benim yumurtlams itibariyle koltuk altindan gogus yanlarina dogru inanilmaz gogus agrim olurdu adete kadar devam ediyordu. Aaa carsamba gunu ovu. Testi siliklesti hala gogus agrim yok :) Seviniyorum bu duruma. Umarim agrimaz göğüslerim. Ve her ay olan bu ay olmayan seyde belirtidir.
Aynen canim. Hatta sen aklima geldin. Cok kafama takiyordum neden oluyor diye. Hatta bir konu actim ayni seyleri yasayan var mi diye kimse bisey yazmadi. Agri beni cok rahatsiz ediyordu. Cok sukur henuz baslamadi. Umarim baslamaz. Brlkide bizim belirtimizde bu olur :) hayirlisi Allahtan.Canım valla senle hep aynı gidiyoruz, aylardır yumurtlamadan sonra göğüslerime ağrıdan dokunamazken, bu ay tık yok ya valla enteresan, bakalım ama benim umudum yokta kısmet...
Okudum canim hepsini cok sagol . Ya hala regilim cikolatta rengi kati cikolata surmus gibi ya neden boylekiSkry10 canım şuraya bi bak 20gün 1ay gecikmeyle gebe olduğuunu öğrenenler varmış aklıma sen geldin direk
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...nra-hamis-oldugunuzu-ogrendiniz.259294/page-4
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?