Iyi yapmisin cnm vucudunu gebelige hazirlanir en azindaninşllh cnm inşlallh folik aside başladım bugün
öle cnm folidoce almış eşim kızlar folik asit alacaksanız elevit almayın domuz yağı içeriomuşşş e vitamini domuzdan sağlıolarmışIyi yapmisin cnm vucudunu gebelige hazirlanir en azindan
Artik domuz urunleri herseyde var valla zorla haram sokuyorlar agzimizaöle cnm folidoce almış eşim kızlar folik asit alacaksanız elevit almayın domuz yağı içeriomuşşş e vitamini domuzdan sağlıolarmış
aynen yaaArtik domuz urunleri herseyde var valla zorla haram sokuyorlar agzimiza
Canim bakin malesef yok . yarin doktora gideyim ben . Ya kis var yada enfeksiyonSkry10 cnm yaptin mi?
10 dk da cektimKac dakikada cektin cnm
var sanki bunda ben mi öle görüorumCanim bakin malesef yok . yarin doktora gideyim ben . Ya kis var yada enfeksiyon
Yok kuzum hicbirsey birde 2 adet aldimHayali bir cizgi var gibi sanki :) yada ben artik hayal goruyorum :)
Ben hala bakiyorum yokvar sanki bunda ben mi öle görüorum
var kız bi çizgi ışık tutta bakYok kuzum hicbirsey birde 2 adet aldimneyse hayirlisi artik doktora gidip ogrenirim
Hani kizzz:)var kız bi çizgi ışık tutta bak
Aynen cnm yok kismet :)Bende göremedim. Hayırlısı olsun.
Git tatlim hayirlisi insallah ben de gidicem de adet ne zaman olacagim belli degil. İnsallah iyi cikar herseyinKırmızılar geldi! Yeni bat 6charmant
Kızlar ben artık dr a gidiyorum.. Reglimin 3. Gününe randevu aldım.
Test suan hala sende mi sendeyse tekrar foto cekip atar misin cnm?Hani kizzz:)
Sağol canımm, umarım iyi çıkar ikimizinki deGit tatlim hayirlisi insallah ben de gidicem de adet ne zaman olacagim belli degil. İnsallah iyi cikar herseyin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?