Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
En güzeli tatlım olucak olucak artık ben saldım çayıra modundayım. Hatta öbür ayın yumurtlama gününe baktım, eşime uçak bileti alıcam erkenden ucuz olsun diye haha:) o kadarki olmayacağına inandırmışım kendimi:)

Slmmmmmm kızlar nbr nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçıyor :)

İyidir tatlım eşim yolda onu bekliyorum. Sen nasılsın?
Teşekkurler canım bende ıyıyım . gözun aydın dıyeyım o zaman . Canım boğazım çok kötü grıp basladı dunden ıtıbaren boğazım kulaklarıma vuruyor . kahverengı akıntı devam edıyor ılaçda alamıyorum

Im çok geçmiş olsun, tüh adetin bi sökülemedi seninde...bitki çaylarıyla takviye yapmaya çalış bol bol c vitamini yüklen:)

Im çok geçmiş olsun, tüh adetin bi sökülemedi seninde...bitki çaylarıyla takviye yapmaya çalış bol bol c vitamini yüklen:)
Bende öle yapıyorum canım zaten meyve falan yıyorum . Yarın doktora gıdıp hormon testımı yaptırsam degerlerıme mı baktırsam yada regıl bıtınce mı gıtsem

Bende öle yapıyorum canım zaten meyve falan yıyorum . Yarın doktora gıdıp hormon testımı yaptırsam degerlerıme mı baktırsam yada regıl bıtınce mı gıtsem
Yarın kaçıncı günün? Aslında 3. Gününde gidersen hormonlarına bakılmış olur. Böylece pko varsa yada herhangi bir kist bu şekilde teşhis edilebiliyor. Durumunu izah et dr a o zaten eminim bu testleri isteyecektir. Bence yarın görünmwnde fayda var...

Eşim perhiz şartına uyuyor canım şükür yarın 10.30 a aldık numara. Yumurtlama takibi için her gün gitmem gerekiyorsa gidemem bu sene çok dersim var sürekli izin alamam zaten ilk amacım hormon testlerimin yapılması eğer eşimde ve bende problem yoksa beklerim ilaç kullanmak istemiyorum inşallah yoktur bir sorun stresliyim biraz. 21. gün doktor çağırır mı acaba yoksa bahsetmezse ben mi söylesem?

Yarin 3.gunum

Eylemeylemce aynı zamanda yarın 3. günüm tam denk geldi :)
3. Gunune gelmesi iyi olmus canim tahlillerini yaptirirsin. Fsh,amh yumurta rezervi icin onemli, prolaktin gebeligi onluyor, progesteron yumurtanin buyudugunu ve catladigini gosteriyor. Bana daha once tahlil yapan doktorlar hep progesteronu atladilar yani hic kimsr yaptirmadi. Ben internetten arastirarak buldum. Gittigim hastanenin labaratuari doktor isteme sarti olmadigindan kendim tum tahlilleri yaptirdim. Progesteronuda krndim yaptirdim. Istersen soyle tatlim. İnşallah sonuçların iyi cikar. Stres yapma. Prolaktin hormonu stres bazliymis. Hatta stres hormonuda deniyormus. Sakin ol. Herseyin hayırlısı. Insan doktora gittikce gitmek istiyor ben 4 aydir her ay gittim sadece bu ay gitmedim. Hemde kac tane doktora gittim. En son gittigim doktor hersryi biliyorsun,dersine iyi calismissin dedi.

Valla canim bende de pek umut yok. Bizde arifoglundan ari sut,bal,polrn,propolis aldik bana. Esimede keciboynuzu pekmezi. Esim.hrmrn kullsnmsya baslicak bende sdetin 1. Gunu itibariyle baslicam. Her ay bisry denicem. Olmazsa 1 yil boyunca baska careler aricaz artik. Hayirlisi olsun. Bu arada esin geliyormus gozunaydin.

Canım 1 yıla kadar olmaması normal, hersey düzgün gitse bile şans heray %15. Ama besin takviyesi iyi olur bencede, bağışıklığınızı da kış günü güçlendirmiş olursunuz. Arı sütü, bal, polen eşinde yesin canım çok faydalı spermlerede etkisi olur bence...evet canım buarada sağol 1-2 saate gelmiş olucak inş. Salı hünü gidexek bakalım:) heyecanla bekliyorum.

Çok teşekkür ederim canım ya benim hiç bilgim yok yarın kan testinde mi bakar bu dediklerine ? Bide sonuç hemen çıkar mı ? Benim sonuçlarım bi de sprem sonuçları ?

Slm kizlar uyudunuz mu . kizlar benim regil bitti gelmiyor . ped bembeyaz . lavaboya ciktigimda sadece siliyorum peceteye azcik leke geliyor buda neydi

Çok teşekkür ederim canım ya benim hiç bilgim yok yarın kan testinde mi bakar bu dediklerine ? Bide sonuç hemen çıkar mı ? Benim sonuçlarım bi de sprem sonuçları ?
Csnim kan tahlillerinden bazilari 30 dk.sonra cikiyor bazilarida 2 gun sonra max. Sperm testini esim sabah yaptirdi oglen 3 te almistik sonucu.

Günaydın kızlar,
Gögüs hassasiyeti yok, kasık ağrısı ve batma yok, akıntı yok, halsizlik yok, iştahta değişme yok. Bata daha çok var ve kafam çok rahat :)
Gunaydin canim bnm de regil bitti 3 gun surdu . bigaz agrisi grip oluyorum bende vucudum cok kirik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…