- 16 Ocak 2011
- 4.493
- 4.528
- 333
En güzeli tatlım olucak olucak artık ben saldım çayıra modundayım. Hatta öbür ayın yumurtlama gününe baktım, eşime uçak bileti alıcam erkenden ucuz olsun diye haha:) o kadarki olmayacağına inandırmışım kendimi:)Evet canım zaten kendimi dinlememe kararı aldım bu ay. Adet tarihine kadarda hiç bir girişimde bulunmıcam. Zaten vars elbet öğrenicem. Acele etmeden sabırla beklemek en güzeli. Erken öğrenmekle geç öğrenmek arasında da fark yokki. Stres yapıp kendimizi yıpratıyoruz.
İyidir tatlım eşim yolda onu bekliyorum. Sen nasılsın?Slmmmmmm kızlar nbr nasılsınız hafta sonunuz nasıl geçıyor :)
Teşekkurler canım bende ıyıyım . gözun aydın dıyeyım o zaman . Canım boğazım çok kötü grıp basladı dunden ıtıbaren boğazım kulaklarıma vuruyor . kahverengı akıntı devam edıyor ılaçda alamıyorumİyidir tatlım eşim yolda onu bekliyorum. Sen nasılsın?
Im çok geçmiş olsun, tüh adetin bi sökülemedi seninde...bitki çaylarıyla takviye yapmaya çalış bol bol c vitamini yüklen:)Teşekkurler canım bende ıyıyım . gözun aydın dıyeyım o zaman . Canım boğazım çok kötü grıp basladı dunden ıtıbaren boğazım kulaklarıma vuruyor . kahverengı akıntı devam edıyor ılaçda alamıyorum
Bende öle yapıyorum canım zaten meyve falan yıyorum . Yarın doktora gıdıp hormon testımı yaptırsam degerlerıme mı baktırsam yada regıl bıtınce mı gıtsemIm çok geçmiş olsun, tüh adetin bi sökülemedi seninde...bitki çaylarıyla takviye yapmaya çalış bol bol c vitamini yüklen:)
Yarın kaçıncı günün? Aslında 3. Gününde gidersen hormonlarına bakılmış olur. Böylece pko varsa yada herhangi bir kist bu şekilde teşhis edilebiliyor. Durumunu izah et dr a o zaten eminim bu testleri isteyecektir. Bence yarın görünmwnde fayda var...Bende öle yapıyorum canım zaten meyve falan yıyorum . Yarın doktora gıdıp hormon testımı yaptırsam degerlerıme mı baktırsam yada regıl bıtınce mı gıtsem
Canım eşin için 3 gün cinsel perhiz olmalı test için benim eşime sabah 9 a randevu vermişlerdi bilmiyorum tabi etkisi var mı? Eğer kontrole gitmekte sıkıntın yoksa yumurta takibi isteyebilirsin. 3.gün hormon tahlillerini yaparlar. Prolaktin hormonu için açlık şartı istiyorlar. Genelde malesef doktorlar hemen yumurta büyütücü yada catlatma için iğne ilaç veriyorlar eğer bir sorun yoksa boşu boşuna vucudunun dengesini bozarsın. Bence önce hormon tahlillerini yaptır. 21. Gün progesteronuna baktır. Progesteron yumurtanın catlayıp çatlamadığını gösteriyor. Acele etme derim hersey yolundaysa. Çünkü hiçbir sorunu olmayan çiftlerin % 9 sansı oluyormuş her ay hamile kalmak için benim doktorum öyle dedi.hakkınızda hayırlısı olsun.
Yarin 3.gunumYarın kaçıncı günün? Aslında 3. Gününde gidersen hormonlarına bakılmış olur. Böylece pko varsa yada herhangi bir kist bu şekilde teşhis edilebiliyor. Durumunu izah et dr a o zaten eminim bu testleri isteyecektir. Bence yarın görünmwnde fayda var...
