- 7 Temmuz 2015
- 1.829
- 1.832
- 133
- 42
Canim evet yumurta rezervi azligini gosteriyor ama ne kadar az yada kritik mi o konuda doktor net bilgi verebilir. Ama sadece fsh baz alinarak karar vermiyorlar. Ibrahim saracoglunun kurlerinden cok fayda goren kisi var canim. Sana tavsiyem doktorla gorustukten sonra ibrahim saracoglunun sayfasindaki numarayi arayip ordan danismanlik alman. Sana kurler icin net ve en dogru bilgiyi ordan verirler.+90 216 457 7474 facebook sayfasinda bu numara var. Mesela atiyorum senin durumuna göre once diyorki su kurle basla su kadar kullan sonra buna basla vs. Daha net bilgi alirsin canim.Bulundugum sehirdeki hastaneler yapmiyor canim mecbur il disina gitmem lazim. Yarin ozel hastanedeki doktora da gostereyim ona gore plan yapicam artik. Esim de persembe yaptiracak sperm testini onun da sonucu ciksin bakalim o da kotu gelirse tup bebekten baska sansimiz kalmiyor sanirim. Simdi yani benim yumurtam var ama az oyle mi ? Bitkisel olarak ibrahim saracoglunun onerisi olan bir cay var aslanpencesi cayi. Ama nette baktigimda onun menepoz agrilarina falan iyi geldigi yaziyor adet kanamasinin azalmasina falan yariyormus kafam karisti kullansam mi kullanmasam mi ?
Elimde yok malesef ama sanmıyorum karnım ağrıyor bu sefer de yok bebiş.Canim ustune gorme diye bisey var acaba oyle mi oldu? Test varsa elinde fazladan kafana takmamak icin yap bi tane :)
Canim evet yumurta rezervi azligini gosteriyor ama ne kadar az yada kritik mi o konuda doktor net bilgi verebilir. Ama sadece fsh baz alinarak karar vermiyorlar. Ibrahim saracoglunun kurlerinden cok fayda goren kisi var canim. Sana tavsiyem doktorla gorustukten sonra ibrahim saracoglunun sayfasindaki numarayi arayip ordan danismanlik alman. Sana kurler icin net ve en dogru bilgiyi ordan verirler.+90 216 457 7474 facebook sayfasinda bu numara var. Mesela atiyorum senin durumuna göre once diyorki su kurle basla su kadar kullan sonra buna basla vs. Daha net bilgi alirsin canim.
Talım kendini üzmemeye çalış birkere, günümüzde tek yumurta ve tek spermin olması gebelik için yeterli... İyi bir dr la görüşmende fayda var. Diğer bir konu ise yumurta rezervi daha embriyo olduğumuzda oluşturulur. Ergenlik dönemiyle beraber hormonların etkisiyle her ay atılmaya başlanır ve rezerv tükendiğinde menapoza gireriz. Dolayısıyla yeni yumurta üretimi olmaz ancak kaliteli yumurtalar en kötü ihtimalle dondurulup tüp bebek ile bebek sahibi olabilirsiniz. Bu da dediğim gibi en kötü ihtimalBulundugum sehirdeki hastaneler yapmiyor canim mecbur il disina gitmem lazim. Yarin ozel hastanedeki doktora da gostereyim ona gore plan yapicam artik. Esim de persembe yaptiracak sperm testini onun da sonucu ciksin bakalim o da kotu gelirse tup bebekten baska sansimiz kalmiyor sanirim. Simdi yani benim yumurtam var ama az oyle mi ? Bitkisel olarak ibrahim saracoglunun onerisi olan bir cay var aslanpencesi cayi. Ama nette baktigimda onun menepoz agrilarina falan iyi geldigi yaziyor adet kanamasinin azalmasina falan yariyormus kafam karisti kullansam mi kullanmasam mi ?
