Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Canim evet yumurta rezervi azligini gosteriyor ama ne kadar az yada kritik mi o konuda doktor net bilgi verebilir. Ama sadece fsh baz alinarak karar vermiyorlar. Ibrahim saracoglunun kurlerinden cok fayda goren kisi var canim. Sana tavsiyem doktorla gorustukten sonra ibrahim saracoglunun sayfasindaki numarayi arayip ordan danismanlik alman. Sana kurler icin net ve en dogru bilgiyi ordan verirler.+90 216 457 7474 facebook sayfasinda bu numara var. Mesela atiyorum senin durumuna göre once diyorki su kurle basla su kadar kullan sonra buna basla vs. Daha net bilgi alirsin canim.

KiZLARRRRR. Çok sancim var karin sancim . ve normal kan rengine dondu ama yine pede degil silince pecetede goruyorum . Ve ishal olmuşum yaaa

Tamam canım cok tesekkur ederim sağ ol Allah razı olsun. Doktor da amh yapilmadan sana kesin su ya da bu diyemem dedi

Talım kendini üzmemeye çalış birkere, günümüzde tek yumurta ve tek spermin olması gebelik için yeterli... İyi bir dr la görüşmende fayda var. Diğer bir konu ise yumurta rezervi daha embriyo olduğumuzda oluşturulur. Ergenlik dönemiyle beraber hormonların etkisiyle her ay atılmaya başlanır ve rezerv tükendiğinde menapoza gireriz. Dolayısıyla yeni yumurta üretimi olmaz ancak kaliteli yumurtalar en kötü ihtimalle dondurulup tüp bebek ile bebek sahibi olabilirsiniz. Bu da dediğim gibi en kötü ihtimal bence eşinin değerlerine de bakılsın, eğer iyi durumdayda kendiliğinden bu değerlerle hamile kalabilirsin tatlım canını çok sıkma lütfen...

Y yapayalniz1 benim olduğum şehirde de amh testi yapılmıyordu. Ama özel olduğu için anlaşmalı olduğu şehre kanımı yollayıp 1 hafta sonra sonuçları gönderdiler. Gittiğin özel hastanenin de böyle bir anlaşması varsa başka şehre gitmene gerek kalmayabilir

Tamam canım cok tesekkur ederim sağ ol Allah razı olsun. Doktor da amh yapilmadan sana kesin su ya da bu diyemem dedi
Ne demek canim. Allah senden de razi olsun. Umudunu hic kaybetme. Hersey guzel olacak. Annelik fedakarlik ve sabir isteyen bisey zaten. Sen elinden geleni yapar ve Allaha siginirsan Rabbim sana mutlaka mucizesini verecektir. Allah yardimciniz olsun.

Kızlar çok sağolsun mesajlarınız için iyi ki varsiniz... Son bir sorum var yumurtanın catlayip catlamadigini öğrenmek için 21. Gün gitmelimiyim doktora ? Bir de doktor ultrason da bakınca yumurtalığın iyi durumda dedi ama testte böyle çıkınca o da şaşırdı. Ovulasyon testi kullanmalı miyim ?

Evet canim 21. Gun yapiliyor. Ovulasyon testini brn kullaniyorum. Kafam rahat ediyor. Eger yumurtlama belirtin cok olmuyorsa almanda fayda var. Gittigidiyorda uygun fiyata toplu paketler oluyor onlardan al. Zamanla vucudu tanidikca zaten anliyosun yumurtanin catladigini ve testlede onaylamis oluyorsun.
Sen her turlu tedbirini al, doktora git arastir canim. Gerisi gelecektir.

Tamam canım ben ovulasyon testi yapayım en iyisi zaten az yumurtam var onun da catlamasını kaçırmayım. Yarın özel hastanedeki doktora da catlayip catlamadigini öğrenmek için gelsem diye sorayim bakalım nasip gerisi Rabbimin takdiri...

Kızlar ben 3 ay önce folik asite basladım, 90 tane vardı içinde bitmek üzere. Pregnio ismi. Ama değişiklik yspmak istiyorum. İnfolic varmış. Hakkında bilgisi olan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Kızlar ben 3 ay önce folik asite basladım, 90 tane vardı içinde bitmek üzere. Pregnio ismi. Ama değişiklik yspmak istiyorum. İnfolic varmış. Hakkında bilgisi olan var mı? Tavsiye eder misiniz?
İnfolici duymadım hiç canım. Ben 2 ay oldu Folbiol içiyorum. Doktor bunu verdi.

İnfolici duymadım hiç canım. Ben 2 ay oldu Folbiol içiyorum. Doktor bunu verdi.
Forumda bikac konu var infolicle ilgili. Polikistik over hastalarına veriliyomuş ama olmayanlarda kullanıyormuş. Birsz daha araştırayım. Olmazsa doktora gittiğimde sorucam.

Forumda bikac konu var infolicle ilgili. Polikistik over hastalarına veriliyomuş ama olmayanlarda kullanıyormuş. Birsz daha araştırayım. Olmazsa doktora gittiğimde sorucam.
canım benimde doktorum bana folibol vermişti bende burdan duyduğum için inofolic istemiştim ama doktorum onu kullanma dedi o sadece polikistik over hastaları için dedi banada

Canım ben dr a sorarak kullandım 1 ay ama bence gerek yok, pkos değilsin demişti. Onu kullandığım ay yumurtam erken çatladı, onun etkisi varmıdır bilmiyorum ama bıraktım ben...folidoce kullanıyorum bayadır içinde b12 vitamini de var tavsiye ederim. Ama istersen dr a sor tabi

Tmm canım çok saol. Onu alayım ben en iyisi :) var mı belirti? Bende tık yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…