Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Insallah canım internette ibrahim saracoglu aslan pencesi çayını onermis gordum alsam mi bilemedim ama bide simdi benim hic yumurtam olusmuyor mu demek oluyor bu yani o an donup kaldim soramadim hic doktora
Canim amh daha gercek sonuclar veriyor. Birde ben gittigimde 3. Gunu doktor ultrasonda saymis sagda 7 solda 8 di galiba yumurtam vardi. Doktor en az 7 olmali diye soylemisti. Yasin daha cok genc bu bir avantaj. Fsh yumurta rezervinin az,yada cok oldugunu gosteriyor canim. Yumurtanin olgunluga ulasip catladigini progesteron gosteriyor. Pozitif dusun canim. Artik herseyin tedavisi var. Hem soyle dusun hamile kalmak icin sadece bir yumurta yeterli sadece bir tane dolleniyor cunku oyle dusun. Umarim hersey yolunda gider sizin icin. Eşinin testi nasil?

Insallah canım internette ibrahim saracoglu aslan pencesi çayını onermis gordum alsam mi bilemedim ama bide simdi benim hic yumurtam olusmuyor mu demek oluyor bu yani o an donup kaldim soramadim hic doktora
Yumurtan hic olmazsa adet de olmazsin canim. Sen bugun dinlen yarin sakince arastirmaya basla olur mu? Suan iyice allak bullak olacaksin. Once beynini bosalt. Sonra birlikte burda birbirimizden tavsiyelerle destekle neler yapilabilecegine bakariz. Sen simdi kocana saril huzurlu bir gece gecir onun yaninda. Eminim o da cok kotudur. Birbirinize sarilin biraz.

Canım birsene dolmadan sakın kafanı bulandırma, inş birsene dolmadan da bebiş olucak inanalım iyi olsun.
canım eşim işte yarın gıderım 4.gun bırsey olmaz kı

Bn 3. gun desem anlar mkı canımm zaten tam regl anlamıyla gelmıyorkı ara ara
Kendini kandırırsın ki, hormon belirli günler vücuttan salgılanır...biraz sağlığını önemsesen canım iyi olur, daha genceciksin çünkü ihmal etme bak önlemini almak lazım.

Hemşire arkadaslarım var ıkısıde bebek ıstıyorlar ve doktora hep gıdıyorlar bı sorayım bn onlara . ıhmal etmem tabıkıde zaten grıp boğaz agrımda var onada gıtmem gerek

Aa ben 2 ve 3. Gun diye biliyorum. Skry10 canim sen 4. Gunu diye soyle zaten doktor daha iyisini bilir. Ben yanlis yonlendirmiyeyim seni.
yani dr bana 2 . gün yaparsak referans aralığı farklı 4. gün farklı dedi.
yine de dr a sormak lazım tabi.
bu arada benimki 7 gün sürüyor.
belki de daha kısa sürenler için 4. gün yapılmaz.bilemedim şimdi

kızlar şimdi bende 11 eylüldeki hormon testime baktım prolatkin 16.97 ymiş hiç dikkat etmemiştim çok mu yüksek?

Fsh icin doktorun bisey dedi mi canim? Sen ne zaman yaptirmistin tahlilleri? Adetten sonra mi? Adetin 3. Gunu mu?

Fsh icin doktorun bisey dedi mi canim? Sen ne zaman yaptirmistin tahlilleri? Adetten sonra mi? Adetin 3. Gunu mu?
adetin ikinci günü gel dedi ztn ikinci günü cumaydı araya hfta sonu girecekti gittim ozmn yapıldı gayet güzel demişti ..11 eylülde yaptırmıştım bende adet düzenlizliği varda nedeni araştırılıodu

Stres yapiyoruz herseyi. Korku, telas,heyecan,sabirsizlik var hepimizde. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah cok bekletmez bebeklerimiz bizi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…