Regl Öncesi Belirtiler

Adetten önceki belirtileriniz nelerdi

• Kasık ağrısı

OY: 444 67,1%
  • Bel ağrısı

OY: 330 49,8%
  • Sarı akıntı

OY: 137 20,7%
  • Beyaz akıntı

OY: 172 26,0%
  • Baş ağrısı

OY: 135 20,4%
  • Göğüs hassasiyeti

OY: 379 57,3%
  • Gaz

OY: 256 38,7%
  • İshal/Kabızlık

OY: 181 27,3%
  • Mide bulantısı

OY: 119 18,0%
  • İştah değişikliği

OY: 173 26,1%
  • Uyuma isteği

OY: 178 26,9%
  • Lekelenme

OY: 96 14,5%

• Ankete Katılan
    662
Kızlar ben 3 ay önce folik asite basladım, 90 tane vardı içinde bitmek üzere. Pregnio ismi. Ama değişiklik yspmak istiyorum. İnfolic varmış. Hakkında bilgisi olan var mı? Tavsiye eder misiniz?
ben bıraktım içmeyi 5 aydır içiyorum zaten kan testinde de yüksek çıkmıştı ama gebe kalırsam ne içerim bilmiyorum senin gibi.dr bana folbiol vermişti ama formlarda birinde onu yarım içsen bile çok fazla olduğunu yazmıştı biri zararlıymış yüksek doz 0.o04 mikrogram alınması lazımmış

Geçmiyorki kendimi oyalamaya çalışıyorum. Aa bi bakıyorum yine kk'dayım.
Aynen cnm :) bide benim kucuk kuzenim var daha 2,5 yasinda dunden beri gobegimi acip opuyor sariliyor dun onlara gittim aksam bebek geldi diye sevindi yine gobegimi acip opmeye basladi. Oyle bir umut geldi ki icime acaba hissettimi diyorum

Yumurta takibi yaptırıcam bu ay olmadı doktora gittiğimde de sorayım. Saol canım.

Aynen cnm :) bide benim kucuk kuzenim var daha 2,5 yasinda dunden beri gobegimi acip opuyor sariliyor dun onlara gittim aksam bebek geldi diye sevindi yine gobegimi acip opmeye basladi. Oyle bir umut geldi ki icime acaba hissettimi diyorum
Ayyy ne tatlı yaa:) Olabilir canım neden olmasın. Melek o daha hissetmiş olabilir. Benim eşimde geçen gün demişti bebek yolda diye. Dünde karnımı sevip napıyo bizim velet dedi :) çok hoşuma gidiyo ama bu ay hiç bişey yok bende. Ne ağrı ne sancı, ne hissiyat, ne hassaslık. Tahmini bat 17 kasım 7 gün kaldı az buçuk nişeyler olurdu herhalde olsaydı

Cnm benimde esim bu ay surekli var mi birseyler test yaptinmi diyor normalde test yaptigim icin bana kizardi oda artik cok istiyor insallah rabbim bu ay nasip eder. Belirti olarakta moralini bozma her ay belirti gordukte noldu kirmizilar geldi o yuzden umudunu kaybetme cnm

Yumurta takibi yaptırıcam bu ay olmadı doktora gittiğimde de sorayım. Saol canım.
canım ben bir haftadır avakado yiyorum muhteşem ya içinde yok yok
Avokado tüm meyveler içinde folik asit düzeyi en zengin olanlardan birisidir. Yarım kase kadar avokado 45 mikrogram kadar folik asit içerir.
A-E-C vitaminleri içinde çok fazla.
Antioksidanlar içeriyor.
Bolca protein var içinde.
Üreme sisteminin düzgün çalışmasına yardımcı oluyor. Hamile ve çocukların bolca tüketmesi öneriliyor.
Yüksek demir kaynağı.
Mutluluk hormonu serotonin salgılanmasına yardımcı.
Kalp ve damar hastalarına tavsiye ediliyor.
Avokadonun içinde A, B1, B2, B3, B6, C, E, K vitaminleri, fosfor, magnezyum, demir, potasyum, kalsiyum ve çinko gibi mineraller bolca bulunuyor.

İnşallah canım. Ayy ben ilk ay mide bulantısı kusma bile yaşadım. Hamileyim diye dolaşıyordum. Folik asiti yemekten çok sonra içtiğim için oluyormuş, öğrendim. Yumurtlama dönemi başlayan gögüs agrım oldu.aaa tamam dedim oldu kesin. Oda her ay olmaya başladı ama bu ay oda yok. Hatta prolaktinim yüksek diye düşündüm oda değilmiş.Geçen ay hsg çektirdim hemen sonrasında yumurtladım. Acayip kasık ağrılarım oldu. Oldu bu iş dedim.ama olmadı. Onuda hsg ye bağlıyorum.

Wuuu süper bilgiler bende alayım. O zaman ben tadını pek sevmiyorum ama yerim nişeycik olmaz. Arı sütü+bal+polen+propolis aldım. Adetim başlayınca başlıcam.

Wuuu süper bilgiler bende alayım. O zaman ben tadını pek sevmiyorum ama yerim nişeycik olmaz. Arı sütü+bal+polen+propolis aldım. Adetim başlayınca başlıcam.
bende sevmiyorum ama şöyle bi çözüm buldum sabah kahvaltıda ekmeğe sürüyorum üstüne peynir koyuyorum veya bal inan çok güzel oluyo bağımlılık yaptı hatta bende :)

Hep ayniyiz hep :) herseye su belirti bu belirti diye biktim valla insaALAH bu ay yuzumuz gulerde bir daha belirti felan aramayiz :)

Kızlar bir günde hayata bakışımı değiştirecek o kadar şey yaşadım ki dün sonuçlarımdan sonra bugün de yakın arkadaşımın eşinden dayak yediğini öğrendim daha 7aylik bebisi var çok çok üzüldüm sabah okulda duyunca ağladım öğrenciler bile hocam hasta misiniz diyorlar ruh halim o kadar yüzüme yansımış ki Rabbim hepimizin yardımcısı olsun. Bugün dersim geç bitiyordu doktor dörtte gittiğinden gidemedim. Perşembe eşim sprem testi yaptıracak sonuç aynı gün çıkar mi ki ???

Cok uzuldum esine ne kadar aci bir durum Rabbim yardimcisi olsun arkadasinin, esinide islah etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…