- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Ayy canim benim sadece tahmin edebiliriz net bisey soylemek cok zor. Cikolata kist, basit kist vs olabilir. Allah korusun. Sadece tahmin ediyorum yanlış anlama.Okudum canim hepsini cok sagol . Ya hala regilim cikolatta rengi kati cikolata surmus gibi ya neden boyleki
Canim hani adetin son gunleri olur ya ole parca parca ve kahverengi geliyor . kist zannetmiyorum cunku daha gecen ay doktordaydimAyy canim benim sadece tahmin edebiliriz net bisey soylemek cok zor. Cikolata kist, basit kist vs olabilir. Allah korusun. Sadece tahmin ediyorum yanlış anlama.
Bu ay benimkide cok garip . gunluk pedim vardi afedrsin de cnm dun iste olmusum kahve adetin son gunki leke gibi . sonra eve geldim hic yokk. Aksam ped koydum hic gelmedi gece 3/4 gibi sancim oldu ve hala gogusum şiş ve sizliyor. Cikolata gibi kavhe geliyor sadece yapiskan gibi ole geliyoKızlar bu sefer adetim çok ilginç. Benim ilk gün çok sancim olurdu kanamam da yoğun olmasa da ped değiştirecek kadar olurdu. Bugün öğlen wc de peceteye geldi ilk pembe renkte. Bende adet oldum diye ped koydum ama bu saate kadar ped hiç kirlenmedi. Her wc ye gittiğimde peceteye pembe geliyor ama bi de yapışkan akıntı var. Hiç anlamadım kızlar sizce neden olabilir ?
Allah hayirlidini versin cnm benimkide bi tuhaf ya . hani cikolata buzlukta donar ya onu bi yere surersin ole geliyor . ve parca parcaşaka gibi ama benim adetimde bu ay çok değişik ilk gün kahverengi geldi ikinci gün az bişey kırmızı iki gündürde @Skyr10 aynı seninki gibi kahve kahve
Aynen bnde ole hersey yasadim yinede regl oldumben 6 aydır hamilelik belirtisi diye bişey olmadığını anladım kızlar her türlü belirtiyi yaşadım ama sonuçta adet oldum bu ay hiçbir belirti aramayacağım
Canım neden olmasın, ben ilk hamileliğimde adet gecikince test yapmıştım. O ara göğüs ağrım varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum. Ama adet geçtikten sonraydı sanırım çok feci göğüs ağrım olmuştu. Birde adet başlıcağı yerde, beyaz sarı çok fazla akıntım olmuştu. Birde peçeteye tek sefer pembe leke gelmişti. Oyüzden akıntı olursa ancak hamilelikten şüphelenicem. Yoksa hiç umut etmicem...inş senin ve eşinin gönlünden geçtiği olur canım :) adeti beklemekte fayda var...:)Aynen canim. Hatta sen aklima geldin. Cok kafama takiyordum neden oluyor diye. Hatta bir konu actim ayni seyleri yasayan var mi diye kimse bisey yazmadi. Agri beni cok rahatsiz ediyordu. Cok sukur henuz baslamadi. Umarim baslamaz. Brlkide bizim belirtimizde bu olur :) hayirlisi Allahtan.
Canım kist değildir umarım, eğer yumurtan büyüyüpte çatlayamadıysa kistleşebiliyor. Yada hava değişiminden olabilir...neyse pazartesi dra gideceksin değilmi? İnş hayırlısı olur...Allah hayirlidini versin cnm benimkide bi tuhaf ya . hani cikolata buzlukta donar ya onu bi yere surersin ole geliyor . ve parca parca
Evet canim kesinlikle hitcegim . zaten bohazimda sisti bugun atesim var kulagima buruyor yutkunamiyorumCanım kist değildir umarım, eğer yumurtan büyüyüpte çatlayamadıysa kistleşebiliyor. Yada hava değişiminden olabilir...neyse pazartesi dra gideceksin değilmi? İnş hayırlısı olur...
Amin inşallah canım teşekkürlerBugunse cikar canim insallah hepsi hamileliktendir
Evet canım zaten kendimi dinlememe kararı aldım bu ay. Adet tarihine kadarda hiç bir girişimde bulunmıcam. Zaten vars elbet öğrenicem. Acele etmeden sabırla beklemek en güzeli. Erken öğrenmekle geç öğrenmek arasında da fark yokki. Stres yapıp kendimizi yıpratıyoruz.Canım neden olmasın, ben ilk hamileliğimde adet gecikince test yapmıştım. O ara göğüs ağrım varmıydı yokmuydu hatırlamıyorum. Ama adet geçtikten sonraydı sanırım çok feci göğüs ağrım olmuştu. Birde adet başlıcağı yerde, beyaz sarı çok fazla akıntım olmuştu. Birde peçeteye tek sefer pembe leke gelmişti. Oyüzden akıntı olursa ancak hamilelikten şüphelenicem. Yoksa hiç umut etmicem...inş senin ve eşinin gönlünden geçtiği olur canım :) adeti beklemekte fayda var...:)
Canım eşin için 3 gün cinsel perhiz olmalı test için benim eşime sabah 9 a randevu vermişlerdi bilmiyorum tabi etkisi var mı? Eğer kontrole gitmekte sıkıntın yoksa yumurta takibi isteyebilirsin. 3.gün hormon tahlillerini yaparlar. Prolaktin hormonu için açlık şartı istiyorlar. Genelde malesef doktorlar hemen yumurta büyütücü yada catlatma için iğne ilaç veriyorlar eğer bir sorun yoksa boşu boşuna vucudunun dengesini bozarsın. Bence önce hormon tahlillerini yaptır. 21. Gün progesteronuna baktır. Progesteron yumurtanın catlayıp çatlamadığını gösteriyor. Acele etme derim hersey yolundaysa. Çünkü hiçbir sorunu olmayan çiftlerin % 9 sansı oluyormuş her ay hamile kalmak için benim doktorum öyle dedi.hakkınızda hayırlısı olsun.Kızlar şükür adetim normallesti :) korktum bir an farkli olunca... yarin doktora gidiyoruz eşimle o da sperm testi isteyecek bakalım yaparsa doktorlar. Kizlar biz 4 aydir deniyoruz ama 1 yildir deniyoruz desek ne olur ? Yoksa ilgilenmiyorlar diye duymuştum da
canım bunları görünce çok şaşırdım ama senin yinede dr a gidip kan-idrar ultrason hepsine baktırman lazım herzaman olmayan bişi bu hani dr bile bakmadan net bişi diyemez canım ihmal etme sağlığını lütfenOkudum canim hepsini cok sagol . Ya hala regilim cikolatta rengi kati cikolata surmus gibi ya neden boyleki
Dogum kontrol hapi kullanmis olsan olabilir yada kist varsa yapabilir. Ama hicbirseyin yokken de ayda yilda bir bu sekilde olabilir tatlim. Onumuzdeki ay hamile olmazsan duzgun bir doktora gorun icin rahat etsinCanım sabah kan vardı rengı degışık bı ıkı damla afedersınde suan cok katı aynı çıkolata surmuş gıbı bıtter olmuş cok ılgınç buda neyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?