3. Gunune gelmesi iyi olmus canim tahlillerini yaptirirsin. Fsh,amh yumurta rezervi icin onemli, prolaktin gebeligi onluyor, progesteron yumurtanin buyudugunu ve catladigini gosteriyor. Bana daha once tahlil yapan doktorlar hep progesteronu atladilar yani hic kimsr yaptirmadi. Ben internetten arastirarak buldum. Gittigim hastanenin labaratuari doktor isteme sarti olmadigindan kendim tum tahlilleri yaptirdim. Progesteronuda krndim yaptirdim. Istersen soyle tatlim. İnşallah sonuçların iyi cikar. Stres yapma. Prolaktin hormonu stres bazliymis. Hatta stres hormonuda deniyormus. Sakin ol. Herseyin hayırlısı. Insan doktora gittikce gitmek istiyor ben 4 aydir her ay gittim sadece bu ay gitmedim. Hemde kac tane doktora gittim. En son gittigim doktor hersryi biliyorsun,dersine iyi calismissin dedi.Eylemeylemce aynı zamanda yarın 3. günüm tam denk geldi :)
Valla canim bende de pek umut yok. Bizde arifoglundan ari sut,bal,polrn,propolis aldik bana. Esimede keciboynuzu pekmezi. Esim.hrmrn kullsnmsya baslicak bende sdetin 1. Gunu itibariyle baslicam. Her ay bisry denicem. Olmazsa 1 yil boyunca baska careler aricaz artik. Hayirlisi olsun. Bu arada esin geliyormus gozunaydin.En güzeli tatlım olucak olucak artık ben saldım çayıra modundayım. Hatta öbür ayın yumurtlama gününe baktım, eşime uçak bileti alıcam erkenden ucuz olsun diye haha:) o kadarki olmayacağına inandırmışım kendimi:)
Canım 1 yıla kadar olmaması normal, hersey düzgün gitse bile şans heray %15. Ama besin takviyesi iyi olur bencede, bağışıklığınızı da kış günü güçlendirmiş olursunuz. Arı sütü, bal, polen eşinde yesin canım çok faydalı spermlerede etkisi olur bence...evet canım buarada sağol 1-2 saate gelmiş olucak inş. Salı hünü gidexek bakalım:) heyecanla bekliyorum.Valla canim bende de pek umut yok. Bizde arifoglundan ari sut,bal,polrn,propolis aldik bana. Esimede keciboynuzu pekmezi. Esim.hrmrn kullsnmsya baslicak bende sdetin 1. Gunu itibariyle baslicam. Her ay bisry denicem. Olmazsa 1 yil boyunca baska careler aricaz artik. Hayirlisi olsun. Bu arada esin geliyormus gozunaydin.
3. Gunune gelmesi iyi olmus canim tahlillerini yaptirirsin. Fsh,amh yumurta rezervi icin onemli, prolaktin gebeligi onluyor, progesteron yumurtanin buyudugunu ve catladigini gosteriyor. Bana daha once tahlil yapan doktorlar hep progesteronu atladilar yani hic kimsr yaptirmadi. Ben internetten arastirarak buldum. Gittigim hastanenin labaratuari doktor isteme sarti olmadigindan kendim tum tahlilleri yaptirdim. Progesteronuda krndim yaptirdim. Istersen soyle tatlim. İnşallah sonuçların iyi cikar. Stres yapma. Prolaktin hormonu stres bazliymis. Hatta stres hormonuda deniyormus. Sakin ol. Herseyin hayırlısı. Insan doktora gittikce gitmek istiyor ben 4 aydir her ay gittim sadece bu ay gitmedim. Hemde kac tane doktora gittim. En son gittigim doktor hersryi biliyorsun,dersine iyi calismissin dedi.
Csnim kan tahlillerinden bazilari 30 dk.sonra cikiyor bazilarida 2 gun sonra max. Sperm testini esim sabah yaptirdi oglen 3 te almistik sonucu.Çok teşekkür ederim canım ya benim hiç bilgim yok yarın kan testinde mi bakar bu dediklerine ? Bide sonuç hemen çıkar mı ? Benim sonuçlarım bi de sprem sonuçları ?
İnşaAllah canımBugün bebişim gideli tam 1 yıl oldu, hazirandan beri tekrar çalışmalara başladık...İnş daha fazla bekletmez rabbim
Gunaydin canim bnm de regil bitti 3 gun surdu . bigaz agrisi grip oluyorum bende vucudum cok kirikGünaydın kızlar,
Gögüs hassasiyeti yok, kasık ağrısı ve batma yok, akıntı yok, halsizlik yok, iştahta değişme yok. Bata daha çok var ve kafam çok rahat :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?