Ne demek canim. Allah senden de razi olsun. Umudunu hic kaybetme. Hersey guzel olacak. Annelik fedakarlik ve sabir isteyen bisey zaten. Sen elinden geleni yapar ve Allaha siginirsan Rabbim sana mutlaka mucizesini verecektir. Allah yardimciniz olsun.Tamam canım cok tesekkur ederim sağ ol Allah razı olsun. Doktor da amh yapilmadan sana kesin su ya da bu diyemem dedi
O zaman henuz sokulmedi adetin canim. Olsun uzme kendini. Bidahaki ay olur. Gec olsun guc olmasin canim. Hayirlisi Allahtan.Elimde yok malesef ama sanmıyorum karnım ağrıyor bu sefer de yok bebiş.
Evet canim 21. Gun yapiliyor. Ovulasyon testini brn kullaniyorum. Kafam rahat ediyor. Eger yumurtlama belirtin cok olmuyorsa almanda fayda var. Gittigidiyorda uygun fiyata toplu paketler oluyor onlardan al. Zamanla vucudu tanidikca zaten anliyosun yumurtanin catladigini ve testlede onaylamis oluyorsun.Kızlar çok sağolsun mesajlarınız içiniyi ki varsiniz... Son bir sorum var yumurtanın catlayip catlamadigini öğrenmek için 21. Gün gitmelimiyim doktora ? Bir de doktor ultrason da bakınca yumurtalığın iyi durumda dedi ama testte böyle çıkınca o da şaşırdı. Ovulasyon testi kullanmalı miyim ?
Evet canim 21. Gun yapiliyor. Ovulasyon testini brn kullaniyorum. Kafam rahat ediyor. Eger yumurtlama belirtin cok olmuyorsa almanda fayda var. Gittigidiyorda uygun fiyata toplu paketler oluyor onlardan al. Zamanla vucudu tanidikca zaten anliyosun yumurtanin catladigini ve testlede onaylamis oluyorsun.
Sen her turlu tedbirini al, doktora git arastir canim. Gerisi gelecektir.
İnfolici duymadım hiç canım. Ben 2 ay oldu Folbiol içiyorum. Doktor bunu verdi.Kızlar ben 3 ay önce folik asite basladım, 90 tane vardı içinde bitmek üzere. Pregnio ismi. Ama değişiklik yspmak istiyorum. İnfolic varmış. Hakkında bilgisi olan var mı? Tavsiye eder misiniz?
Forumda bikac konu var infolicle ilgili. Polikistik over hastalarına veriliyomuş ama olmayanlarda kullanıyormuş. Birsz daha araştırayım. Olmazsa doktora gittiğimde sorucam.İnfolici duymadım hiç canım. Ben 2 ay oldu Folbiol içiyorum. Doktor bunu verdi.
canım benimde doktorum bana folibol vermişti bende burdan duyduğum için inofolic istemiştim ama doktorum onu kullanma dedi o sadece polikistik over hastaları için dedi banadaForumda bikac konu var infolicle ilgili. Polikistik over hastalarına veriliyomuş ama olmayanlarda kullanıyormuş. Birsz daha araştırayım. Olmazsa doktora gittiğimde sorucam.
Tmm canım çok saol :)canım benimde doktorum bana folibol vermişti bende burdan duyduğum için inofolic istemiştim ama doktorum onu kullanma dedi o sadece polikistik over hastaları için dedi banada
Canım ben dr a sorarak kullandım 1 ay ama bence gerek yok, pkos değilsin demişti. Onu kullandığım ay yumurtam erken çatladı, onun etkisi varmıdır bilmiyorum ama bıraktım ben...folidoce kullanıyorum bayadır içinde b12 vitamini de var tavsiye ederim. Ama istersen dr a sor tabiForumda bikac konu var infolicle ilgili. Polikistik over hastalarına veriliyomuş ama olmayanlarda kullanıyormuş. Birsz daha araştırayım. Olmazsa doktora gittiğimde sorucam.
Tmm canım çok saol. Onu alayım ben en iyisi :) var mı belirti? Bende tık yok.Canım ben dr a sorarak kullandım 1 ay ama bence gerek yok, pkos değilsin demişti. Onu kullandığım ay yumurtam erken çatladı, onun etkisi varmıdır bilmiyorum ama bıraktım ben...folidoce kullanıyorum bayadır içinde b12 vitamini de var tavsiye ederim. Ama istersen dr a sor tabi
İyiyim canım sen nasılsın?Selam kizlar nasilsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?