- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Canim amh daha gercek sonuclar veriyor. Birde ben gittigimde 3. Gunu doktor ultrasonda saymis sagda 7 solda 8 di galiba yumurtam vardi. Doktor en az 7 olmali diye soylemisti. Yasin daha cok genc bu bir avantaj. Fsh yumurta rezervinin az,yada cok oldugunu gosteriyor canim. Yumurtanin olgunluga ulasip catladigini progesteron gosteriyor. Pozitif dusun canim. Artik herseyin tedavisi var. Hem soyle dusun hamile kalmak icin sadece bir yumurta yeterli sadece bir tane dolleniyor cunku oyle dusun. Umarim hersey yolunda gider sizin icin. Eşinin testi nasil?Insallah canım internette ibrahim saracoglu aslan pencesi çayını onermis gordum alsam mi bilemedim amabide simdi benim hic yumurtam olusmuyor mu demek oluyor bu yani o an donup kaldim soramadim hic doktora
Yumurtan hic olmazsa adet de olmazsin canim. Sen bugun dinlen yarin sakince arastirmaya basla olur mu? Suan iyice allak bullak olacaksin. Once beynini bosalt. Sonra birlikte burda birbirimizden tavsiyelerle destekle neler yapilabilecegine bakariz. Sen simdi kocana saril huzurlu bir gece gecir onun yaninda. Eminim o da cok kotudur. Birbirinize sarilin biraz.Insallah canım internette ibrahim saracoglu aslan pencesi çayını onermis gordum alsam mi bilemedim amabide simdi benim hic yumurtam olusmuyor mu demek oluyor bu yani o an donup kaldim soramadim hic doktora
ben 4. gün gittim dr 2 ile 5 arasında yapılır dedi.canım eşim işte yarın gıderım 4.gun bırsey olmaz kı
canım sıkıntı yapma bak arkadaşların hepsi ilaçla düşecek değerler diyor.Kızlar saatlerdir ağlıyorum çok kötüyüm sonuçlar kötü
Canım birsene dolmadan sakın kafanı bulandırma, inş birsene dolmadan da bebiş olucak inanalım iyi olsun.Ayy benim goguslerimde hic yok hassasiyet. Akintim sut beyaz krem tarzinda var ama her adet oncesi oluyor onu belirtiden saymiyorum bile. Benim sivilcemde cikti ama yumurtlama donemi hemde kocaman. Hala gecmedi biri cenemde biri yanagimda. Ergenler gibi dolasiyorum :) yarin adetimin 21. Gunu acaba progesteron mu baktirsam. En azindan yumurta catladi mi onu ogrenmis olurum diyorum sonra vazgeciyorum catladiysa catladi catlamadiysa catlamadi diyorummm.
canım eşim işte yarın gıderım 4.gun bırsey olmaz kı
Kendini kandırırsın ki, hormon belirli günler vücuttan salgılanır...biraz sağlığını önemsesen canım iyi olur, daha genceciksin çünkü ihmal etme bak önlemini almak lazım.Bn 3. gun desem anlar mkı canımm zaten tam regl anlamıyla gelmıyorkı ara ara
Aa ben 2 ve 3. Gun diye biliyorum.ben 4. gün gittim dr 2 ile 5 arasında yapılır dedi.
aaa öle mı canım gıdeyım mı yarın yanıben 4. gün gittim dr 2 ile 5 arasında yapılır dedi.
Hemşire arkadaslarım var ıkısıde bebek ıstıyorlar ve doktora hep gıdıyorlar bı sorayım bn onlara . ıhmal etmem tabıkıde zaten grıp boğaz agrımda var onada gıtmem gerekCanım birsene dolmadan sakın kafanı bulandırma, inş birsene dolmadan da bebiş olucak inanalım iyi olsun.
Kendini kandırırsın ki, hormon belirli günler vücuttan salgılanır...biraz sağlığını önemsesen canım iyi olur, daha genceciksin çünkü ihmal etme bak önlemini almak lazım.
dr bana öle dedi canım.4 gün yaptırdım hormon testimi.aaa öle mı canım gıdeyım mı yarın yanı
yani dr bana 2 . gün yaparsak referans aralığı farklı 4. gün farklı dedi.Aa ben 2 ve 3. Gun diye biliyorum.Skry10 canim sen 4. Gunu diye soyle zaten doktor daha iyisini bilir. Ben yanlis yonlendirmiyeyim seni.
Yok canim yuksek degil. Referans araligi yaziyor ya min. Max degerler ona bak. Follukuler fazin degerlerine bakacaksin.kızlar şimdi bende 11 eylüldeki hormon testime baktım prolatkin 16.97 ymiş hiç dikkat etmemiştim çok mu yüksek?
bi an kprktum hormon ilede mi uğraşıcam dieCanim 4,79 ile 23,3 arasi normal deger. Yani seninki gayet iyi hic bir sorun yok.
adetin ikinci günü gel dedi ztn ikinci günü cumaydı araya hfta sonu girecekti gittim ozmn yapıldı gayet güzel demişti ..11 eylülde yaptırmıştım bende adet düzenlizliği varda nedeni araştırılıoduFsh icin doktorun bisey dedi mi canim? Sen ne zaman yaptirmistin tahlilleri? Adetten sonra mi? Adetin 3. Gunu mu?
fsh zaten 0-5 arasında olması gerkiomuş baktım şimdi onadaFsh icin doktorun bisey dedi mi canim? Sen ne zaman yaptirmistin tahlilleri? Adetten sonra mi? Adetin 3. Gunu mu?
adetin ikinci günü gel dedi ztn ikinci günü cumaydı araya hfta sonu girecekti gittim ozmn yapıldı gayet güzel demişti ..11 eylülde yaptırmıştım bende adet düzenlizliği varda nedeni araştırılıodu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?