Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
charmant mrb canim nasilsin. Canim bnm regil 3 gun leke seklinde surdu bitti gelen giden yok . 7 gun surerdi hep

charmant mrb canim nasilsin. Canim bnm regil 3 gun leke seklinde surdu bitti gelen giden yok . 7 gun surerdi hep
Eger musaitsen doktora gorun canim ama gidemeyecek gibiysen suan dun- bugun test yapmadiysan bi yap bakalim ilginc durumun cidden. Yerlesme olabilirde olmayabilirde ama en iyisi doktor

Eger musaitsen doktora gorun canim ama gidemeyecek gibiysen suan dun- bugun test yapmadiysan bi yap bakalim ilginc durumun cidden. Yerlesme olabilirde olmayabilirde ama en iyisi doktor
Gidip eczaneden test alayim cikmazsa yarin eşim evde hem kulak burun bogaza giderim hem kadin doguma

Ayy kıyamam dikkat et kendine. C bitamini al bol bol. Çok su iç. Ihlamur iç. Toz zencefil-bal ye:) geçmiş olsun canım. Bugün doktora gidecek misin?
Sagol canim Allah razi olsun . eşim gorevde yarin onunla gitcegim . cunku kan verirken cok korkuyorum agliyorum o elimi tutuyor destek oluyor

Gunaydin fistikk
Nasilsin cnm adetin lekelenme seklinde olmus insallah gebelikle alakalidir cnm turklokumu arkadasinda oyleydi hatta senden daha fazla lekelenme gordu sonra 2 aylik hamis oldugunu ogrendi insallah seninde oyledir

Nasilsin cnm adetin lekelenme seklinde olmus insallah gebelikle alakalidir cnm turklokumu arkadasinda oyleydi hatta senden daha fazla lekelenme gordu sonra 2 aylik hamis oldugunu ogrendi insallah seninde oyledir
Aaa ole mi onunki kac gun surdu acaba

Cok sukur cnm iyiyim kendimi mesgul edicek seyler yapiyorum yetiskinler icin boyama kitabi var ona basladim :) esim dio iyice siyirdin cocukluguna dondun :) bu bebis dusuncesi insana nelee yaptiriyor
Stres atmak icin birebir bende denedim yapmayi ama brnim gibi sabirsizlar icin hic iyi degil. Sıkılınca sscma sapan karalayip daha cok strese girdigim icin ben biraktim. Bat 17 kasim brnim daha cok var. Acaba mi dedigim hic bir belirtide yok. Bu ay acayip rahatim ve hamile oldugumuda hissetmiyorum. Ruyamda hamilelikle ilgili seyler goruyorum ama tam olarak hatirlamiyorum da... Senin bat ne zaman belirtin var mi?

Cnm o hemen hemen hergun azda olsa lekelenmesi vardi
Benim cuma 7 gibi aksam lekelenme başladi adetin son gununde oluyor ya ole . cumartesi kahverengi sekilde camur gibbi oldu resmen . pazar azardi pembe kahve karisigiydi. Bugunde 1 damla var o yawruagzi gibi acik renkte dahada yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…