benim malesef geçen ay kimyasal gebeliğim oldu bu ay pek bişi olmaz yani boş bu ayda artık aralığa bakıorum cnm inş. bekletmezStres yapiyoruz herseyi. Korku, telas,heyecan,sabirsizlik var hepimizde. Hakkinda hayirlisi olsun inşallah cok bekletmez bebeklerimiz bizi :)
Ayy canim benim. Allah bir daha yaşatmasin inşallah. Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kaliniyor diye biliyorum. Doktor korunma sarti koymadiysa psikolojinden olumsuz etkilenmicekse bence yumurtlama gunlerini ihmal etme. Allahim tez zamanda saglikli bir hamilelik nasip etsin sana,kucagina alacagin gunler gelsin inşallahbenim malesef geçen ay kimyasal gebeliğim oldu bu ay pek bişi olmaz yani boş bu ayda artık aralığa bakıorum cnm inş. bekletmez
koymadı .. bugunde yumurtla gğnümün başlangıcı olması lazm yüksek dönem yani bilmiorum korunmuorum tabikide .. folik asit kullanıorum soğan kürü yapıorum ama pek umudum yok bu ayAyy canim benim. Allah bir daha yaşatmasin inşallah. Kimyasal gebelikten sonra hemen hamile kaliniyor diye biliyorum. Doktor korunma sarti koymadiysa psikolojinden olumsuz etkilenmicekse bence yumurtlama gunlerini ihmal etme. Allahim tez zamanda saglikli bir hamilelik nasip etsin sana,kucagina alacagin gunler gelsin inşallah
Canim kimyasal gebelikten dolayi boyle hissediyorsun. Ama cok kisiden duydum kimyasal sonrasi hamileligi. Icinden geliyorsa degerlendir. Umut her zaman var. Allah var, care var canim. Hic ummadigin an verir mucizeyi yaradan.koymadı .. bugunde yumurtla gğnümün başlangıcı olması lazm yüksek dönem yani bilmiorum korunmuorum tabikide .. folik asit kullanıorum soğan kürü yapıorum ama pek umudum yok bu ay
bilmem bnm içimden gelio ama eşim ya yprgunum dio ya hastayım dio bu ay anca iki kere oldu adetim bitince eşim birden 360° değiştiCanim kimyasal gebelikten dolayi boyle hissediyorsun. Ama cok kisiden duydum kimyasal sonrasi hamileligi. Icinden geliyorsa degerlendir. Umut her zaman var. Allah var, care var canim. Hic ummadigin an verir mucizeyi yaradan.
Canim internetten faydalaniyoruz ama bazen cok bilgi kirliligide oluyor. Kafani karistirma.Amh ile fsh aslinda ayni sey. Ama artik doktorlar amh degerini daha dogru ve kesin buluyorlar. Fsh senin mevcuttaki yumurta kapasiteni gosteriyor. Bu kapasitedeki yumurta bittiginde menepoz basliyor. Canim iyi bir doktor bul kendine. Sonuclarini goster. Gerekli yonlendirmeyi yapacaktir zaten. Sen bu arada bitkisel cozumlerde arastir. Bazen vakit kaybetmemek icin hizli hareket etmek gerekiyor. Aslinda amh bugunde yapilabilirdi. Ayrica soyle bisey var. Amh degeri icin 3. Gun sarti yok. Yani yarin gittigindede yaptirabilirsin ayin hergunu yapilabiliyor ama her hastane yapmiyor.Kızlar şimdi benim kafam o kadar karıştı ki yarın burada ki özel hastaneye gostericem sonucu orada da iyi bir doktor varmış. Arkadaşa geldik kafa dağıtmaya ama kafam o kadar karıştı kişimdi anladığım kadarıyla benim yumurta sayım az yani dimi? Yani yaşıma göre az normalde 35 yaş sonrasında görülen bir durum doktor bana büyük bir araştırma hastanesine gidin amh testi icin duruma gore yumurta dondurma yöntemi falan uygulanması için dedi. Önümüzdeki ay da yapalım tahlili dedi duruma göre buraya en yakın Elazığ arastirma has var oraya sevk verelim dedi. Sizce beklemeli miyim bir ay daha ? Hormon sonuçlarından önce vajinal ultrasyonla baktı yumurtaligin temiz bir sknti yok dedi
bence bekleme canım zaman bizim zararımıza git o dedğin hastanaye yaptr testini bnm öle durumum olsa dakika durmam cnmKızlar şimdi benim kafam o kadar karıştı ki yarın burada ki özel hastaneye gostericem sonucu orada da iyi bir doktor varmış. Arkadaşa geldik kafa dağıtmaya ama kafam o kadar karıştı kişimdi anladığım kadarıyla benim yumurta sayım az yani dimi? Yani yaşıma göre az normalde 35 yaş sonrasında görülen bir durum doktor bana büyük bir araştırma hastanesine gidin amh testi icin duruma gore yumurta dondurma yöntemi falan uygulanması için dedi. Önümüzdeki ay da yapalım tahlili dedi duruma göre buraya en yakın Elazığ arastirma has var oraya sevk verelim dedi. Sizce beklemeli miyim bir ay daha ? Hormon sonuçlarından önce vajinal ultrasyonla baktı yumurtaligin temiz bir sknti yok dedi
Canim takilma yanlis yorumlama esini. Aslinda erkeklerde etkileniyor bu durumlardan. O seni teselli ederken icinden eminim oda cok uzulmustur. Icinizden gelirse olsun, gelmezse bir dahaki ay sizin ayiniz olur. Herseyin hayirlisi.bilmem bnm içimden gelio ama eşim ya yprgunum dio ya hastayım dio bu ay anca iki kere oldu adetim bitince eşim birden 360° değişti
tam şeklini anlatırmısıb cnm aralıklo düzensiz ve sadece damla giibi mi gelio?Adet oldum dün. Ama arada damla şeklinde geliyor test yapsam mi? Hiç olmazdı böyle.
