Ayni cnm hemen hemen :) 16 kasim benimde valla cnm bir kac gundur asiri bas donmem var boyle bayilcak gibiyim tansiyonumu olcuyorum 9/5 cikiyor sanirim tansiyonum dusuyor. Diger belirtiler her ay olan belirtiler onlari artik saymiyorum :)Stres atmak icin birebir bende denedim yapmayi ama brnim gibi sabirsizlar icin hic iyi degil. Sıkılınca sscma sapan karalayip daha cok strese girdigim icin ben biraktim. Bat 17 kasim brnim daha cok var. Acaba mi dedigim hic bir belirtide yok. Bu ay acayip rahatim ve hamile oldugumuda hissetmiyorum. Ruyamda hamilelikle ilgili seyler goruyorum ama tam olarak hatirlamiyorum da... Senin bat ne zaman belirtin var mi?
Hayirlisi cnm insallah baska birsey degildir o camur gibi olan bende adet zamani oluyor hele kist varken cok fazla oluyordu simdi cok sukur adetin son gunleri oluyor sadeceBenim cuma 7 gibi aksam lekelenme başladi adetin son gununde oluyor ya ole . cumartesi kahverengi sekilde camur gibbi oldu resmen . pazar azardi pembe kahve karisigiydi. Bugunde 1 damla var o yawruagzi gibi acik renkte dahada yok
Canim sen niye test alip yapmiyosun ki? Iskence ettin kendine resmen. Zaten kesin cikacak hamileysen. Yap kurtul bu stresten. Ben stres oldum senin icin. Hadi bi kosu git test al yapiver :)Benim cuma 7 gibi aksam lekelenme başladi adetin son gununde oluyor ya ole . cumartesi kahverengi sekilde camur gibbi oldu resmen . pazar azardi pembe kahve karisigiydi. Bugunde 1 damla var o yawruagzi gibi acik renkte dahada yok
Gidip bi test alayim ya bn . varsada yoksada belli olurHayirlisi cnm insallah baska birsey degildir o camur gibi olan bende adet zamani oluyor hele kist varken cok fazla oluyordu simdi cok sukur adetin son gunleri oluyor sadece
Uzerimi giyiyorum cnm cikip alip gelcegim sanmam ama yinede icim rahat olurCanim sen niye test alip yapmiyosun ki? Iskence ettin kendine resmen. Zaten kesin cikacak hamileysen. Yap kurtul bu stresten. Ben stres oldum senin icin. Hadi bi kosu git test al yapiver :)
:) aynen cnm icin rahat etsin en azindanGidip bi test alayim ya bn . varsada yoksada belli olur
Hadi koş koş:) yoksa da kendini yipratmamis olursun.Uzerimi giyiyorum cnm cikip alip gelcegim sanmam ama yinede icim rahat olur
Aleykum Selam cnm hosgeldin :)
naber canımAleykum Selam cnm hosgeldin :)
Iyiyim cnm saol sen nasilsinnaber canım
Aaa bak bu belirti olabilir canim. Ama gectigimiz aylar benimde hep 8-5 falan cikiyordu. Fos cikti. İnşallah seninki gercek belirtidir. Ben kendime soz verdim bu ay yalanci belirtiler beni kandiramicak.Ayni cnm hemen hemen :) 16 kasim benimde valla cnm bir kac gundur asiri bas donmem var boyle bayilcak gibiyim tansiyonumu olcuyorum 9/5 cikiyor sanirim tansiyonum dusuyor. Diger belirtiler her ay olan belirtiler onlari artik saymiyorum :)
Cnm valla ben ondanda umitlenmiyorum cunku genel olarak tansiyonum dusuk buda sahte belirti kesin hep kandiriyorlar bizi :)Aaa bak bu belirti olabilir canim. Ama gectigimiz aylar benimde hep 8-5 falan cikiyordu. Fos cikti. İnşallah seninki gercek belirtidir. Ben kendime soz verdim bu ay yalanci belirtiler beni kandiramicak.
ii diielim ii olalım cnmIyiyim cnm saol sen nasilsin
Amin cnm baska yapcak bisi yok zaten moral bozuyoruz noluyor etrafa yansitiyoruz herseyin hayirlisi dicez ve beklicezii diielim ii olalım cnm
akşam uyanıkken bebek gördüm gerçek gibiydi kuzumAmin cnm baska yapcak bisi yok zaten moral bozuyoruz noluyor etrafa yansitiyoruz herseyin hayirlisi dicez ve beklicez
Hadi bakalim :) gelsin bebislerFalimda bebek cikti:)
Cnm onu bende bir kere yasadim evin icinde resmen bebek oldugunu hayal ettim ama gercek gibiydi. Cnm insallah gercek oldugu gunlerde olucak bilinc altimizda hep o var o yuzden hep ona odakliyiz herseyi bebege yoruyoruz. Allahim cok aratmadan verir insallahakşam uyanıkken bebek gördüm gerçek gibiydi kuzum
inşllh cnm inşlallh folik aside başladım bugünCnm onu bende bir kere yasadim evin icinde resmen bebek oldugunu hayal ettim ama gercek gibiydi. Cnm insallah gercek oldugu gunlerde olucak bilinc altimizda hep o var o yuzden hep ona odakliyiz herseyi bebege yoruyoruz. Allahim cok aratmadan verir insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?