Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Günaydın kızlar,
Gögüs hassasiyeti yok, kasık ağrısı ve batma yok, akıntı yok, halsizlik yok, iştahta değişme yok. Bata daha çok var ve kafam çok rahat :)
Göğüs hassasiyeti uçlarına bastırınca var azcık, sağ kasığımda batma oldu dün bugün koşturmacadan farkedemedim. Akıntı herzamanki gibi bugünlerde yoğun, iştah aynı:) ben olucam adet çünkü çenemde de kıcaman sivilce cıktı :)

Ayy benim goguslerimde hic yok hassasiyet. Akintim sut beyaz krem tarzinda var ama her adet oncesi oluyor onu belirtiden saymiyorum bile. Benim sivilcemde cikti ama yumurtlama donemi hemde kocaman. Hala gecmedi biri cenemde biri yanagimda. Ergenler gibi dolasiyorum :) yarin adetimin 21. Gunu acaba progesteron mu baktirsam. En azindan yumurta catladi mi onu ogrenmis olurum diyorum sonra vazgeciyorum catladiysa catladi catlamadiysa catlamadi diyorummm.

Kızlar saatlerdir ağlıyorum çok kötüyüm sonuçlar kötü

Eklentiler

• IMG_20151109_165734.webp
    11,2 KB · Görüntüleme: 55
Hormon tahlilleri 3. Gun yapiliyor. Tahlil yaptirmak icin 3. Gunu gitmen gerekirdi. Yarin sadece ultrasondan bakar. Bir dahaki ayi beklemen gerekebilir tahliller icin.
Bn 3. gun desem anlar mkı canımm zaten tam regl anlamıyla gelmıyorkı ara ara

Kuzummm neden üzülüyorsun kı dostınex verıyor prolaktını 19 zaten . düşün benımkı 37 ıdı ve verdıgı ılac hemen düşürdü tatlım o yuzden eger bebek ıstıyorsak sabır edecegız tevekkulu elden bırakmayacagız

Dur canim sakin ol. Hemen birakma kendini. Fsh yuksek cikmis. Yasin kac canim. Yumurta rezervinde sıkıntı var ama. Ultrasondan bakti mi? Bak fsh icin hayit suyundan cok fayda gorenler var. E2 degerinde dusuk cikmis. Ada cayi bol bol. Ayyy dur hemen umutsuzluga kapilma canim. Ne dicemi bilemedim. Doktor ne dedi? Tedavi icin bisey dedi mi? Asilama tup bebek vs??

Herseyin artik caresi var. Sadece umudunu hic kaybetmeden mucadele edeceksin. Doktorlar hemen kestirip atiyor. Sifa Allahtan sakin ama sakin unutma. Toparla kendini, birakma canim.

Lutfen biraz sakin olmaya calis olur mu? Evet insan beklemedigi sonuclar karsisinda hayal kirikligina ugruyor haklisin ama beterin beteri var canim. Hicbirsey dunyanin sonu demek degil! İlaclarla destekleyecektir doktorun korkma. Birde herseyin ilaci mutluluktur! Sakin bunu aklindan cikarma asla pes etme ama isyan da etme. Elinden gelen neyse yap ve bekle insanoglunun da yapabilecekleri kisitli bazen. Olacaksa oyle bir olur ki o bebis ama o bebisin annesinin cok saglam olmasi lazim. Yarin uyandiginda biliyorum ki daha guclu olacaksin. Dur bakalim daha hicbirsey bitmedi

Son düzenleme:
Y yapayalniz1 cnm hemen kendini birakma derdi veren Rabbim dermaninida verir. Sabir ve inancin senin en buyuk ilacin o yuzden umudunu hicbir zaman kaybetme. Insallah tedaviyle hepsi normal degerine doner. Rabbim tez zamanda sifani ve bebegini versin

Kizlar doktor ilac vermedi bir daha ki ay yenileyelim duruma gore araştırma has sevk edecek bulundugum yer doguda ufak bir sehir burada imkanlar kısıtlı amh hormonuna bakilmasi lazim bisey diyemem bu sekilde dedi 26 yasindayim daha bilmiyorum suan daha iyiyim ama

Tamam canim sen iyi seyler dusun. Duzgun beslenmeye calis bu arada esinle mutlu oldugunuz seyler yapin bu bir surec atlatacaksiniz.

Daha iyi olacaksin Insallah cnm.

Kuzum yanındayız unutma bunu bırlıkte atlatacagız bak bana benım prolaktınım 37 cıkmıştı gecıyor . belkıde yukseldı bılmıyorum ama prolaktını süt urunlerı ve stres tetıklıyor haberın olsun canım

Tamam canim sen iyi seyler dusun. Duzgun beslenmeye calis bu arada esinle mutlu oldugunuz seyler yapin bu bir surec atlatacaksiniz.

Insallah canım internette ibrahim saracoglu aslan pencesi çayını onermis gordum alsam mi bilemedim ama bide simdi benim hic yumurtam olusmuyor mu demek oluyor bu yani o an donup kaldim soramadim hic doktora

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…