cnm ya çok bel ve göğüs ağrım var yine bu aralr delircem hamile deilim adetim daha yeni bitti bu neyin nesi (2kasımda bitti adetim) delircrm artık valla eşimede fark ettşrmemeye çalışıorum bide ağrıo desem ne dicek bilmemCanim takilma yanlis yorumlama esini. Aslinda erkeklerde etkileniyor bu durumlardan. O seni teselli ederken icinden eminim oda cok uzulmustur. Icinizden gelirse olsun, gelmezse bir dahaki ay sizin ayiniz olur. Herseyin hayirlisi.
Canim yumurtlama doneminde zaman zaman olabiliyor gogus hassasiyeti, bel kasik agrisi. Benimde her ay oluyordu. Bu ay olmadi. Yumurtlamadan baslayip adete kadar devam ediyordu. Seninde oyle olmustur yuksek ihtimalle. Yumurtlama donemi progesteron hormonu sayesinde goguslerde su tutma oluyormus agrinin sebebi bu. Adete 1-2gun kala gecer yuksek ihtimalle.cnm ya çok bel ve göğüs ağrım var yine bu aralr delircem hamile deilim adetim daha yeni bitti bu neyin nesi (2kasımda bitti adetim) delircrm artık valla eşimede fark ettşrmemeye çalışıorum bide ağrıo desem ne dicek bilmem
Canim ustune gorme diye bisey var acaba oyle mi oldu? Test varsa elinde fazladan kafana takmamak icin yap bi tane :)Adet oldum dün. Ama arada damla şeklinde geliyor test yapsam mi? Hiç olmazdı böyle.
hayırlısı ozmn adetkende vardı yine var geçmek bilmio adetten sonrada devam etti sadece bir güne ait deil göğüs ağrımCanim yumurtlama doneminde zaman zaman olabiliyor gogus hassasiyeti, bel kasik agrisi. Benimde her ay oluyordu. Bu ay olmadi. Yumurtlamadan baslayip adete kadar devam ediyordu. Seninde oyle olmustur yuksek ihtimalle. Yumurtlama donemi progesteron hormonu sayesinde goguslerde su tutma oluyormus agrinin sebebi bu. Adete 1-2gun kala gecer yuksek ihtimalle.
Canim senin onceki durumundan kaynaklaniyorda olabilir. Dusunmemeye çalış dicem elde degilki. Allah hepimizin yardimcisi olsun.hayırlısı ozmn adetkende vardı yine var geçmek bilmio adetten sonrada devam etti sadece bir güne ait deil göğüs ağrım
öle inşallah rabbim kısa zamnda verir mucizemiziCanim senin onceki durumundan kaynaklaniyorda olabilir. Dusunmemeye çalış dicem elde degilki. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Birdahaki aya birakayim bklim bu ay ates olcmeye basladim zaten . olmazsa diger ay ovu seti getircem internettendr bana öle dedi canım.4 gün yaptırdım hormon testimi.
Canim cok tesekkuler bu ay olmasa bile diger aya ates olcme takibi yapiyorum olmazsa bebis regln 3.gunu doktora gtcegim . ve ovu testide getirtecegimHormon testleri 2-3. Gunlerde yapilir. Genel prosedur boyledir. Ama istisnai durumlar var midir bilemiyorum.Eylemeylemce @ada_aras en iyisi kendi doktoruna sormalisin. Skry10
Canim internetten faydalaniyoruz ama bazen cok bilgi kirliligide oluyor. Kafani karistirma.Amh ile fsh aslinda ayni sey. Ama artik doktorlar amh degerini daha dogru ve kesin buluyorlar. Fsh senin mevcuttaki yumurta kapasiteni gosteriyor. Bu kapasitedeki yumurta bittiginde menepoz basliyor. Canim iyi bir doktor bul kendine. Sonuclarini goster. Gerekli yonlendirmeyi yapacaktir zaten. Sen bu arada bitkisel cozumlerde arastir. Bazen vakit kaybetmemek icin hizli hareket etmek gerekiyor. Aslinda amh bugunde yapilabilirdi. Ayrica soyle bisey var. Amh degeri icin 3. Gun sarti yok. Yani yarin gittigindede yaptirabilirsin ayin hergunu yapilabiliyor ama her hastane yapmiyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?